Usein Kysytyt Kysymykset

UKK alennuskoodeista ja alennuksista

Alennuskoodi, alekoodi, kuponkikoodi tai pelkäästään koodi on kirjaimista ja/tai numeroista koostuva avain, jolla saat alennusta verkko-ostoksistasi. Koodit tuovat aina jotain ekstraa tilaukseesi, oli se sitten alennus, ilmainen toimitus tai lahja kaupan päälle tilaukseesi.

Jos etsit alennuskoodia tai diiliä tietylle verkkokaupalle, lisää vain merkin nimi Cuponation -sivuston hakukenttään. Olemme keränneet kaikki koodit sekä diilit ja lajitelleet ne niin, että löydät aina vähintään yhden diilin jokaiselle verkkokaupalle!

Alennuskoodin käyttö on erittäin helppoa. Kun olet löytänyt itsellesi sopivan koodin, ensimmäinen vaihe on koodin kopioiminen. Mikäli löysit alennuskoodin meiltä, kopioit sen automaattisesti klikkaamalla koodia. Toinen välilehti avautuu verkkokauppaan, jossa voit hyödyntää koodin kaupan kassalla.

Mikäli alennuskoodi ei toimi, taustalla voi olla useampi syy. Joskus alennuskoodi on voinut vain yksinkertaisestit vanhentua. Alennuskoodit ovat voimassa usein vain rajoitetun ajan. Jos lykkäät koodin käyttämistä, on se voinut jo vanhentua. Toinen syy koodin toimimattomuuteen voi olla mahdolliset tuoterajoitukset. Joskus alennuskoodi toimii vain ennaltamäärätyn merkin tai tuotekategorian tuotteisiin, eikä se ole yhdistettävissä muihin kategorioihin tai tuotteisiin.

Yleisin syy koodin toimimattomuudelle on koodille asetettu minimiostoraja. Tämä tarkoittaa, että koodi astuu voimaan vasta kun ostoskorin yhteissumma ylittää ennalta ilmoitetun määrän. Suosittelemme aina lukemaan koodin käytölle asetetut ehdot ennen koodin käyttämistä.

Saatat löytää meiltä alennuskoodeja, joiden yhteydessä on "Yksinoikeudella" -merkintä. Tällöin olemme neuvotelleet alennuskoodin suoraan myyjän kanssa vain meidän julkaistavaksi. Tämä tarkoittaa myös, että et löydä suurempaa alennusta muilta kilpailijoilta ja hyödynnät alen vain meidän kautta!

Haluatko antaa palautetta sivustomme toiminnasta tai osuiko kohdallesi toimimaton koodi? Vai onko sinulla yleinen kysymys tai ehdotus siitä, miten voisimme parantaa verkkosivujamme jatkossa? Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeemme kautta. Klikkaa sivua https://www.cuponation.fi/ota-yhteytta ja täytä lomake!

Arvostamme aina, jos jaat koodin kanssamme. Ehdottaaksesi alennuskoodia, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa https://www.cuponation.fi/user/submit. Jos olet jo verkkokaupan koodisivuilla, voit myös klikata sivun vasemmassa alareunassa olevaa "Jaa" -linkkiä.