GSG Toimisto Suomi-tiimi
TAVOITTEEMME

Cuponation Suomi osana Global Savings Groupia, tervetuloa!

Cuponation Suomi on Global Savings Groupin omistama sekä hallinnoima säästöportaali, jonka tavoitteena on säästää rahaa kaikille suomalaisille kuluttajille, jotka tekevät ostoksia internetissä. Käyttäjät löytävät sivulta uusimmat alennuskoodit, alennukset ja muut säästövinkit. Useat alennuskoodit ovat myös täysin yksinoikeudella Cuponationin julkaisemia.

TOIMINTAMME

Kuinka säästämme kuluttajille rahaa

Toimintamme kulmakivenä on tarjota säästömahdollisuus kaikille suomalaisille kuluttajille jokaiseen tarpeeseen nettiostoksilla.

Tiimimme käy joka päivä kaikki listaamamme verkkokaupat läpi ja julkaisee uusimmat alennuskoodit, alennukset ja säästövinkit kaikkiin kauppoihin. Osa tiimin jäsenistä tarkistaa kaikki olemassa olevat koodit sekä alennukset ja varmentaa näiden toimivuuden päivittäin. Lisäksi järjestelmämme on ohjelmoitu näyttämään suosituimmat ja käytetyimmät koodit sekä alennukset aina sivun yläosassa. Näin käyttäjät löytävät parhaimmat säästömahdollisuudet myös aikaa ja vaivaa säästäen.

Päivittäin alennusten parissa työskentelevät ammattilaiset julkaisevat säännöllisesti myös blogikirjoituksia sekä tiedottavat muista mahdollisuuksista säästää rahaa, kuten ilmaisista toimituksista sekä kaupanpäällisistä. Löydät kaikki nämä vinkit myös verkkokauppakohtaisilta koodisivuilta.

Cuponation Suomi -sivun alla on yli 200 Suomen suosituinta verkkokauppaa ja merkkiä. Sivustolta löytyy ympäri vuoden myös yli 50 yksinoikeudella vain meiltä saatavaa alennuskoodia. Ammattilaisista koostuva tiimimme päivittää alennusten sekä kauppojen valikoimaa päivittäin. Näin kuluttaja voi aina varmistaa säästöt kaikkien verkossa tehtävien ostosten yhteydessä.

HISTORIAMME

Pitkä matkamme parhaan palvelun tarjoajaksi

Cuponation syntyi vuonna 2012 uteliaisuuden ja raskaan työn tuloksena. Monessa Euroopan maassa toimiva brändi nousi nopeasti markkinoiden johtavaksi säästösivustoksi ja herätti näin myös kilpailijoiden huomion. Vuonna 2015 Global Savings Group osti Cuponationin toiminnot vahvistaakseen brändin toimintaa entisestään ja näin Cuponation liittyi maailman johtavien säästösivustoiden ja -sovellusten joukkoon.

Global Savings Groupin tarjoama osaaminen ja tuki on mahdollistanut Cuponationin kasvamisen sekä teknologiamaailmassa että tiimin jäsenten osalta. Suuren yrityksen voimavaroilla kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja pyrimme tekemään säästämisestä entistä helpompaa ja mukavampaa kuluttajille uusien innovaatioiden avulla.

Cuponationin laajentuminen koskeekin niin sosiaalisen median alustoita kuin sovelluksia ja selaimen lisäosiakin.

2012
Cuponation perustettiin ja julkaistiin verkossa
2020
Julkaisimme miljoonannen diilimme
2023
Global Savings Group säästää ihmisille 3 miljoonaa euroa vuosittain
AMMATTILAISISTA KOOSTUVA TIIMIMME

Lukuisista eri alojen ammattilaisista koostuva tiimimme etsii, tarkistaa ja julkaisee alennukset ja koodit viikon jokaisena päivänä

GSG tuo mainonnan, markkinoinnin ja sisällöntuotannon ammattilaiset yhteen. Näin tarjoamme maailmanluokan palvelun käyttäjillemme.

Tiimimme puhaltavat yhteen hiileen aamusta iltaan, jotta käyttäjämme voisivat aina hyödyntää internetin parhaat alennukset. Kumppanuusmarkkinoinnin ammattilaiset pitävät yhteyttä brändeihin, jotta sisällöntuottajamme sekä editorimme voivat päivittää uusimmat koodit ja diilit kuluttajille. Sivustollamme on siis vain toimivaa ja parasta mahdollista sisältöä auttamaan säästämisessä.

Katso Suomen sekä Euroopan parhaimpien brändien alennukset helposti verkkokauppojen koodisivuilta tai Top 20 alennuskoodit -sivultamme.

3
työntekijää tiimissä
8
Tuntia alennusten etsimistä joka päivä
15400
Diiliä luotu viimeisen vuoden aikana
TIETOA MEISTÄ

ANSAINTAMALLIMME

Me tarjoamme maailmanluokan brändeille ja verkkokaupoille uuden yleisön. Aina kun joku tästä yleisöstä hyödyntää sivuillamme julkaistua koodia tai alennusta, kyseinen kauppa tai brändi maksaa ennalta määrätyn suuruisen prosenttimäärän komissiota kyseisestä ostoksesta. Tavoitteenamme on myös tarjota ylimääräistä näkyvyyttä ja mainostilaa kyseisille merkeille sivustomme parhailla paikoilla sekä uutiskirjeissä. Nämä mainostilapaketit muodostavat myös yhden osan ansaintamallistamme.

Kumppanuustiimimme jäsenet pitävät yhteyttä brändeihin, merkkeihin ja mainostajiin jatkuvasti. Näin takaamme aina julkaisevamme parhaat alennukset, koodit sekä diilit ensimmäisenä. Ison osan ajasta kumppanuustiimimme myös neuvottelee mainostajien kanssa. Neuvottelujen tuloksena voimme ylpeänä tarjota yksinoikeudella vain ja ainoastaan meillä julkaistavat alennuskoodit, joita et löydä muualta.

Pyrimme myös tarjoamaan hyödyllisiä blogikirjoituksia sekä muuta säästämiseen liittyvää ja siinä auttavaa sisältöä, jotta kuluttajat voisivat tehdä aina parhaan mahdollisen ostopäätöksen. Kokonaisvaltaisen säästämisen sivustolle on näin ollen myös helppo palata uudestaan ja uudestaan.

Etkö löytänyt etsimääsi? Haluatko jättää palautetta sivustosta tai kysyä muuta asiaa?