Our Offices UK Team
Päämäärämme

CUPONATION Suomi & Global Savings Group

Global Savings Groupin päämääränä on yhdessä CUPONATION Suomen kanssa tarjota sinulle markkinoiden parhaat tarjoukset ja alennukset, jotka auttavat sinua säästämään arjen valinnoissa!

STRATEGIAMME

Luomme lisäarvoa arkeesi

CUPONATION Suomi ja Global Savings Group ovat tehneet yhteistyötä varmistaaksemme, että juuri sinä saat markkinoiden parhaimmat alennukset ja diilit.

Yritämmekin jatkuvasti kehittää palveluita, lisäämällä uusia verkkokauppoja valikoimaamme ja tarjoamalla sinulle ajankohtaisimmat vinkit arjen säästöihin.

Yhteistyön ansiosta, yhdistämme ammattitaitomme ja näin pystymme tarjoamaan sinulle ja muille kuluttajille parhaat säästövinkit niin pieniin kuin suurempiinkin ostoihin.

KEITÄ ME OLEMME

Tervetuloa CUPONATION Suomi -sivustolle

Me CUPONATIONilla olemme utelias ja innokas joukko, joka tekee parhaansa muuttaakseen verkko-ostosten maailman juuri sinulle. Siksi olemmekin 100% keskittyneitä löytämään päivittäin internetin parhaat alennukset sekä säästömahdollisuudet. Samalla olemme luoneet myös netin parhaan työkalun alennuskoodien, alennusten ja tarjousten hyödyntämiseksi.

Meidän tavoitteenamme on tarjota koko Suomen parhaat alennuskoodit ja alennukset, jotka löydät yksinoikeudella aina meiltä.

Maksamalla ostoksista aina normaalia vähemmän, säästät rahaa elämäsi muihin tarpeisiin, harrastuksiin ja kiinnostuksen kohteisiin.

Editorial Team MailOnline Discounts, UK
18 500 000 +
myyntitapahtumaa
20+
markkina-aluetta
25 000
Black Friday-diiliä
MEIDÄN TIIMIMME

Me olemme innokas, luova ja ahkera tiimi!

Me olemme CUPONATION Suomi, suuri joukko uteliaita ja päättäväisiä säästöjen ammattilaisia. Me haluamme ymmärtää kuinka ihmiset tekevät ostoksia verkossa ja kuinka me voimme auttaa heitä säästäämään rahaa sekä tekemään fiksumpia päätöksiä ostoksilla!

Meidän sivuiltamme löydät löydät täysin eksklusiiviset alennuskoodit ja alennukset, tietoa tuotteista sekä tarjouksia yli 250 merkiltä ja verkkokaupalta.

500+
toimijaa
40
kansallisuutta
10
konttoria maailmalla
OLJENKORTEMME

Yhteistyökumppaneiden saavutukset vuosien varrella

Olemme saavuttaneet vuosien saatossa useita oljenkorsia ja näin nousseet yhdeksi markkinoiden ajankohtaisemmaksi alennuskoodien ja tarjousten verkkoalustaksi!

Rikomme jatkuvasti rajoja progressiivisen ajatusmaailmamme ansiosta - näin pystymmekin tarjoamaan kuluttajille aina markkinoiden parhaat koodit sekä diilit, joita et varmasti löydä muualta.

Etkö löytänyt etsimääsi tai haluat antaa palautetta verkkosivuistamme?