Homepage - version 2
info icon

The following campaign will expire on December 7th, 2023 and offers may not work anymore.

Parhaat Black Friday tarjoukset

Katso tästä halutuimpien merkkien Black Friday alennukset ja säästä suuria summia suosituimmista tuotekategorioista


Black Friday vuonna 2023

Black Friday on vuoden 2023 suurin ostotapahtuma. Tänä vuonna yhä useammat verkkokaupat osallistuvat tapahtumaan entistä suuremilla alennuksilla. Löydät meiltä parhaat Black Friday verkkokaupat, joita kannattaa pitää silmällä kun haluat kaiken yhdestä paikasta alennuksella.


Katso vuoden parhaat diilit

Tässä valikoima vuoden parhaita diilejä ja alennuskoodeja myydyimmistä tuotteista! Tarkista valitsemamme kategoriat ja suosituimmat kaupat.


Suositut Black Friday tuotteet

image

Black Friday tarjoukset 2023 koostuvat lukuisista tuotekategorioista. Suosittelemme sijoittamaan vuosittain suuret hankinnat tähän päivään, sillä säästät jopa puolet tuotteiden alkuperäisistä hinnoista! Älypuhelimet, televisiot ja läppärit ovat elektroniikan suosituimpia tuotteita siinä missä miesten kengät sekä naisten talvitakit ovat nousseet muotimaailman suosikeiksi. Shoppaile mitä tahansa tuotteita suurilla alennuksilla kategorioiden mukaan ja säästä sekä arjen tarpeista että luksuksesta!

Black Fridayn hienous piilee siinä, että voit tilata mitä tahansa arkiseen elämään, juhlaan sekä lomalle ja vapaa-aikaan rahaa säästäen. Mikäli talouden tarpeena on löytää lemmikkitarvikkeet ja kissanruoka edullisesti vaikka koko loppuvuodeksi, se kannattaa tehdä nyt! Onko koko perheen haaveena lomamatka? Vai haluaisitko rakentaa kuntosalin kotiin tai tilata trampoliinin pihalle? Kaikki onnistuu nyt suurin alennuksin verkkokaupoista kuten Petenkoiratarvike, Ebookers, Fitnesstukku ja CDON!


Suurimmat alet kategorioittain

Löydä paras verkkokauppa Black Friday 2023 vuodelle näiden alennuksien, kodien sekä diilien joukosta ja säästä huikeita määriä rahaa!

Kaalimato alennuskoodi
KoodiKaalimato20€ Alennuskoodi

Yksinoikeudella: Tilaa kaikki tuotteet nyt -20€ alella Kaalimato alennuskoodilla!

Ehdot
Bearel alennuskoodi
KoodiBearel15% Alennuskoodi

Yksinoikeudella: Bearel alennuskoodilla tilaat kaiken nyt -15% alennuksella!

Ehdot
parfumdreams alennuskoodi
KoodiParfumdreams10% Alennuskoodi

Parfumdreams alennuskoodi varmistaa aina 10% alen kaikesta sekä ilmaisen toimituksen!

Ehdot
Flixbus alennuskoodi
AlennusFlixbus52,99€ Paras hinta

Suomesta Puolaan Flixbusilla nyt alkaen vain 52,99€:lla - klikkaa tästä!

Ehdot
Myprotein alennuskoodi
KoodiMyprotein2% Alennuskoodi

MyProtein alennuskoodilla tilaat verkkokaupan valikoiman 2% edullisemmin!

Ehdot
Ebookers alennuskoodi
AlennusEbookers10% Alennus

Ebookersin sisäpiiriläisenä säästät nyt VÄHINTÄÄN 10% alennuksen hotelleista!

Ehdot
nobe alennuskoodi
Alennusnobe0€ Toimitus

Nappaa nyt ilmainen toimitus tilauksillesi nobe verkkokaupasta!

Ehdot
Electrolux alennuskoodi
KoodiElectrolux15% Alennuskoodi

Koko tuotevalikoima nyt -15% alella - Electrolux alennuskoodi yksinoikeudella vain meiltä!

Ehdot
Finlayson alennuskoodi
KoodiFinlayson20% Alennuskoodi

Yksinoikeudella: Finlayson alennuskoodilla saat 20% alennuksen lähes kaikesta!

Ehdot
Vallila alennuskoodi
KoodiVallila20% Alennuskoodi

Käytä Vallila alennuskoodi ja teet seuraavan tilauksesi 20% alella!

Ehdot
Elisa Kirja alennuskoodi
KoodiElisa Kirja5 vk ilmainen Alennuskoodi

Elisa Kirja alennuskoodi yksinoikeudella: käytä palvelua ilman maksua 5 viikkoa!

Ehdot

Vinkkejä ja temppuja

Ammattilaisten valitsemat parhaat Black Friday tuotteet

Black Week puhelintarjoukset ovat nostaneet älypuhelimet BF:n suosituimmaksi tuotteeksi. Meiltä löydät parhaat hinnat älypuhelimiin sekä televisioihin, tabletteihin että tietokoneisiin.

Käytä BF edut: ilmaiset toimitukset, palautukset, lahjat

Me listaamme myös kaikki muut mahdolliset tavat säästää entistä enemmän rahaa! Kuulet heti kun käytössäsi on ilmainen toimitus sekä palautus suosikkikauppaasi tai kaupanpäälliset tilaukseesi.

Mistä löytää tietyt tuotteet alennuksella

Selaa Black Friday alennuksia helposti tuotekategorioiden mukaan. Näin löydät etsimäsi vain muutamalla klikkauksella ja suurella säästöllä kaupasta riippumatta!

Verkkokauppat Black Fridayhin

Me listaamme kaikki verkkokaupat, jotka tarjoavat huikeita Black Friday tarjouksia vuoden myydyimmistä tuotteista.

Yleisiä kysymyksiä Black Fridaysta

Itse Black Friday -perjantai on tänä vuonna 24. päivä marraskuuta. Tänä päivänä asiakkaat näkevät verkkokauppojen suurimmat alennukset, mutta monet verkkokaupat aloittavat Black Friday viikon, eli Black Weekin, jo kyseisen viikon alussa. Koko Black Fridayta ympäröivä viikko on siis täynnä suuria alennuksia aina kyseistä perjantaita seuraavaan Cyber Mondayhin asti.

Black Friday alennukset vaihtelevat verkkokauppakohtaisesti. Perinteisesti monet suositut tuotteet, jotka harvoin ovat alennuksessa, kuten älypuhelimet ja muut älylaitteet on helppo tilata jopa 40% alennuksin. Pääsääntöisesti alennusprosentit vaihtelevat noin 40% ja 60% välillä kategoriakohtaisesti. Toisinaan kuitenkin tietyt tuotteet kuten vaatteet, kengät, seksilelut ja treenivälineet ovat tilattavissa jopa 80% alennuksin.

Black Friday sai alkunsa 50-luvulla Yhdysvalloissa, kun ihmiset aloittivat jouluostoksien tekemisen heti Kiitospäivän jälkeisenä perjantaina. Monet kaupaketjut sekä kauppojen omistajat huomasivat tämän ja päättivät tarjota vuosittain samana päivänä normaalia suurempia alennuksia rohkaistakseen kuluttajia aloittamaan jouluostosten tekemisen ajoissa. Sittemmin ilmiö on levinnyt myös Eurooppaan, missä tuhannet kaupat sekä verkkokaupat tarjoavat suuria alennuksia kyseisen perjantain ajan.

Black Friday on yksi vuoden suurimmista shoppailupäivistä. Tänä päivänä suurin osa suosituimmista merkeistä julkaisee vuoden suurimmat alennukset ja diilit. Ja mikä parasta, tämä tapahtuu uudestaan myös ensi vuonna! Tilaa esimerkiksi huikea valikoima merkkivaatteita, kodinkoneita ja matkoja tämän vuosittaisen ostotapahtuman aikana huikein alennuksin! Meiltä löydät Black Friday alennukset kauppoihin kuten ASOS, Hobby Hall ja Holiday Club. Mikäli taas etsit urheiluvaatteita, sisustustuotteita tai viihdettä, avaa Black Friday tarjoukset adidas, Jotex tai HBO Max -verkkokaupoissa! Samalla katsot muut suositut diilit suomalaisten suosimissa kaupoissa kuten Zalando, Kaalimato ja Cocopanda.


Paras Black Friday tarjous

seo image

Kaikki Black Friday diilit samasta paikasta

Meidän tavoitteenamme on tarjota sinulle kaikki Black Friday tarjoukset sekä alennuskoodit yhdellä sivulla. Näin säästät rahan lisäksi myös aikaa ja vaivaa! Selaa esimerkiksi eri tuotekategorioita koko Black Weekin ajan ja näet heti kun suosituimmat merkit kuten Samsung, Apple ja Lenovo tiputtavat hintojaan entisestään. Nämä brändit tarjoavat myös suosituimmat Black Friday tuotteet kuten tietokoneet, televisiot ja älypuhelimet jopa kymmenien prosenttien alennuksella. Tarjoukset saattavat kestää parhaimmillaan useiden päivien ajan, mutta lyhimmillään vain muutaman tunnin. Siksi suosittelemmekin tarkkailemaan tätä sivua koko Black Fridayn ajan, jotta pysyt jatkuvasti kärryillä uusimmista, lyhyistäkin alennuksista.

Mitkä ovat parhaat Black Friday tarjoukset?

Paras Black Friday tarjous on sellainen diili, jossa jokainen asiakas löytää pitkään etsimänsä tai haluamansa tuotteen tuntuvalla alennuksella. Toisille nämä edustavat elektroniikkaa, toisille taas huonekaluja ja kissanruokaa. Pääasia on kuitenkin se, että löydät kaikki parhaat alennuskoodit Black Fridayhyn sekä tietysti uusimmat, joka minuutti päivittyvät diilit meiltä. Avaa esimerkiksi suosikki verkkokauppasi diilisivu uuteen välilehteen ja päivitä sivua tasaisin väliajoin. Edellä mainittuihin tuotekategorioihin suosittelemmekin tarkkailemaan kauppoja kuten Petenkoiratarvike, Jotex sekä CDON.


Etsitkö lisää Black Friday ja Cyber Monday tarjouksia?