Hotels.com alennuskoodi

Hotels.com alennuskoodi | Heinäkuu 2018

Miten löytää halvin hotelli?

Nykyään monet harmittelevat majoitus- ja lennontarjoajien tekniikkaa nostaa hintaa varauksen yhteydessä. Vältä tämänlaiset sudenkuopat näillä keinoilla:
  • Käytä aina incognito-tilaa varatessasi lentoja ja majoitusta, jolloin selainhistoriasi ei näy
  • Tee varaukset kotikoneelta työpaikan tietokoneen sijaan, jolloin sinua ei luulla työmatkaajaksi, ja sen perusteella veloiteta enemmän.
  • Vältä katselemasta erilaisia majoituksia samassa kohteessa liikaa, jolloin hinnat voivat nousta automaattisesti
  • Hyödynnä samaa palveluntarjoajaa aina mahdollisuuksien mukaan – näin saatat saada hinnoissa kanta-asiakasetuja
Auta muita säästämään kaupassa Hotels.com lähettämällä löytämäsi alennuskoodi!
Lisää alennuskoodi
Kyllä, haluan vastaanottaa säännöllisesti säästömahdollisuuksia Global Savings Groupilta sähköpostitse. Olen lukenut Yksityisyydensuojan.
Tarkasta sähköpostiosoitteesi.
Huomioitavaa yksityisyydestä: voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen milloin tahansa.

Hotels.comin 10% alennuskoodi on täällä! Varaa suosikkihotellisi loppuvuodeksi NYT

Nappaa tästä mukaasi Hotels.comin 10% alennuskoodi ja varaa koko loppuvuoden hotellit huippuedulliseen hintaan. Käytä koodi saman tien!
Käyttäjän lähettämä 54 käytetty tällä viikolla
Katso alennuskoodi *******
Varmennettu

Loistavaa! Hotels.com tarjoaa käyttöösi 10% alennuskoodin tuhansiin hotelleihin

Nappaa mukaasi Hotels.comin huikea alennuskoodi, jonka avulla varaat tuhannet eri hotellit 10% edullisemmin.
Varmennettu 34 käytetty tällä viikolla
Katso alennuskoodi *******

Hotels.comin valtavassa kesäalessa säästät jopa 40% hotellihinnoista

Riennä NYT varaamaan lomasi majoitus: saat jopa 40% alennuksen useista huippukohteista
30 käytetty tällä viikolla
Katso alennus

Arvioi Hotels.comilta varaamasi hotelli ja saat jopa 15% alennuskoodin seuraavaa matkaa varten

Miten yövyit edellisessä kohteessa? Kerro Hotels.comille, millainen oli viimeksi varaamasi majoitus ja vastaanota jopa 15% alennuskoodi seuraavaa varausta varten.
76 on hyödyntänyt alennuksen
Katso alennus

Varaa kesän parhaat majoitukset Hotels.comilta ja säästä 40% hinnoista

Hotels.comilta löydät edullisen majoituksen kesän suosituimpiin matkakohteisiin. Tsekka hotellivalikoima ja säästä 40% hinnoista!
51 on hyödyntänyt alennuksen
Katso alennus

Varaa majoitus Hotels.comilta - Saat palkinnoksi ilmaisen yöpymisen vuorokaudeksi

Varaa majoitus Hotels.comilta, joka palkitsee sinut yhden yön ilmaisella yöpymisellä. Klikkaa alennus auki ja katso, miten otat palkintoyön käyttöösi.
43 on hyödyntänyt alennuksen
Katso alennus

Hotels.com listasi asiakkaiden suosikkihotellit vuonna 2018: Katso ja varaa 30% alennuksella

Tsekkaa tästä, mitkä hotellit ovat asiakkaiden mielestä olleet parhaimpia vuoden 2018 aikana. Löydä omasi ja varaa sitten 30% edullisemmin.
22 on hyödyntänyt alennuksen
Katso alennus

Huippua! Hotels.comilta löydät laadukkaat ja halvat hotellit äkkilähtömatkoihin

Hankitko lennot viime hetkessä lämpimään? Varaa Hotels.comilta majoitus, joka takaa sinulle äkkilähtöjen parhaat hinnat.
Katso alennus

Matkustatko ryhmässä, kuten urheilujoukkueen kanssa? Tsekkaa Hotels.comin jopa 30% ryhmäale

Hotels.com tarjoaa aina majoitusvaihtoehtojen parhaat hinnat käyttöösi, matkustitpa sitten yksin tai ryhmässä. Katso tästä jopa 30% alennukset muun muassa ryhmille, kuten urheiluseuroille!
Katso alennus
Koita näitä vanhentuneita alennuskoodeja – ne voivat vielä toimia
Vanhentuu tänään

Hotels.comilla JUURI nyt: Tsekkaa 10% alennuskoodi KAIKKIIN hotellivarauksiin

Hotels.com tarjoaa sinulle tämän alennuskoodin, jonka avulla voit tehdä mitkä tahansa hotellivaraukset 10% edullisemmin.
Katso alennuskoodi *******
Vanhentuu tänään Yksinoikeudella

Tsekkaa 15% alennuskoodi hotellivarauksiisi Hotels.comilla - yksinoikeudella meiltä!

Nyt kannattaa varata hotellit Hotels.comilta ja käyttää 15% alennuskoodi, jonka löydät yksinoikeudella meiltä.
Yksinoikeudella
Katso alennuskoodi *******
Vanhentuu tänään

Varaa loppukesän ja syksyn hotellit 10% edullisemmin Hotels.comin alennuskoodilla

Tsekkaa Hotels.comin 10% alennuskoodi tuhansiin eri hotelleihin! Varaa matkat huippuedullisesti saman tien.
Katso alennuskoodi *******
Vanhentuu tänään

Säästä jopa 40% + 8% hotellivarauksestasi tällä alennuskoodilla

Hotels.comin alennuskoodi alentaa jo alennettujenkin hotellien hintaa vielä 8% verran!
Katso alennuskoodi *******
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!
Nappaa aina uusimmat ekslusiiviset koodit ja alennukset kaupalta Hotels.com ja monelta muulta verkkokaupalta
Kyllä, haluan vastaanottaa säännöllisesti säästömahdollisuuksia Global Savings Groupilta sähköpostitse. Olen lukenut Yksityisyydensuojan.
Tarkasta sähköpostiosoitteesi.
Huomioitavaa yksityisyydestä: voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen milloin tahansa.

Keskitä, keskitä!

Keskittämällä olet oikeutettu näkemään piilossa olevia hintoja, sekä keräämään pisteitä, joilla saat ilmaisen yöpymisen valitsemassasi kohteessa. Olisiko aika siis vaihtaa eri sivuistoilta toiseen hyppiminen yksinkertaistetumpaan malliin ja hyödyntää kaikki huikeat edut, joihin Hotels.comin asiakkaana olet oikeutettu?

Maksaminen luottokortilla

Maksaessasi varauksesi luottokortilla saat rahasi takaisin, jos jotain yllättävää sattuu – hotelli peruuttaa varauksesi, tai et jonkun muun, sinusta johtumattoman syyn takia saa hotelliyötäsi käytettyä. Usein myös hotelli vaatii luottokorttia varatessa, jolloin summa pidätetään kortiltasi ennen varauksen vahvistamista.
70%Alennuskoodi Alennuskoodi
Hotels.com alekoodilla 60% + 10% alennusta hotellimajoituksista!

Enemmän rahaa lomakassaan

Edullisempaa majoitusta ei löytynyt koko internetin laajasta valikoimasta tämän alennuskoodin ihastuttaessa asiakkaitamme. Hotels.comin alennuskoodi tarjosi nimittäin 10% extrasäästön kaikista jo jopa 60% alennetuista hotellihinnoista.
358Käyttäjät
97,03%Tyytyväisyys
104,0€Säästetty keskimäärin

Säästä esimerkiksi perjantaisin

Hotels.comilla saat aina takuulla säästöä majoituksestasi, sillä se hemmottelee useinkin spesiaalialennuksilla, joista saat vain jäsenet kuulla. Tälläinen on esimerkiksi ”Puolen hinnan perjantai”,jolloin valtava valikoima majoituksia ympäri maailman lähtee 50% alennettuun hintaan.

Säästövinkit - Hotels.com

Ryhmäalennus
Hotels.comin ryhmäalennuksilla varmistat isommalle joukolle tehokkaasti ja nopeasti kilpailukykyisimmät ja edullisimmat hinnat – parhaimmillaan säästät jopa 30%!
Asiakaspalvelu
Hotels.comilla on upea ja auttavainen asiakaspalvelu, joka takaa että et jää ongelmasi kanssa yksin. Soita tai lähetä mailia - Hotels.com auttaa vuorokauden ympäri.
Mobiilisovellus
Lataamalla Hotels.com sovelluksen et ainoastaan pysty hallitsemaan varauksiasi helposti mobiililla, vaan pystyt lisäksi hyödyntämään 10% alennuskoodin mobiilivarauksiin.
Opiskelija-alennus
Tiesitkö, että Hotels.com tarjoaa 10% opiskelija-alennuksen? Käänny opiskelijakorttisi tarjoavan tahon puoleen lunastaaksesi opiskelija-alennus!
Varaa oikeaan aikaan
Varausajankohta voi vaikuttaa hotelliyön hintaan. Tutkimusten mukaan oikea aika varata on noin 1 kk ennen lomaa – liian ajoissa tehdyt varaukset voivat olla kalliimpia.
Äkkilähdöt
Hotels.com tarjoaa viime hetken tarjouksia, joista spontaanit matkailijat voivat varata majoituksensa edullisemmin. Jos olet siis myöhässä liikkeellä, tsekkaa nämä!
Rajaa halvin hinta
Miten saada juuri sinun matkabudjettiisi sopivat majoitusvaihtoehdot esiin Hotels.comilla? Vilkaise vasemman laidan filttereitä majoitushaussa ja rajaa hinnan mukaan!
Lähetä oma vinkkisi kaupalle Hotels.com

Peruutus

Joskus suunnitelmat muuttuvat yllättäen – ja se on ihan okei. Flunssalle, murtuneelle jalalle tai vaikka perhekriisille harvoin voi yhtään mitään. Ne sattuvat, kun sattuvat. Nämä saattavat kuitenkin häiritä olennaisesti lomasuunnitelmia, jolloin on tietysti mukava saada mahdollisesti varauksiin siihen mennessä käytetyt pennoset takaisin. Hotels.com ei veloita peruutuksista, mutta jokaisella hotellilla on oma peruutuskäytäntönsä, joihin se ei aina voi vaikuttaa. Kannattaa siis jo varatessa katsoa hotellin peruutusoikeus, ja pyrkiä suosimaan hotelleja, joissa peruutus onkin mahdollista. Sen pystyy siinä tapauksessa tekemään helposti omilla sivuilla ”varaukset” -kohdassa, jossa näet ”peruuta varaus” -linkin. Tämä kannattaa myös tehdä mahdollisimman aikaisin, mielellään heti kun saa tietää tulleesta esteestä, jolloin peruutuksen mahdollisuus on todennäköisempää kuin aivan viimetipassa tehty peruutus. Hotels.com alennuskoodi

Takuu edullisimmista hinnoista

Fiksua on metsästää aina halvin hinta, kun varaat majoitusta matkallesi, jotta sinulle jää rahaa tärkeimpiin asioihin. Hotels.comilla varatessasi vältyt inhottavalta tunteelta, että olisit voinut saada majoituksen edullisemmin jonkun toisen nettisivun kautta, sillä he tarjoavat hintatakuun jokaiselle varaukselle. Tämä tarkoittaa sitä, että jos löydät edullisemman hinnan jostain muulta sivustolta, Hotels.com tarjoaa saman hinnan majoituksestasi. Täten varmistat, että maksat aina markkinoiden edullisimman hinnan yöpymisestä reissuillasi.

Eksklusiiviset Hotels.com alennuskoodit

Tiivis yhteistyö Hotels.comin kanssa antaa meille mahdollisuuden tarjota markkinoiden parhaat alennuskoodit hotellimajoituksiin. Koska majoitus on yleensä jopa lentolippuja kalliimpi menoerä, siinä säästäminen jättää matkabudjettiin mukavasti tilaa vaikka paremmille ravintolaillallisille tai extra seikkailupäivälle. Tarjoamme usein seuraavanlaisia koodeja:
  • 10% alennuskoodi kaikkiin varausksiin
  • 15% alennuskoodi tietyn kohteen majoituksiin, esim. Jalkapallon MM-kisoihin Venäjällä
  • 20% erikoiskoodeja Black Fridayn tai muiden kampanjoiden yhteydessä. Nämä ovat usein voimassa vain 24 tunnin ajan.

Lahjakortit

Onko ystäväsi, rakkaasi tai perheenjäsenesi loman tarpeessa? Hotels.com ei myy tällä hetkellä lahjakortteja, mutta voit tehdä varauksen ystäväsi puolesta ja yllättää tämän hotelliyöllä. Tee varaus netissä tai soita heidän palvelunumeroonsa ja varaa hotelli ystäväsi nimellä ja sähköpostilla. Monista muista poiketen, tässä vaiheessa voit myös käyttää mahdolliset Hotels.com alennuskoodit! Yhden yönkin pako arjesta tekee ystävällesi tai rakkaallesi jo hyvää. Hotels.com alennuskoodi

Miksi Hotels.com?
15 ihmistäon käynyt sivuillamme tänään
22,68 €Säästetty keskimäärin