C More alennuskoodi | Kesäkuu 2022

Parhaat C More alekoodit netissä

0€
/2vk
Alennus

Kokeile megasuosittua C Morea nyt 2 viikkoa täysin maksutta!

Alennus
8,30€
Kk
Alennus

Nappaa C More vuodeksi ja maksat vain 8,30€ per kuukausi

Alennus
0,5snt
Alle
Alennus

C More-palvelua käytät alle 50snt/päivä

Alennus
29,95€
Kk
Alennus

C More Sportin saat omaksesi vain 29,95€/kk!

Alennus
55,45€
Alennus
Alennus

Saat nyt muhkean 55,45€ alennuksen kun tilaat C More palvelun itsellesi kerralla vuodeksi!

Alennus

Suosituimmat C More alennuskoodit

AlennusTarjousVanhentuu
0€ /2vkKokeile megasuosittua C Morea nyt 2 viikkoa täysin maksutta!29. kesäkuuta
8,30€ KkNappaa C More vuodeksi ja maksat vain 8,30€ per kuukausi1. heinäkuuta
0,5snt AlleC More-palvelua käytät alle 50snt/päivä1. heinäkuuta
29,95€ KkC More Sportin saat omaksesi vain 29,95€/kk!1. heinäkuuta
55,45€ AlennusSaat nyt muhkean 55,45€ alennuksen kun tilaat C More palvelun itsellesi kerralla vuodeksi!27. heinäkuuta

Miksi valita C More

Ilmainen kokeilujakso

Ilmainen kokeilujakso

Etkö ole varma liittymisestäsi? Ei hätää, voit nyt kokeilla palvelua C More ilmaiseksi 2 viikon ajan. Kokeilujakson jälkeen teet varsinaisen päätöksen.
Etuja yhteistyökumppaneilta

Etuja yhteistyökumppaneilta

Pidä silmällä yhteistyökumppanien kuten pankkien ja puhelinoperaattoreiden alennuskampanjoita, joiden avulla voit parhaimmillaan testata C Morea koodilla 3kk ilmaiseksi!
Kanavat juuri sinulle

Kanavat juuri sinulle

Maksa vain siitä mitä katsot! C Moren eri paketeilla voit säästää kuukausitilauksen hinnasta tinkimällä esimerkiksi urheilukanavien tai kotimaisisten sarjojen katselusta.
Kätevä ohjelmaopas

Kätevä ohjelmaopas

Tsekkaa C Moren sivuilta ilmainen ohjelmaopas, joka kertoo sinulle päivän parhaat ohjelmat. Valitse mitä leffoja tai TV-sarjoja televisiossasi pyörii tänään!
Vinkit sähköpostiin

Vinkit sähköpostiin

Vastaanota parhaat leffavinkit suoraan sähköpostiisi ilman lisäkuluja! Saat katsomiesi elokuvien ja sarjojen perusteella suosituksia seuraavaan leffa-iltaan.
Joustavat maksutavat

Joustavat maksutavat

Voit maksaa C Moren palvelut esimerkiksi laskulla tai luottokortilla. Lisäksi voit maksaa palvelun verkkopankkimaksuna tai mobiilipäätteellä.
Alea C More koodilla

Alea C More koodilla

Vastaanotitko asiakasetuna alennuskoodin C Morelle tai löysitkö sellaisen sivultamme? Siirry palvelun sivulle luomaan käyttäjätunnus ja aktivoimaan kopioimasi koodi.
Viime hetken lahjaidea

Viime hetken lahjaidea

Mikä olisikaan parempi lahja kuin C More lahjakortti! Voit tilata erilaiset lahjakortit netistä ja lähettää ne sähköisesti lahjansaajalle ilman postikuluja.
Tilaa ilman sitoumuksia

Tilaa ilman sitoumuksia

Tee koti-illoistasi mukavampia kuin koskaan - kokeile C More viihdekirjastoa kahden viikon ajan ilmaiseksi, minkä jälkeen tilaus jatkuu normaalihintaan. Lunastamalla kanavapaketin maksat vain kuukaudesta, ja voit aina peruuttaa tilauksesi. Pidä myös silmällä uutta C more koodia, jolla käyttöösi voi aueta esimerkiksi C More Sport ilmainen kuukausi!

Miten C More kulkee mukanani?

Miten C More kulkee mukanani?

Lataa ilmainen C More mobiilisovellus ja voit nauttia elokuvista ja ohjelmista missä vain! Voit ladata sovelluksen puhelimeen tai tabletille, jolloin palvelu kulkee aina kätevästi mukanasi. Sovelluksen lisäksi voit katsella C Morea tietokoneeltasi tai Smart TV:ltäsi. Valitse sopivin katselutapa ja nauti C Moresta missä ja milloin vain leffanhimon iskiessä!
Miten irtisanoa C More?

Miten irtisanoa C More?

Hyviä uutisia etenkin palvelun vanhoille asiakkaille, jotka eivät voi lunastaa ilmaisen kokeilun alennuskoodeja teknisistä syistä! Voit irtisanoa C More tilauksesi milloin tahansa. Sinun täytyy vain kirjautua "Omat tiedot"-sivulle ja lopettaa tilaus. C More tilauksesi jatkuu vielä kyseisen tilausjakson loppuun, mikä tarkoittaa yleensä kuun loppua. Voit siis peruuttaa tilauksesi juuri silloin kuin itse haluat ja maksaa vain käytetystä tilausjaksosta. Katkaise siis ensin nykyinen tilauksesi ja aloita koodilla uusi tilaus vanhan loputtua lunastaaksesi lisää ilmaista katseluaikaa!

Katso juuri vanhentuneet alennuskoodit, sillä ne saattavat toimia vielä

12,95€
kk
Alennus

C More -palvelun tilaat nyt edullisesti vain hintaan 12,95€/kk

Alennus
10%
Alennus
Alennus

Nappaa nyt koko vuoden C More sopimus itsellesi 10% alennuksella!

Alennus

Viihdettä joka televisioon

C More on oikea sohvaperunoiden aarreaitta, joka tarjoaa viihdettä jokaiseen makuun. Olipa tyyliäsi sitten draama, komedia tai trillerit, C Morelta löydät aina katsottavaa kellonajasta riippumatta. Valikoima pitää sisällään leffoja ja sarjoja aina lastenohjelmista formulaan ja C More alkuperäissarjoista uusimpiin TV-ohjelmin MTV3:n kanavilta. Säästääksesi suoratoistopalvelun hinnasta, nappaa ensinnäkin uuden tilaajan 2 viikon ilmainen C More kokeilu! Hyödynnä lisäksi C More alennuskoodit, joilla voit
  • säästää paketin kuukausihinnasta
  • napata C More Sport kanavapaketin ilmaiseksi
  • pidentää ilmaiskokeilun keston jopa 3 kuukauteen

Katso samankaltaiset verkkokaupat: