Uber alennuskoodi

Uber alennuskoodi | Tammikuu 2022

Mikä on Uber?

Kyyti paikasta toiseen silloin kun haluat, siellä missä haluat - Uber on täällä yhdistääkseen matkustajat ja kuljettajat yhä tehokkaamman taksipalvelun ääreen sadoissa kaupungeissa ympäri maailman. Mobiilisovelluksen avulla löydät kuskin tai matkustajan käden käänteessä ja saavutat määränpääsi turvallisesti ja nopeasti. Suomessa perinteistä taksia halvemmat hinnat tarjoava kyytipalvelu toimii tällä hetkellä Helsingin seudulla. Voit säästää myös:
  • Lataamalla Uberin ilmaisen sovelluksen
  • Jakamalla kyydit ystäviesi kanssa, jolloin säästätte kaikki
  • Tilaamalla kyytisi ruuhka-ajan ulkopuolella
  • Nappaamalla Uber alennuskoodit sivuiltamme
Syötä löytämäsi alennuskoodi
Auta muita säästämään kaupassa Uber lähettämällä löytämäsi alennuskoodi!
Lisää alennuskoodi
5€Paras hinta
35 on hyödyntänyt alennuksen

Käytä Uber -palvelua nyt sadoissa eri kaupungeissa sekä Suomessa että maailmalla alkaen vain 5€

Lue lisää
MeneLisää...
Katso alennus
7€Alennus

Uber-kyydit kanta-Helsingin sisällä alkaen vain 7€

Lue lisää
MeneLisää...
Katso alennus
0€Rekisteröinti

Luo tili Uberille aivan veloituksetta ja olet valmis hyödyntämään edulliset matkat!

Lue lisää
MeneLisää...
Katso alennus
0€Sovellus

Lataa Uber- sovellus ilmaiseksi ja matkusta kätevästi minne vain!

Lue lisää
MeneLisää...
Katso alennus
Jos pidit Uber kampanjakoodeista, rakastat myös näitä!
Eckerö Line alennuskoodi
Varmennettu

20% Alennuskoodi

Mahtava Eckerö Line alennuskoodi vähentää 20% reitti- ja risteilymatkojen hinnasta!
Katso alennuskoodi
Finnair alennuskoodi

399€ Paras hinta

Kesän lennot Finnairilla Yhdysvaltoihin alkaen vain 399€ hintaan!
Katso alennus

Tienaa Uber-pisteitä ja säästä kyydeistäsi

Säästä Uber-matkoistasi jakamalla promokoodiasi ystävillesi ja tuomalla heidät osaksi Uber-yhteisöä. Löydät koodisi Uber-sovelluksen valikosta kohdasta Ilmaiset kyydit. Ystäviesi tehdessä kutsullasi ensimmäisen kyytinsä, saat omalle tilillesi Uber-krediittiä, jonka voit hyödyntää seuraaviin matkoihisi. Mahtavaa, eikö vain?

Kurkkaa Uber blogi

Uber blogissa voit lukea mielenkiintoisia artikkeleita yritykseen liittyen. Siellä Uberin työntekijät, kuljettajat sekä sijoittajat kertovat kokemuksia ja vinkkejä Uberin käytöstä, sekä yrityksen tulevaisuudesta. Näin voit inspiroitua Uberin eri käyttötarkoituksista sekä monipuolisuudesta. Mikä parasta, blogikirjoitusten lukeminen on täysin ilmaista!
10€AlennuskoodiTarjous

Kruisaile Uberilla edullisesti

Nappaa alennuskoodilla 10€ pois ensimmäisen Uber-matkasi hinnasta
Tämä yksi historian upein Uber koodi toi 10€ alennuksen matkan hintaan. Tämä siis tarkoitii sitä, että parhaimmillaan sait kyydin ilmaiseksi! Mikäli haluat jatkossakin päästä käsiksi samanlaisiin alennuksiin, kannattaa tilata uutiskirjeemme.
Tilaa uutiskirjeemme

Miten Uber toimii?

Uberin käyttäminen on helpompaa kuin uskotkaan! Ladattuasi sovelluksen pyydät kyydin luoksesi minä vuorokauden aikana tahansa viikon jokaisena päivänä syöttämällä osoitteesi ja vahvistamalla noudon ja kulkuneuvon. Sovelluksessa voit myös varata kyydin etukäteen, etsiä hinta-arvioita sekä perua matkan veloituksetta 2 minuutin sisällä varauksestasi.

Enemmän irti Uberista

Asiakaspalvelu
Uber tarjoaa sovelluksessa ystävällistä asiakaspalvelua ympäri vuorokauden ja vieläpä suomen kielellä. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä.
Jaa kyyti
Liiku ovelta ovelle vieläkin edulllisemmin UberPOOLilla jakamalla kyyti muiden samaan suuntaan tähtäävien matkustajien kanssa.
Maksu sovelluksessa
Uberilla matkustaessa ei tarvitse huolehtia toimiiko kortti tai riittääkö käteinen - maksat kyytisi aina vaivattomasti sovelluksessa. Kätevää, eikö?
Turvallista matkustamista
Uber-sovellus takaa sekä matkustajan että kuljettajan turvallisuuden mm. anonymisoimalla henkilökohtaiset tiedot ja seuraamalla kuljettajien kyytejä GPS:llä.
Ilmainen Uber sovellus
Uber sovelluksen lataaminen on tietenkin täysin ilmaista. Veloitukseton sovellus on saatavilla Apple- sekä Android-älypuhelimiin.
Lähetä oma vinkkisi kaupalle Uber
Tietoa meistä
Cuponation.fi on Imbull B.V. omistuksessa oleva sivusto. Copyright © 2022 Imbull B.V. Kaikki oikeudet pidätetään. Tarvittaessa ota yhteyttä: contact.us@cuponation.fi. Alennuskoodeja, jotka on merkitty eksklusiivisiksi tai yksinoikeudella-merkillä, ei saa missään nimessä julkaista missään kanavassa ilman CUPONATIONin kirjallista suostumusta. Kaikki eksklusiivisiksi merkityt koodit ovat CupoNationin työntekijöiden yhteistyökumppanien kanssa neuvottelemia, 100% testattuja ja oikeita julkaisuhetkellä.