Ifolor etukoodi

Ifolor etukoodi | Marraskuu 2018

22.5 € keskimääräinen säästö

Ifolor, kameralta valokuviksi

Kuvatuotteetko menneisyyttä? Ehei – digitaalisella aikakaudella fyysisessä muodossa olevien kuvien tärkeys vain korostuu. Mikään ei vie paremmin takaisin lämpöön kuin lomakuvien selailu keskellä kylmintä talvea. Ifolor tykkää myös hemmotella käyttäjiään upeilla etukoodeilla, joiden avulla on mahdollista säästää esimerkiksi:
  • 50% valokuvien hinnoista
  • 25% kuvakirjoista
  • 15% kanvas-tauluista
Näiden lisäksi sivu täytyy usein mahtavista kampanjoista joista saa tilauksen tehtyä hyvään hintaan jopa ilman Ifolorin etukoodia. Muista olla tarkkana ja bongata koodit ennen kuin ne umpeutuvat!
Auta muita säästämään kaupassa Ifolor lähettämällä löytämäsi alennuskoodi!
Lisää alennuskoodi
Kyllä, haluan vastaanottaa säännöllisesti säästömahdollisuuksia Global Savings Groupilta sähköpostitse.. Olen lukenut Yksityisyydensuojan.
Tarkasta sähköpostiosoitteesi.
Huomioitavaa yksityisyydestä: voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen milloin tahansa.

Alennuskoodi
Elina Timonen
Säästämisen asiantuntija
Etsitkö uusia Ifolor alennuskoodeja? Työskentelemme parhaillaan hankkiaksemme ne sinulle. Uusia Ifolor alennuskoodeja on tarjolla 2 päivän sisällä! Liity listallemme, niin saat ilmoituksen kun uusia alennuksia on saatavilla.
Kyllä, haluan vastaanottaa säännöllisesti säästömahdollisuuksia Global Savings Groupilta sähköpostitse.. Olen lukenut Yksityisyydensuojan.
Tarkasta sähköpostiosoitteesi.

Huomioitavaa yksityisyydestä: voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen milloin tahansa.
Koita näitä vanhentuneita alennuskoodeja – ne voivat vielä toimia
Vanhentuu tänään Yksinoikeudella

Yksinoikeudella: KAIKKI kuvakortit 20% edullisemmin Ifolorin koodillamme.

Nappaa tästä etukoodimme, jolla kaikkien kuvakorttien hinta tippuu 20% verran Ifolorilla shoppaillessa.
Yksinoikeudella
Katso alennuskoodi *******
Vanhentuu tänään Yksinoikeudella

Ifolorin etukoodilla saat kaikki Deluxe-kuvakirjat 20% alennettuun hintaan. Yksinoikeudella!

Mikä koodi - saat kaikista Deluxe-kuvakirjoista uskomattoman 20% alennuksen Ifolorilla.
Yksinoikeudella
Katso alennuskoodi *******
Vanhentuu tänään Yksinoikeudella

Säästä 20% kaikista sisustustauluista alennuskoodillamme Ifolorille - vain meiltä!

Nappaa tästä mieletön alennuskoodimme, jolla sisustustaulujen hinnat tippuvat 20% verran.
Yksinoikeudella
Katso alennuskoodi *******
Vanhentuu tänään

Katso kuvakirjojen jopa 30% alennukset Ifolorilta - Voimassa vain maanantaihin saakka

Luo kirja täynnä suosikkikuviasi nyt 30% alennuksella Ifolorilla. Saat kahdesta tai useammasta kirjasta 30% ja yhdestä kirjasta 25% alennuksen.
Katso alennus
Vanhentuu tänään

Ifolorilla teetät kuvakirjat aina parhaaseen hintaan! Teetä Ifolorkirja klikkaamalla alennusta

Teetä kuvakirja itsellesi tai ystävälle lahjaksi Ifolorilla huippuedulliseen hintaan! Klikkaa alennus aika ja katso tuotteiden parhaat hinnat.
Katso alennus
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!
Nappaa aina uusimmat ekslusiiviset koodit ja alennukset kaupalta Ifolor ja monelta muulta verkkokaupalta
Kyllä, haluan vastaanottaa säännöllisesti säästömahdollisuuksia Global Savings Groupilta sähköpostitse.. Olen lukenut Yksityisyydensuojan.
Tarkasta sähköpostiosoitteesi.
Huomioitavaa yksityisyydestä: voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen milloin tahansa.

Säästä suurten tilausten hinnoista

Ifolorilla kannattaa kehittää kerralla niin paljon kuin pystyy, sillä mitä suurempi tilaus on kyseessä, sitä suuremman alennuskoodin saat käyttöösi. Jos 30 euron tilauksista on mahdollista säästää 5 euroa, niin 100 euron tilauksista voi saada jopa 30 euroa alennusta! Uskomatonta, eikö vain?

Tomitus kuluitta

Ihana yllätys maksuvaiheessa on huomata että toimituskulut ovat tilauksessa pyöreät 0€. Miten tämänlaisen hyödyn saa kuvashoppailuun Ifolorilla? Alennuskoodilla tottakai! Toinen vaihtoehto on tilata kampanja-aikaan, jolloin yleensä kaikki kuvatilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja.
25%Alennuskoodi Alennuskoodi
VAIN MEILTÄ: kuvakirjat 25% edullisemmin Ifolorin etukoodia hyödyntämällä

Ifolorin huikea etukoodi

Ifolorin parhaalla alennuskoodilla sai 25% alennusta kuvakirjoista. Alennus hemmotteli asiakkaita pitkään ja koski Ifolorin upeita Deluxe-kuvakirjoja. CUPONATIONIN uutiskirjeen avulla kuulet parhaat alennukset ensimmäisenä!
430Käyttäjät
95,60%Tyytyväisyys
11,30€Säästetty keskimäärin

Taulu suoraan mobiilista

Ifolor ottaa huomioon myös nykyisen kännykkäkamerakulttuurin - se jopa tarjoaa mahdollisuuden kehittää upeat taulut suoraan kännykällä tilattuna! Testaa ensin riittääkö kuvan resoluutio tauluun suurennettavaksi Ifolorin ohjelman avulla, jonka jäljeen voit pistää tilaukseen mutkitta menemään. Voiko se tämän helpompaa olla?

Säästövinkit - Ifolor

Palautusoikeus
Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Mikä parasta, määräajan sisällä tehty Ifolor palautus on sinulle täysin ilmainen.
Uutiskirje
Tilaa uutiskirje ja inspiroidu kuvaideoista! Lisäksi saat käyttöösi parhaat alennukset ja laajan valikoiman Ifolorin alennuskoodeja, joilla säästät kuvien hinnoista.
Maksutavat
Voit maksaa kuvaostokset lukuisalla eri tapaa, kuten pankki- tai luottokortilla! Lisäksi voit valita maksutavaksi verkkopankkimaksun tai laskun.
Opiskelija-alennus
Tiesitkö, että opiskelijana sinulla on mahdollisuus tilata kaikki kuvatuotteet 28% alennuksella! Kopioi opiskelijana Ifolorin etukoodi Frank-sivustolta.
Mobiilisovellus
Lähetä kuvat teetettäväksi suoraan puhelimestasi lataamalla mobiilisovellus täysin maksutta. Löydät ja lataat helppokäyttöisen sovelluksen sovelluskaupastasi hetkessä.
Kaikki alennukset
Ifolorin alennukset näkee jännästä paikasta heidän sivuillaan - nimittäin skrollaamalla sivun alalaitaan, *-merkin jälkeen on lueteltu kaikki ajankohtaisen kampanjat.
Etukoodeja muualta
Eikö valikoimastamme löytynyt tarpeisiisi sopivaa Ifolorin etukoodia? Opiskelijana ja Cityshopparin omistajana olet myös oikeutettu teittyihin alennuksiin. Huippua!
Lähetä oma vinkkisi kaupalle Ifolor

100% tyytyväisyystakuu, tottakai

Säästöä on tilata tuotteet, niin että et joudu yllätysten uhriksi. Tämä tarkoittaa että jos postiluukusta tipahtaakin iloisen yllätyksen sijasta jotain muuta, sinulla on Ifolorin asiakkaana palauttaa tuote. Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että Ifolorin etukoodia ei voi enää käyttää uuteen tilaukseen, sillä sen voi jokainen asiakas käyttää vain kerran. Harmi! Jotta saat sekä alennuksen hyödynnettyä että mukavan kuvamuiston juuri sellaisena kuin oletitkin sen olevan, kannattaa suunnitella ja lukea ohjeet huolella.

Ifolor etukoodi

0€ tilaus kotiin asti

Ifolorin toimituskulut ovat kerrassaan maltilliset kun tietää mistä naruista vetää – on hyvinvkin mahdollista että koko tilauksen saa täysin ilmaiseksi kotiin asti. Jotta tämä toteutuisi – olettaen että toimituskuluja poistavaa Ifolorin etukoodia ei juuri ole tarjolla – on tiedettävä mitä tehdä. Aloita näistä vinkeistä:

  1. Tilauksen koko. Ylittääkö se ilmaisen tilauksen oikeuttavan minimisumman?
  2. Voitko tilata kimpassa kaverien tai perheen kanssa, jolloin saisit tämän summan helposti täytyymään?
  3. Voitko odottaa hetkevn verran, jolloin Ifolor saattaa tarjota harvinaisen herku: ilmaiset toimituskulut kaikille tilauksille!

Postituskulut ovat joka tapauksessa äärimmäisen edulliset vaikka ne tulisikin tilaukseen päälle maksettavaksi: halvimmillaan vain 3,95€ tilaukselle. Jos tämän jakaa vaikka kimppatilauksen kesken, jossa on kolme henkeä mukana, jokaiselle jää vain euro ja rapia maksettavaksi. Fantastista!

Ifolor etukoodi