Löydä Black Friday hotellitarjoukset meiltä

Black Friday on matkustajien juhlapäivä. Lukuisat matka- ja hotellitarjoukset ovat saavuttaneet suuren suosion viime vuosien aikana, sillä suomalaiset ovat huomanneet että halvat matkat toteutuvat helposti vaikka koko seuraavalle vuodelle yhden päivän aikana. Koko viikon ajan on helppo varata matkat Suomeen sekä ulkomaille. Varaa tältä sivulta esimerkiksi Scandic hotelli Suomeen tai lukuisiin kohteisiin Euroopassa ja toteuta halvat kaupunkilomat muutamalla napin painalluksella. Suosittelemme seuraamaan sivua koko viikon ajan, sillä Black Friday matkatarjoukset päivittyvät tänne monta kertaa päivässä.

Halvat hotellit

Varaa edulliset hotellit matkallesi laadusta tinkimättä

Haluaisitko varata loman edullisesti ensi kesäksi? Kiinnostaako hiihtoloma, josta voit säästää rahaa? Onnistut molemmissa sekä kaikissa muissa mahdollisissa lomissa edullisemmin, kun katsot tämän sivun Black Friday matkatarjoukset! Lisäämme samalle sivulle sekä kohdekohtaiset alennukset, jäsentarjoukset, ajankohtaa koskevat alet sekä jopa säästömahdollisuudet illallisiin ja aktiviteetteihin. Scandic hotellit varmistavat, että lomasi sujuu hyvin kohteesta riippumatta korkealaatuisissa hotelleissa budjettia rasittamatta. Me kerromme tällä sivulla aina, kun sinulla on mahdollisuus säästää matkoista vielä entistä enemmän tämän vuoden suurimman ostojuhlan aikana.

Avaa diilit

Parhaat säästövinkit matkalle

deal icon

HOTELLITARJOUKSET

Scandicin Black Friday viikon hotellitarjoukset kattavat hotellit sekä kotimaassa että ulkomailla. Syötä matkapäivät hakutyökaluun tai selaa tarjouksia suoraan.

deal icon

SALAMA-ALENNUKSET

Selaa alennuksia koko viikon ajan. Voit saada eri kohteista eri alennuksia eri päivinä. Lisää hotelli suosikkeihin tai inspiroidu vaihtuvista salama-alennuksista.

deal icon

KÄTEVÄ HINTAVERTAILU

Syötä matkapäivät Scandicin hakutyökaluun ja näet eri kohteiden hinnat näille päiville. Tiedät siis, kun käytössäsi on alin hinta haluamaasi kohteeseen sekä huonetyyppiin.

deal icon

VARAA HETI

Scandicin luotettava varauspalvelu varaa huoneen heti valitsemastasi kaupungista juuri silloin kun haluat. Voit valita maksatko varauksen heti vai saapuessasi hotellille.

Katso myös muut alennukset matkalle ja lomalle

Jos et löytänyt tältä sivulta etsimääsi, muista tarkistaa myös muiden hotellien, matkatoimistojen sekä matkatportaalien alennukset joiden avulla säästät suuria summia matkasi hinnasta!


Katso tästä parhaat Scandic hotellitarjoukset ja diilit

Nappaa parhaat alennukset majoituksiin lomallesi tästä! Löydät sekä koodit että alennukset kohteen tai ajankohdan mukaan. Tietyt diilit pätevät myös kaikkiin hotelleihin, joten varaa lomasi ajoissa jo nyt!

Usein kysyttyä

Scandicin alennukset Black Fridayn aikana vaihtelevat usein kohteiden sekä ajankohdan mukaan. Suosituimmat diilit ovat viime vuosina kuitenkin olleet lahjakorttialennukset, joiden avulla asiakkaat tilasivat Scandic lahjakortin jopa 25% alennuksella. Lahjakortin voi käyttää missä tahansa kohteessa ja usein myös mille tahansa päivämäärälle.

Kyllä. Scandic Friends jäsenet voivat hyödyntää kanta-asiakkaille tarkoitetut edut myös Black Fridayn aikana. Etuihin kuuluu muun muassa edullisemmat jäsenhinnat hotellivarauksista, bonuspisteiden kerryttäminen sekä 10% alennus ruoasta hotellissa.

Kyllä. Scandic tarjoaa alennuksia usein myös Cyber Monday -maanantain aikana, johon Scandic Black Week huipentuu. Suosittelemme tarkkailemaan tätä sivua myös Black Fridayta seuraavan maanantain aikana ja nappaamaan laadukkaat halvat hotellit muutamalla klikkauksella.

Scandic on noussut suomalaisten suosikkihotelliksi monesta eri syystä. Asiakkaat tuntevat brändin ja tietävät, että jokainen löytää edulliset hotellit ympäri Suomea sekä lukuisista kohteista ympäri Eurooppaa. Tämän lisäksi, Scandic edustaa skandinaavista laatua, joka sopii jokaiselle suomalaiselle matkustajalle. Tästä syystä Scandic Black Friday on ollut monen matkustajan odotettu ostopäivä, sillä jopa 25% alennukset Scandic lahjakorteista vetävät puoleensa matkustajia ympäri Suomea. Lukuisat matkaajat ovat hyödyntäneet Black Friday alennukset Scandicilla ja säästäneet jopa neljänneksen koko seuraavan vuoden matkabudjetista. Halvat matkat ovat todellisuutta kärsivällisille matkustajille, jotka tietävät milloin hotellivaraus tehdään suurien alennusten siivittämänä.

ET LÖYTÄNYT ETSIMÄÄSI?

Etsitkö lisää Black Friday tarjouksia?

Säästä nyt