KESÄVAATTEET JA -MUOTI
Löydä muodin viimeisimmät uutuudet sekä villitykset edullisemmin meiltä! Aloita kesä uuden tyylin saattelemana ja nappaa parhaat alet myös kesäloman muodista. Tilaa miesten sekä naisten vaatteet netistä tuntuvalla säästöllä hyödyntämällä tämän kategorian alennuskoodit.
HALVAT MATKAT JA KESÄLOMA
Toteuta uskomattoman edulliset matkat tänä kesänä kaikkiin suosikkikohteisiin, sillä meiltä löydät nyt uskomattoman halvat lennot sekä tietysti siistit mutta myös halvat hotellit! Inspiroidu alennuskoodiemme tuomista alennuksista eri matkanjärjestäjien kohteissa ja varaa nyt jopa kaksi matkaa yhden hinnalla säästöjen avulla!
KAUNEUDENHOITO ja kosmetiikka
Lämpimät ja pitkät päivät inspiroivat kokeilemaan uusia meikkejä sekä värejä! Mikset samalla inspiroituisi ja kokeilisi vaikka korealaista ihonhoitorutiinia? Kaiken tämän ja paljon muuta kosmetiikan maailmasta tilaat suurilla alennuksilla meidän kauttamme! Haasta itsesi ja kokeile uutta, edullisesti!
URHEILULLINEN ja AKTIIVINEN KESÄ
Paikoillanne. Valmiit. NYT! Treenivaatteet, juoksukengät, urheiluvarusteet sekä tietysti markkinoiden parhaat lisäravinteet. Tilaa kaikki tarpeellinen aktiiviseen ja urheilulliseen kesään kerralla meiltä ja säästät uskomattomia summia alennuskoodien sekä -myyntien avulla! Entistä laadukkaammat urheiluvaatteet kestävät kulutusta paremmin, joten nyt voit urheilla ulkona vaikka joka päivä yhden tilauksen avulla!
SISUSTUS ja KODIN ELEKTRONIIKKA
Kaipaako kotisi uusia tuulia? Siihen auttavat uudet verhot, pöytäliinat, matot sekä muut kodin tekstiilit jotka nappaat meiltä jopa puoleen hintaan. Kesän tuomaan fiilikseen sopivat myös uudet terassikalusteet, ulkovalot sekä älykodin tuotteet, joilla helpotat elämääsi sisällä ja ulkona! Meiltä löytyy jokaiseen sisustustyyliin jotain!
Kaikkea jokaiseen tarpeeseen
Kesäalet ovat siitä hienoa aikaa, että lähes jokainen kauppa osallistuu kauden alennusmyynteihin! Se tarkoittaa omalta osaltaan sitä, että etsitpä sitten kesävaatteita, lomamatkoja tai vaikka aurinkovoiteita, tilaat kaiken jopa kymmenien prosenttien alennuksella. Me olemme listanneet kauden parhaat alet sekä alennuskoodit yhden sivun alle, jotta sinä säästäisit rahan lisäksi aikaa ja vaivaa samalla kertaa! Avaa siis haluamasi kategoria tarpeesi mukaan ja säästä varmasti!

ENTISTÄ ENEMMÄN ALENNUSKOODEJA JA ALENNUKSIA JUURI SINULLE

Tässä on vain muutama esimerkki kesätuulen paikalle puhaltamista alennuskoodeista. Klikkaa muille sivuillemme ja löydä lisää alennuksia jokaiseen tarpeeseen!

About You alennuskoodi
KoodiAbout You15% Alennuskoodi

Yksinoikeudella: About You alennuskoodi antaa -15% alennuksen tilauksestasi!

Ehdot
Lyko alennuskoodi
KoodiLyko20% Alennuskoodi

Nappaa nyt 20% arvoinen Lyko alennuskoodi jonka käytät seuraavan tilauksesi yhteydessä!

Ehdot
Cocopanda alennuskoodi
KoodiCocopanda10% Alennuskoodi

Yksinoikeudella: Cocopanda alennuskoodi antaa 10% alennuksen kaikista tuotteista!

Ehdot
Lensway alennuskoodi
KoodiLensway10% Alennuskoodi

Yksinoikeudella: LensWay alennuskoodilla tilaat koko valikoiman 10% lisäalennuksella!

Ehdot
Puhti alennuskoodi
KoodiPuhti10% Alennuskoodi

Käytä Puhti alennuskoodia ja tilaat testit sekä laboratoriokokeet -10% alennuksella!

Ehdot
Pierre Robert alennuskoodi
KoodiPierre Robert15% Alennuskoodi

Yksinoikeudella: Pierre Robert alennuskoodi vähentää -15% kaikkien tuotteiden hinnoista!

Ehdot
Electrolux alennuskoodi
KoodiElectrolux25% Alennuskoodi

Yksinoikeudella: Electrolux alennuskoodilla tilaat kaiken nyt -25% alennuksella!

Ehdot
Samsung alennuskoodi
KoodiSamsung10% Alennuskoodi

Samsung alennuskoodi varmistaa tuntuvan 10% alennuksen tilauksestasi!

Ehdot
Halti alennuskoodi
KoodiHalti10% Alennuskoodi

Halti alennuskoodilla teet tilauksesi nyt 10% alennuksella!

Ehdot
Laatukellot alennuskoodi
KoodiLaatukellot5% Alennuskoodi

Nappaa 5% alennukseen oikeuttava Laatukellot alennuskoodi tästä!

Ehdot

KESÄALE 2024 SUOMESSA
LISÄÄ SYITÄ NAUTTIA KESÄSTÄ PARHAIDEN TUOTTEIDEN KANSSA!


Milloin kesäale 2024 alkaa?

Edellisten vuosien aikana kesän alennusmyynti on yleisimmin alkanut aina joko heti juhannuksen jälkeen tai heinäkuun alusta alkaen. Osa verkkokaupoista saattaa aloittaa kesäalet jo juhannusviikolla, jolloin asiakkaat voivat tehdä alennetut ostokset jo ennen juhannusta ja loppukesän lomia. Kesäalet kestävät parhaimmillaan jopa elokuun loppuun asti, joten kiirettä ei ole. Kesämallistojen tuotteet myydään kuitenkin useimmiten loppuun ja kesän loppua kohti entistä suuremmilla alennuksilla, joten mikäli kokoja tai tavaroita ei ole enää loppukesästä jäljellä, niitä ei todennäköisesti myöskään tule lisää myyntiin ennen seuraavaa kesää.


Mitkä tuotteet voin tilata alennuksella kesän alennusmyynneistä?

Kesän alennusmyynnit koskevat lähes kaikkia tuotteita, mutta keskittyvät kausittaisiin tuotteisiin muita enemmän. Näihin kausittaisiin tuotteisiin kuuluvat muun muassa kesävaatteet ja -kengät, kesän kosmetiikka sekä tietysti lomamatkat. Kesävaatteita kannattaakin tilata nimenomaan juuri kesäalen alusta, jotta pääset nauttimaan kesästä viimeisimmän muodin mukaisesti ilman turhaa hikoilua. Kesän kosmetiikkaan kuuluvat muun muassa elintärkeät aurinkotuotteet, joiden avulla on helppo ylläpitää kehon terveyttä kesäkuumalla. Ja mikäli halvat matkat ovat mielen päällä vielä keskellä kesää, niitä löydät muun muassa Apollomatkoilta ja Mixx Travelilta pikaisellakin aikataululla sekä suurten alennusten saattelemana.


Mitkä verkkokaupat osallistuvat kesäaleen?

Lähes kaikki listaamamme verkkokaupat osallistuvat kesän alennusmyyntiin tavalla tai toisella. Kesäale on yksi vuoden suurimmista myyntitapahtumista ja kuuluukin tästä syystä lähes jokaisen verkkokaupan aikatauluun. Kauppojen on myös tehtävä tilaa syksyn uusille mallistoille kesän ja kesälomien aikana, jolloin edellisen kauden tuotteista pitää päästä eroon mahdollisimman nopeasti. Siksi alennukset suurenevatkin loppukesää kohti ja asiakkaiden on mahdollista shoppailla jopa uskomattomien 80% ja 90% alennusten kanssa laatumerkkien tuotteita vain pikkurahalla.