VR kampanjakoodi

VR kampanjakoodi | Helmikuu 2017

VR kampanjakoodit

Etsitkö parhaita VR:n kampanjakoodeja? Me CUPONATIONilla pyrimme aina lisäämään tuoreimmat koodit ja alennukset sivuillemme. Mikäli siis haluat matkustaa junalla edullisesti vaikka Helsingistä Tampereelle, olet tullut oikeaan paikkaan! Tällä hetkellä käyttäjämme säästävät 25% VR:n alennuskoodilla. Erityiskampanjoista saatat löytää 25% tai 20% alennuskoodeja, jotka alentavat esimerkiksi kotimaan junien hintoja tai tarjoavat halvemman Interrail-reissun.
Lisää alennuskoodi

Nappaa edulliset junamatkat - säästä jopa 25% VR:n säästölipuilla!

Oletko tutustunut VR:n säästölippuihin ja hintakalenteriin? Jos et, nappaa VR alennus tästä ja tee parhaat löydöt matkallesi. Junaliput alkaen 9,90€!
69 on käyttänyt alennusta tänään
Katso alennuskoodi*******
Varmennettu

Nyt rajoitetun ajan Interrail Global Pass 15% halvemmalla VR alennuksesta!

Reilaajana ei voi säästää liikaa! Tartu nyt VR:n tarjoukseen ja osta reililippusi 15% halvemmalla! Tarjoushintainen lippu tulee ottaa käyttöön viimeistään 16.5.2016. Tarjous voimassa 31.3. asti.
Varmennettu 45 on käyttänyt alennusta tällä viikolla
Katso alennuskoodi*******

Säästä jopa 20% lähijunien lipuista VR:n kampanjassa!

Lataamalla nyt VR:n lähijunasovelluksen, säästät lähiliikenteen kertalipuista parhaimmillaan 20%. Lunasta alennus tästä ja hyppää junan matkaan edullisesti!
49 on käyttänyt alennusta tällä viikolla
Katso alennus

VR:n alennuksella Helsinki-Turku junaliput edulliseen 9,90€ hintaan!

Haaveiletko halvoista junamatkoista? Nyt VR:n säästölipuilla se onnistuu! Nappaa tästä junalippu Helsinki-Turku välille edulliseen 9,90 euron hintaan.
25 on käyttänyt alennusta tällä viikolla
Katso alennus

VR, kotimaanmatkailua huippuhintaan!

Suunnitteletko sukulointia tai onko tiedossa työreissu? VR:n junaverkko kuljettaa sinut kätevästi lukemattomiin kohteisiin ympäri Suomea. Kurkkaa VR:n vaihtuvat tarjoukset, nappaa talteen parhaat edut ja nauti entistäkin edullisemmasta kotimaanmatkailusta tai hemmottele itseäsi lisäeduilla!
Jos pidit VR kampanjakoodeista, rakastat myös näitä!

Säästövinkit - VR

Kanta-asiakkuus
Haluatko säästää matkoistasi vielä vähän enemmän? VR Veturi tarjoaa kanta-asiakkaille parhaat edut ja edullisimmat matkat.
Asiakaspalvelu
Tarvitsetko apua, onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa palautetta? VR yhteystiedot on koottu kätevästi yhteen yhtiön nettisivuille.

Vanhentuneet alennuskoodit
Vanhentuu tänään

VR:n kampanjakoodilla 40% säästö junamatkoista!

NYT jos koskaan kannattaa liittyä VR:n Veturi-kanta-asiakasjärjestelmään! Kirjautumalla Veturiin, lunastat itsellesi henkilökohtaisen 40% VR tarjouskoodin, joka toimii kaikkiin kotimaan junamatkoihin. Nappaa koodi tästä!
Katso alennuskoodi*******
Vanhentuu tänään

Yöjunapaikat alk. 49€ veturi -jäsenille!

Huippuedulliset yöjunaliput veturilaisille täältä! Suunnittele seuraava matkasi heti ja varaa liput jo tänään! Kaupan päälle ilmainen aamupuuro!
Katso alennus
Vanhentuu tänään

VR alennus: Helsingistä Pietariin junalla alk. 29€

Lähde tutustumaan naapurimaan kauniiseen kaupunkiin kätevästi junalla! Nyt Helsinki-Pietari 22.12 asti vain 29€. Varaa lippusi heti!
Katso alennus
Vanhentuu tänään

25% lisäalennus viikonloppulähtöihin opiskelijalle!

Opiskelijat saavat nyt 25% lisäalennusta viikonloppulähdöistä, kun ostat lippusi max. 24h ennen lähtöä. Hyödynnä tarjous ja säästä rahaa!
Katso alennus
Vanhentuu tänään

-25% lähiliikenteen kausilipusta! Vain opiskelijoille!

Hei opiskelija! Osta VR:n verkkokaupasta 14-365 päivän lähiliikenteen kausilippu ja saat 25% alennuksen. Huom. ei koske HSL:n alueen lippuja.
Katso alennus
Miksi VR?
3 ihmistäkäyttäjää tarkastelee sivujamme tällä hetkellä
21,54 €Säästetty keskimäärin
1 Koodi varmennettua alennusta
3tarjousta lisätty tässä kuussa
Tilaa uutiskirje! Saat parhaat alennuskoodit suoraan sähköpostiisi!