Ifolor alennuskoodi

Ifolor alennuskoodi | Joulukuu 2020

91 arvostelua
91 arvostelua 0100

Ifolor, kameralta valokuviksi

Kuvatuotteet menneisyyttä? No, ei - digitaalisella aikakaudella fyysisten kuvien ja muistorikkaiden kuvatuotteiden tärkeys vain korostuu! Mikään ei vie takaisin rannan lämpöön tai rakkaimpien muistojen pariin kuin vanhojen kuvien selailu. Ifolor hemmottelee käyttäjiään kampanjoidensa kautta. Säästät myös esimerkiksi:
  • valokuvista ja kuvakorteista
  • kuvakirjoista ja -kalentereista
  • hauskoista kuvalahjoista, kuten mukeista ja palapeleistä
  • canvas-tauluista

Pidä sivuamme silmällä ja bongaa suursäästöjä mukanaan tuovat Ifolor alennuskoodit ja -kampanjat, kuten Black Friday ja Kuvakarnevaalit ennen kuin ne vanhenevat!
Syötä löytämäsi alennuskoodi
Auta muita säästämään kaupassa Ifolor lähettämällä löytämäsi alennuskoodi!
Lisää alennuskoodi
Jos pidit Ifolor kampanjakoodeista, rakastat myös näitä!
Smartphoto alennuskoodi
Käyttäjän lähettämä

40% Alennuskoodi

Smartphoton tarjouskoodilla ensimmäisestä ostoksestasi 40% alennus
Katso alennuskoodi
Smartphoto alennuskoodi

1€ Alle

Tilaa Smartphoton syntympäiväteemaiset tuotteet jopa alle eurolla
Katso alennus
Smartphoto alennuskoodi

3,50€ Paras hinta

Smartphoton valikoimasta tilaat uutuustuotteet alkaen vain 3,50€
Katso alennus
Smartphoto alennuskoodi

9,95€ Paras hinta

Nappaa lemmikkituotteet Smartphotolta alkaen vain 9,95€
Katso alennus

Miksi tilata kerralla enemmän?

Ifolorilla kannattaa kehittää kaikki kuvat kerralla, sillä mitä suuremman tilauksen teet, sitä suuremman Ifolor alennuskoodin voit saada käyttöösi. Jos 30 euroa ylittävistä tilauksista on mahdollista säästää 5 euroa, niin yli 100 euron ostoksista voikin saada jopa mielettömät 30 euroa alennusta!

Miten tehdään Ifolor kuvakirja?

Kuvakirjojen suunnittelu on helpompaa ja kätevämpää kuin uskotkaan! Voit ladata Ifolorin sivulta maksuttoman designer-kuvakirjaohjelman sekä Windowsille että Macille ja tilaussovelluksen sekä iOS- että Android -mobiililaitteille. Halusitpa koota muiston häistä, lomamatkasta tai vaikkapa vauvavuosista, tilaat kuvakirjat käden käänteessä valitsemaltasi laitteelta huippulaadusta tinkimättä. Psst, Ifolor alennuskoodit voivat viilata myös kuvakirjojen hintoja!
25%KoodiTarjous

Ifolorin huikea etukoodi

VAIN MEILTÄ: kuvakirjat 25% edullisemmin Ifolorin etukoodia hyödyntämällä
Tämä huikea Ifolor alennuskoodi toi 25% alennuksen Deluxe-kuvakirjatilauksista. Älä missaa seuraavaa vastaavanlaista huipputarjousta - meidän uutiskirjeemme tilaamalla näet parhaat Ifolor kampanjakoodit ensimmäisenä!
Tilaa uutiskirjeemme

Taulu suoraan mobiilista

Vuodesta 1971 asti toiminut Ifolor ottaa huomioon myös nykyisen kännykkäkamerakulttuurin ja tarjoaa mahdollisuuden kehittää upeat kuvataulut suoraan kännykältä ladatuista kuvista! Testaa ensin Ifolorin ohjelman avulla riittääkö kuvasi resoluutio taulun kokoon suurennettavaksi ja pistä sitten tilauksesi muitta mutkitta menemään.

Vinkkimme asiointiin

Palautusoikeus
Ifolor-tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Mikä parasta, määräajan sisällä tehty palautus on sinulle täysin ilmainen.
Uutiskirje
Tilaa Ifolor uutiskirje ja inspiroidu kuvaideoista! Lisäksi voit saada käyttöösi parhaat Ifolor alennuskoodit, joilla tilaat kuvatuotteet superedullisesti.
Maksutavat
Ifolorilla voit maksaa kuvaostoksesi luottokortilla, verkkopankkimaksulla sekä Ifolor-laskulla, jolla saat 14 päivää korotonta maksuaikaa.
Opiskelija-alennus
Tiesitkö, että opiskelijana sinulla on mahdollisuus tilata kaikki kuvatuotteet 28% alennuksella! Kopioi opiskelijan etukoodi Frank-sivustolta.
Ifolorin alekampanjat
Siirry etusivun alalaitaan ja katso aktiiviset kampanjat lueteltuna *-merkin jälkeen. Koodillisen tarjouksen käytät kopioimalla sen kampanjakoodi-kenttään tilaussivulla.
Toimitusaika
Ifolorilla kuvatuotteiden toimitusaika vaihtelee sesongeittain ja tuotteittain 2-10 arkipäivän välillä. Voit myös noutaa tilaamasi tuotteet Keravan palvelupisteestä.
Apua tilaamiseen
Kaivatessasi apua kuvatuotteiden tilaamiseen voit aina ottaa yhteyttä Ifolorin asiakaspalveluun joko sähköpostitse tai puhelimitse tai Facebookissa arkisin klo 9-17.
Lähetä oma vinkkisi kaupalle Ifolor
Tietoa meistä
Cuponation.fi on Imbull B.V. omistuksessa oleva sivusto. Copyright © 2020 Imbull B.V. Kaikki oikeudet pidätetään. Tarvittaessa ota yhteyttä: contact.us@cuponation.fi. Alennuskoodeja, jotka on merkitty eksklusiivisiksi tai yksinoikeudella-merkillä, ei saa missään nimessä julkaista missään kanavassa ilman CUPONATIONin kirjallista suostumusta. Kaikki eksklusiivisiksi merkityt koodit ovat CupoNationin työntekijöiden yhteistyökumppanien kanssa neuvottelemia, 100% testattuja ja oikeita julkaisuhetkellä.