Hotels.com alennuskoodi

Hotels.com alennuskoodi | Syyskuu 2017

Yövy edullisemmin

Hotellitarjonta on nykyään valtavan laajaa, joten hyvät vinkit ovat kullanarvoisia. Tässä muutama neuvo, joiden avulla voit säästää helposti majoituksesta:

  • Käytä kaikki mahdolliset Hotels.comin alennuskoodit hyödyksesi - juuri nyt säästät 10% hotelleista
  • Varaa matkasi kuukautta aiemmin, se on tutkitusti optimaalisin aika saada edullisimmat hotellihinnat.
  • Jos mahdollista, varaa matkasi sesonkien ulkopuolella. Ota huomioon myös kohdemaan mahdolliset lomasesongit ja juhlapyhät.
  • Keskitä – saat jokaista 10 yötä kohden yhden palkintoyön. Lisäksi saat pääsyn salaisiin hintoihin, joiden avulla voit säästää jopa 50% hotellien hinnoista.
Lisää alennuskoodi
Tarkasta sähköpostiosoitteesi.

Alennuskoodi
Elina Timonen
Alennuskoodien asiantuntija

Takuu edullisimmista hinnoista


Fiksua on metsästää aina halvin hinta, kun varaat majoitusta matkallesi, jotta sinulle jää rahaa tärkeimpiin asioihin. Hotels.comilla varatessasi vältyt inhottavalta tunteelta, että olisit voinut saada majoituksen edullisemmin jonkun toisen nettisivun kautta, sillä he tarjoavat hintatakuun jokaiselle varaukselle. Tämä tarkoittaa sitä, että jos löydät edullisemman hinnan jostain muulta sivustolta, Hotels.com tarjoaa saman hinnan majoituksestasi. Täten varmistat, että maksat aina markkinoiden edullisimman hinnan yöpymisestä reissuillasi.


Vinkki: Hotels.com päivän tarjous


Hotels.comilta löydät päivittäin vaihtuvia hotellialennuksia kymmenissä eri kaupungeissa ympäri maailmaa. Kannattaa siis tsekata päivän tarjoukset ennen varauksen tekemistä – kenties löydät majoituksen lomakohteellesi jopa 50% edullisemmin täältä!

Varmennettu Vanhentuu huomenna Yksinoikeudella

Hotels.comin alennuskoodilla 10% viilatut hinnat hotellimajoituksessasi - yksinoikeudella meiltä

Kun illat viilenevät, on aika alkaa varaamaan seuraavaa lomamatkaa. Ota tästä Hotels.comin alennuskoodimme, jolla säästät suoraan 10% hotellimajoituksesi hinnasta.
Ehdot:Matkustusaikaa 28.2.2018 asti
Yksinoikeudella Varmennettu
Katso alennuskoodi *******

SYYSALE: Hotelleja jopa 40% edullisemmin nyt Hotels.comilla

Varaa majoituksesi reissullesi vikkelään, sillä kun toimit nopeasti pääset hyödyntämään Hotels.comin syysalennuksen jopa 40% edullisemmat hotellihinnat
54 on käyttänyt alennusta tällä viikolla
Katso alennus

Lähde Jenkkeihin superedullisesti: hyödynnä 10% Hotels.comin alennuskoodi

Koe Ameriikan huuma nyt ja varaa majoituksesi 10% edullisemmin koodimme avulla.
Käyttäjän lähettämä Uusi alennuskoodi
Katso alennuskoodi *******

Hotels.comin äkkilähdöillä matkaan jopa 40% alennettuun hintaan

Ikuinen Rooma, kaunis Kööpenhamina tai jylhä Oslo...Lähde pikana matkaan ja säästät hinnoista jopa 40%. Katso kaikki äkkilähdöt tästä.
Katso alennus
Vanhentuu huomenna Käyttäjän lähettämä

Hotels.comin alennuskoodilla 15€ alennus majoituksestasi - varaa lomasi nyt!

Matkalle lähtö on paras investointi omaan hyvinvointiin: nappaa tästä mukaan Hotels.comin alennuskoodi ja varaa unelmalomasi heti. Kun varaat vähintään 150€:lla, säästät 15€ loppusummasta
Vanhentuu huomenna Käyttäjän lähettämä
Katso alennuskoodi *******

Voita matka Las Vegasiin Hotels.comilla - osallistu tästä

Oletko jo kokenut Las Vegasin huuman? Osallistu Hotels.comin kilpailuun ja saatat pian löytää itsesi ja ystäväsi tästä unelmakaupungista!
Katso alennus

Lähde jenkkeihin extraedullisesti Hotels.comin alennukset hyödyntämällä

Oletko aina halunnyt kokea New Yorkin taian, Miamin rannat ja Yosemiten maagisen kansallispuiston? Lähde nyt Amerikan suosikkikohteisiin ja majoitu 40% edullisemmin Hotels.comin avulla.
Katso alennus

Varaa viikonloppuloma ja säästä jopa 50% Hotels.comin kampanjassa

Viikonlopuksi arkea pakoon, eikö kuulostakin hyvältä? Katso Hotels.comin viikonloppulomakohteet ja säästä nyt 50% hotellivarauksistasi!
28 on hyödyntänyt alennuksen
Katso alennus
Varmennettu

Hotels.com alekoodilla 10% alennusta kaikista mobiilivarauksista!

Säästä nyt hotelliöissä ja varaa Hotels.comin mobiilisovelluksen kautta. Tällä Hotels alennuskoodilla säästät 10% kaikista sovelluksilla tehdyistä varauksista!
Varmennettu 135 on hyödyntänyt alennuksen
Katso alennuskoodi *******
Koita näitä vanhentuneita alennuskoodeja – ne voivat vielä toimia
Vanhentuu tänään

Matkusta vaikka maailman ääriin: Hotels.comin alennuskoodilla 10% alennus majoituksesta

Malta, Kreikka, Italia, Bali, Australia...Lähdit lähelle tai kauas, Hotels.comilta saat taatusti edullisen majoituksen. Nyt tällä koodilla 10% edullisemmin!
Katso alennuskoodi *******
Vanhentuu tänään

Varaa hotellisi mobiilisovelluksessa ja saat 12% alennuksen tällä Hotels.comin alennuskoodilla

Oletko jo tutustunut Hotels.comin mobiilisovellukseen? Sen avulla teet varauksesi uskomattoman kätevästi ja nopeasti! Nyt jos koskaan kannattaa tutustua, sillä saat tällä Hotels.comin alennuskoodilla 12% alennuksen kaikista mobiilisti tehdyillä varauksilla.
Katso alennuskoodi *******
Vanhentuu tänään

Kiirehdi jo varaamaan ! Hotels.comin 72h alennusmyynnissä säästät jopa 50%

Se kuuluisa hotelliale on taas täällä, nimittäin Hotels.comin 72 tunnin alennusmyynti! Varaa majoituksesi nyt ja säästä jopa 50%
Katso alennus
Vanhentuu tänään

Northern Lights ale Hotels.comilla: säästä Pohjoisen hotelleista jopa 25%

Lähde nyt kokemaan Pohjolan kauneus ja revontulet. Säästät uskomattomat 25% laajasta majoitusvalikoimasta Hotels.comilla
Katso alennus
Vanhentuu tänään

48 tunnin alennusmyynti on jälleen täällä - tee löytöjä jopa 50% edullisemmin Hotels.comilla

Kiireen vilkkaa varaamaan syksyn reissuja: nyt säästät jopa 50% hotellivarauksessasi Hotels.comin 48 tunnin kampanjassa. SIirry valikoimaan tästä!
Katso alennus

Matkasuunnittelijan avulla säästöä

Hintojen vertailu ja edullisimman löytäminen on helpompaa kuin koskaan! Hae hotelleja, ja säästä ne matkasuunnittelijaan. Sinne säästyy edelliset hakusi ja tallentamasi hotellit jolloin voit helposti vertailla eri hotellien palveluita, sijaintia ja tasoa ja löytää optimaalisen hinta-laatusuhteen tarjoavan hotellin.

Maksaminen luottokortilla

Maksaessasi varauksesi luottokortilla saat rahasi takaisin, jos jotain yllättävää sattuu – hotelli peruuttaa varauksesi, tai et jonkun muun, sinusta johtumattoman syyn takia saa hotelliyötäsi käytettyä. Usein myös hotelli vaatii luottokorttia varatessa, jolloin summa pidätetään kortiltasi ennen varauksen vahvistamista.
70%Alennuskoodi Alennuskoodi
Hotels.com alekoodilla 60% + 10% alennusta hotellimajoituksista!

Uskomattomin alennuskoodimme

Tämä historiallinen alennuskoodi, joka ilmestyi viime vuonna Black Fridayn aikana takasi käyttäjillemme 10% lisäalen jo valmiiksi 60% alennetuista hinnoista. Avullamme varmistat, että et missaa parhaita alennuskoodeja ja säästöniksejä enää koskaan!
358Käyttäjät
97,03%Tyytyväisyys
104,0 €Säästetty keskimäärin

Palkintoyö

Ilmainen yö hotellissa, miltä kuulostaa? Kerää 10 yötä, niin saat yhden ilmaisen palkintoyön käyttöösi. Tämän yön arvo on 10 yösi keskimääräinen hinta. Voit siis säästää parhaimmillaan useamman satasen. Kerätäksesi öitä sinun on liityttävä Rewards-ohjelmaan, jossa voit myös seurata miten lähellä olet ilmaista yötäsi.

Säästövinkit - Hotels.com

Ryhmäalennus
Hotels.comin ryhmäalennuksilla varmistat isommalle joukolle tehokkaasti ja nopeasti kilpailukykyisimmät ja edullisimmat hinnat – parhaimmillaan säästät jopa 30%!
Uutiskirje
Tilaamalla Hotels.comin uutiskirjeen pidät itsesi ajan tasalla kuumimmista kampanjoista ja eksklusiivisista alennuskoodeista sekä avaat portin salaisiin jäsenhintoihin.
Mobiilisovellus
Lataamalla Hotels.com sovelluksen et ainoastaan pysty hallitsemaan varauksiasi helposti mobiililla, vaan pystyt lisäksi hyödyntämään 10% alennuskoodin mobiilivarauksiin.
Opiskelija-alennus
Tiesitkö, että Hotels.com tarjoaa 10% opiskelija-alennuksen? Käänny opiskelijakorttisi tarjoavan tahon puoleen lunastaaksesi opiskelija-alennus!
Varaa oikeaan aikaan
Varausajankohta voi vaikuttaa hotelliyön hintaan. Tutkimusten mukaan oikea aika varata on noin 1 kk ennen lomaa – liian ajoissa tehdyt varaukset voivat olla kalliimpia.
Äkkilähdöt
Hotels.com tarjoaa viime hetken tarjouksia, joista spontaanit matkailijat voivat varata majoituksensa edullisemmin. Jos olet siis myöhässä liikkeellä, tsekkaa nämä!
Lähetä oma vinkkisi kaupalle Hotels.com

Miksi Hotels.com?
71 ihmistäkäyttäjää ovat vierailleet sivuillamme tällä viikolla
13,16 €Säästetty keskimäärin
Tilaa uutiskirje ja saat parhaat alennuskoodit suoraan sähköpostiisi
Tarkasta sähköpostiosoitteesi.