KESÄALE 2023

KESÄALE

KESÄALE

Hyödynnä Posti alennuskoodit kesän tarpeisiin rahaa säästäen - avaa kesäale tältä sivulta!

KESÄALE

KESÄALE

KESÄALE

KESÄALE

KESÄALE

KESÄALE

Aloita kesä edullisemmin

Vuoden 2023 kesän alennusmyynti on vihdoin täällä! Tilaa kaikki tarpeellinen kesään ja lomaan kosmetiikasta vaatteisiin sekä elektroniikasta retkeilytarvikkeisiin tuntuvilla alennuksilla! Hyödynnä alennuskoodimme ja säästä enemmän rahaa muihin kesätarpeisiin!


Kesämuotia kaikille
Kiinnostaisiko tietää miltä kesämuoti 2023 näyttää? Katso silloin alennukset sekä alennuskoodimme, joiden avulla nappaat niin miesten, lasten sekä naisten kesävaatteet huomattavasti normaalia edullisemmin! Heitä hyvästit paksuille vaatteille ja pukeudu aurinkoisiin päiviin! Me listaamme parhaat diilit niin arki- kuin juhlapukeutumiseenkin ja löydätpä valikoimasta myös täydelliset ulkoiluvaatteet kesän retkille!
Kesäistä elektroniikkaa
Kesähelteet tuovat mukanaan omat elektroniikkatarpeet! Olisko aika päivittää kotiin ja mökille uusi tuuletin tai ilmastointilaite? Piknikille kannattaa taas napata mukaan matkakaiutin ja kotipihalle puolestaan sähkögrilli! Varmaa on kuitenkin se, että löydät kaiken tarpeellisen sekä parhaat alennuskoodit meiltä ja tilaat kerralla enemmän!
Aurinkorasvat ja kesän kosmetiikka
Kesä on täynnä ulkoilua sekä juhlia, joihin valmistautuminen vaatii myös omat tuotteensa! Tsekkaa suosituimmat kosmetiikkakauppamme, joilta nappaat aina edullisin hinnoin suositut itseruskettavat, aurinkorasvat sekä muut aurinkotuotteet meikeistä hiustenhoitoon! Me listaamme eksklusiiviset alennuskoodit sekä parhaat diilit kauppoihin kuten Cocopanda, LOOKFANTASTIC, Lyko ja monet muut!
Kaikki ulkoiluun ja urheiluun
Kesä on retkeilijän ja urheilijan kulta-aikaa! Lämpimillä säillä on helppo vetää jalkaan uudet juoksukengät ja lähteä nauttimaan hellepäivien treenistä! Ahkeralle retkeilijälle valikoimastamme löytyy sekä teltta että vaelluskengät jokaiseen tarpeeseen. Olipa etsinnässäsi sitten urheiluvaatteet, jalkapallo, retkikeitin tai vaikka riippumatto, meiltä löydät kaiken tuntuvalla alennuksella rahaa säästäen! Katso alennuskoodimme tämän kategorian suosituimpiin kauppoihin ja säästä!
Kesäloma Suomessa ja ulkomailla
Kesällä lomaillaan sekä kotimaassa että ulkomailla! Onko tähtäimessä pakettimatka vai haluatko varata itse lennot ja hotellin erikseen? Meiltä löydät parhaat matkanjärjestäjät, joilta nappaat niin kylpylälomat kotimaassa kuin kaukomatkat maailman eksoottisimmissa kohteissa normaalia edullisemmin. Klikkaa tätä kategoriaa, kun haluat säästää rahaa kesälomastasi ja hyödynnä toinen toistaan paremmat alennuskoodit ja lomatarjoukset!
Kaikkea jokaiseen tarpeeseen
Kesä on meille kaikille ja mikäli et löytänyt edellisistä kategorioista etsimääsi, ei hätää! Meiltä löydät alennuskoodit myös muihin tarpeisiin, sillä olipa kyseessä sitten lemmikkitarvikkeet tai parisuhteen piristykset makuuhuoneeseen, et maksa mistään enää täyttä hintaa! Voit selata valikoimaamme joko alennusten, koodien, verkkokauppojen tai kategorioiden mukaan ja takaamme, että säästät rahaa lähes kaikista kesäostoksistasi. Koodien käyttö ei maksa sinulle mitään, joten miksi maksaa turhaan liikaa?

Katso vain meiltä saatavat alennuskoodit ja tartu eksklusiivisiin alennuksiin!

Katso lukuisat alennuskoodit, joita et saa mistään muualta! Olemme neuvotelleet nämä alennukset kauppojen kanssa erikseen, jotta sinä voisit hyödyntää suuret säästöt ilmaiseksi!

Lyko alennuskoodi
KoodiLyko20% Alennuskoodi

Nappaa nyt 20% arvoinen Lyko alennuskoodi jonka käytät seuraavan tilauksesi yhteydessä!

Ehdot
Cocopanda alennuskoodi
KoodiCocopanda10% Alennuskoodi

Yksinoikeudella: Cocopanda alennuskoodi antaa 10% alennuksen kaikista tuotteista!

Ehdot
About You alennuskoodi
KoodiAbout You15% Alennuskoodi

Yksinoikeudella: About You alennuskoodi antaa -15% alennuksen tilauksestasi!

Ehdot
lookfantastic alennuskoodi
KoodiLookfantastic22% + 5% Alennuskoodi

Yksinoikeudella: LOOKFANTASTIC alennuskoodilla -22% kaikesta ja 5% ale jo alennetuista tuotteista!

Ehdot
Ebookers alennuskoodi
KoodiEbookers7% Alennuskoodi

Yksinoikeudella: Ebookers alennuskoodi vähentää -7% hotellivarauksestasi!

Ehdot
Samsung alennuskoodi
KoodiSamsung10% Alennuskoodi

Samsung alennuskoodi varmistaa tuntuvan 10% alennuksen tilauksestasi!

Ehdot
Lensway alennuskoodi
KoodiLensway7% Alennuskoodi

Yksinoikeudella: LensWay alennuskoodilla tilaat koko valikoiman 7% lisäalennuksella!

Ehdot
F-Secure alennuskoodi
KoodiF-Secure10€ Alennuskoodi

Nappaa muhkea 10€ alennus ensimmäisestä tilauksestasi F-Secure alennuskoodilla!

Ehdot
nobe alennuskoodi
Koodinobe20% Alennuskoodi

Nobe alennuskoodi yksinoikeudella: 20% alennus kaikista tuotteista!

Ehdot
Laatukellot alennuskoodi
KoodiLaatukellot5% Alennuskoodi

Nappaa 5% alennukseen oikeuttava Laatukellot alennuskoodi tästä!

Ehdot
Halti alennuskoodi
KoodiHalti10% Alennuskoodi

Hei uusi asiakas! Halti World -uutiskirjeen tilaajille 10% etukoodi tilaukseen

Ehdot
Electrolux alennuskoodi
KoodiElectrolux25% Alennuskoodi

Yksinoikeudella: Electrolux alennuskoodilla tilaat kaiken nyt -25% alennuksella!

Ehdot
Pierre Robert alennuskoodi
KoodiPierre Robert15% Alennuskoodi

Yksinoikeudella: Pierre Robert alennuskoodi vähentää -15% kaikkien tuotteiden hinnoista!

Ehdot
Puhti alennuskoodi
KoodiPuhti10% Alennuskoodi

Käytä Puhti alennuskoodia ja tilaat testit sekä laboratoriokokeet -10% alennuksella!

Ehdot
Papu Stories alennuskoodi
AlennusPapu Stories70% Alennus

Nappaa nyt viimeiset Papu Storiesin lastentuotteet jopa 70% alella!

Ehdot

Kesäale 2023
Kesäale on vihdoin käynnissä ja se tarkoittaa suuria alennuksia lähes kaikista mahdollisista tuotekategorioista!


Milloin kesäale 2023 on käynnissä?

Kesän alennusmyynnit sijoittuvat ajankohdaltaan kesä- ja elokuun välille. Monet verkkokaupat aloittavat alennusmyynnin jo kesäkuussa viikkoja ennen juhannusta, jotta loppukesän lomille valmistautuminen onnistuisi rahaa säästäen. Kesäalet alkavat monissa verkkokaupoissa myös Juhannuksen jälkeen sekä heinä- että elokuun aikana. Siksi suosittelemmekin pitämään sivujamme silmällä, sillä listaamme kaikki uusimmat kesän alennusmyynnit aina tänne kun uudet alennusmyynnit alkavat lukuisissa eri verkkokaupoissa.


Mikä on kesäale?

Kaikessa yksinkertaisuudessaan kesäale on kesäkauteen sijoittuva alennusmyynti, jonka aikana verkkokaupat tekevät tilaa seuraavan kauden, eli syyskauden tuotteille. Kaupat myyvät kesäkauden tuotteita tuntuvalla alennuksella, jotta varastotilaa saataisiin uusille tuotteille. Lähes kaikki listaamamme verkkokaupat osallistuvat kesän alennusmyyntiin ja kesän alennuskampanjat kestävätkin usein jopa kuukausien ajan. Suurin osa kaupoista myy kesätuotteita alennetuin hinnoin kuitenkin vähintään kahden viikon ajan. Alennusprosentit myös nousevat yleensä alennusmyynnin loppua kohti.

Kuinka suuria alennuksia voin saada kesäalessa?

Verkkokauppojen tarjoamat alennusprosentit vaihtelevat kesäalessa aina 10% ja 70% välillä. Kaupat aloittavat alennusmyynnin normaalisti pienemmillä alennusprosenteilla, mutta alennuksen määrällä on tapana nousta alen loppua kohti. Alennusmyynneillä on myös monta vaihetta, joissa alennusprosentit usein myös nousevat portaittain. Suosittelemme tarkkailemaan kampanjoita tarkasti viikkojen ajan suurien alennusten takaamiseksi.

Mitä tuotteita voin tilata alennuksella kesän alennusmyynneistä?

Kesäalet kattavat yleensä lähes kaikki mahdolliset tuotekategoriat kosmetiikasta elektroniikkaan. Varmimmat alennukset on helppo napata kuitenkin kausittaisista tuotteista kuten vaatteista, asusteista ja matkoista. Kesävaatteet myydään yleensä jo keskellä kesää tuntuvalla alennuksella syyskauden vaatteiden tieltä. Matkanjärjestäjät tarjoavat usein myös äkkilähtöjä ympäri kesää alennetuin hinnoin, kunhan olet valmis hyppäämään reissuun muutaman päivän varoitusajalla. Kesäiset lemmikkitarvikkeet ovat olleet perinteisesti myös suosittuja ale-tuotteita siinä missä kesämeikit ja aurinkotuotteet kosmetiikkakaupoista.