Ajattomat rakennussetit edullisesti Black Fridayn ajan

Black Fridayon täydellinen aika tilata lasten lelut sekä ajattomat LEGOt netistä! Ja vaikka puhuimme lapsista, totuus on kuitenkin se, että LEGOja rakentavat kaikenikäiset ja verkkokaupan laajan valikoiman ansiosta löydät myös yli 18-vuotiaille suunnitellut tekniset rakennussetit. Olipa listalla sitten lahja lapselle tai LEGOja rakastavalle läheiselle, löydät meiltä parhaimmat LEGO alennuskoodit ja suurimmat alennukset verkkokauppaan. Katso ajattomat klassikot kaikenikäisille kuten LEGO Star Wars valikoima scifi-faneille tai LEGO Ninjago setit perheen pienimmille hurjapäille ja nappaa jopa kymmenien prosenttien alennukset sekä kaupanpäälliset samalta sivulta!

Parhaat alet

Me listaamme parhaat alennukset joilla säästät merkkituotteista

LEGO Marvel vai LEGO Batman eri elokuvasarjojen faneille? Vai jokaiselle lapselle sopiva LEGO Frozen rakennussarja? Ei väliä, sillä tältä sivulta saat alennukset kaikkiin rakennussarjoihin! Meidän tehtävämme on säästää sinulle rahaa, kun haluat ilahduttaa perheen pienintä tai läheistäsi! Siksi löydät tältä sivulta kaikki ajankohtaiset LEGO tarjoukset koko Black Friday viikon ajan! Meiltä saat myös LEGO alennuskoodit, jotka ovat yksinoikeudella vain meidän käytössä. Hyödynnä parhaat Black Fridayn diilit ja tilaa LEGOt alennuksella jokaiseen makuun!

Tsekkaa diilit

Loistavat diilit jokaiselle

deal icon

SELAA IÄN MUKAAN

Selaa LEGOn rakennussettejä ikäsuosituksen mukaisesti ja löydä juuri oikeanlaiset LEGOt esimerkiksi yli 6-vuotiaille tai vaikka yli 18-vuotiaille!

deal icon

SISUSTUSTUOTTEET

LEGO tarjoaa nyt myös kodin sisustukseen sopivat rakennussetit, jotka ovat suunniteltu sisustustuotteiksi! Selaa tuotteita omassa kategoriassaan ja valitse omasi!

deal icon

LLMAINEN SOVELLUS

Lataa ilmainen LEGO Life sovellus, jonka avulla lapset voivat esitellä luovia rakennuksiaan sekä pitää yhteyttä muiden rakentajien kanssa!

deal icon

ETSI RAKENNUSOHJEET

Oletko kadottanut LEGO-settisi rakennusohjeet? Ei hätää, voit etsiä uudet rakennusohjeet verkkokaupassa ja ladata ne tietokoneellesi. Tulosta ohjeet ja jatka rakentamista!

Myös nämä verkkokaupat voivat olla mieleesi

Mikäli löysit tältä sivulta mielenkiintoisia diilejä, olemme listanneet myös muut sinua mahdollisesti kiinnostavat alennukset ja koodit tähän!


Usein kysytyt kysymykset

LEGOn Black Friday alennukset vaihtelevat tuotteiden sekä tuotesarjojen mukaisesti. Vuosittain LEGO tarjoaa laajan valikoiman suosittuja rakennussettejä jopa 40% alennuksin. Meiltä löydät myös koodit ja diilit, jotka lisäävät ilmaisia tuotteita kaupan päälle tilaukseesi.

Kyllä. LEGO Black Week päättyy Black Fridayta seuraavana maanantaina, joka tunnetaan paremmin nimellä Cyber Monday. Viime vuosien tavoin, myös tänä vuonna tilaat suuren määrän rakennussettejä jopa -20% alennuksella. Alennus koskee usein settejä, jotka eivät muuten ole koskaan alennuksessa.

Kyllä. Lähes jokaisena vuonna LEGO tarjoaa perinteisesti ilmaisia tuotteita, kuten figuureita ja pienempiä rakennussettejä kaupan päälle tilauksiin. Lunastaaksesi ilmaisen tuotteen, sinun tulee tilata muita tuotteita tietyn minimisumman edestä.

Tänä vuonna Black Friday alkaa LEGO verkkokaupassa 24. päivä marraskuuta. Avaa tämä sivu kuitenkin jo Black Weekin maanantaina, sillä löydät lukuisat LEGO tarjoukset ja päivittäin päivittyvät diilit helposti vain muutamalla klikkauksella. Seuraa sivua ja nappaa vuoden halutuimmat joululahjat, kuten LEGO Minecraft rakennussetit tuntuvin alennuksin. Uutuutena näet myös sisustukseen sopivat rakennussetit, kuten suuren suosion saavuttanut Titanic LEGO. Olipa kyseessä sitten LEGO Super Mario -setti perheen pienimmille tai LEGO Ferrari autoharrastajalle, me varmistamme sinulle suuret säästöt ostoksilla koko Black Friday viikon sekä Cyber Mondayn ajan! Me pyrimme listaamaan myös hahmo- sekä sarjakohtaiset alet, kuten LEGO Spiderman ja LEGO Pokemon -settejä koskevat alennukset.

ET LÖYTÄNYT ETSIMÄÄSI?

Etsitkö lisää Black Friday tarjouksia?

Katso alennus