SINUSTAKO EXCEL-MESTARI? - ILMAINEN WEBINAARI

CupoNation järjestää maailmanlaajuisen webinaarin kaikille, jotka haluavat oppia lisää Excelin käytöstä.

Sven Dahlin

COO North-West Europe at CupoNation

CupoNation auttaa joka päivä ihmisiä ympäri maailman säästämään rahaa, mutta haluamme myös auttaa teitä säästämään aikaa.

Excel on kiistatta yksi isoimmista ajansäästäjistä opiskellessa tai töitä tehdessä. Sen avulla voit ymmärtää toimialasi yksityiskohtaisesti, säästäen samalla aikaa ja rahaa.

Miksi siis useimmat ihmiset eivät käytä Exceliä kuin perustehtäviin? Ja miksi monet kokevat Excelin ennemminkin ajankuluttajana kuin ajansäästäjänä? Varmaankin koska se ei toimi vain "leikkaa-liimaa" -periaatteella eivätkä kaikki ole vielä ymmärtäneet Excelin todellista potentiaalia.

Me haluamme muuttaa tämän! Sven Dahlin on kirjoittanut kirjan "Become an Excel master". Kun e-kirja julkaistiin LinkedInissä viime vuonna, se lähti heti leviämään viraalisti. Ihmiset ympäri maailmaa kiinnostuivat Excelin salojen oppimisesta, ja lukijat kiittivät Dahlinia Excel-ymmärryksen tarjoamisesta.

Nyt CupoNation antaa sinulle saman mahdollisuuden järjestämällä ilmaisen webinaarin Sven Dahlinin kanssa. Webinaarissa hän käy läpi vinkkejä ja jippoja, jotka tekevät sinusta hetkessä Excel-mestarin. Webinaari pidetään englanniksi.

SINUSTAKO EXCEL-MESTARI

Webinaarissa käsitellään seuraavat aiheet:

 • Sukella Excelin syvyyksiin
  Sven Dahlin opastaa kohta kohdalta parhaimmat Excel-temppunsa eri alueiden parista. Sinun ei tarvitse huolehtia muistiinpanojen tekemisestä, sillä webinaari jaetaan osallistujille jälkikäteen.
 • Mitä sinä haluaisit oppia?
  Osallistu webinaarin tekemiseen! Onko sinulla jokin tietty Excel-haaste, johon haluaisit vastauksen webinaarissa? Voit kertoa pulmasi Svenin esityksen aikana, ja hän pyrkii vastaamaan mahdollisimman moneen kysymykseen webinaarin lopussa.

TIETOJA WEBINAARISTA

 • HINTA
  Webinaari on ilmainen.
 • päivämäärä
  Webinaari järjestetään torstaina 29.06.2017, klo 11-13. Tähän sisältyy noin 30 minuutin kysely- ja keskusteluosuus.
 • #1
  Meidän tavoitteenamme on tehdä sinusta työpaikkasi "go-to-ihminen" Excelin suhteen.
 • palkinto
  Jokainen osallistuja saa ilmaisen e-kirjan "Become an Excel master".
 • ILMOITTAUDU
  Ilmoittaudu täyttämällä alle oleva lomake. Saat vielä ennen webinaaria sähköpostitse tarvittavat lisätiedot.
 • Vaatimukset
  Tietokone nettiyhteydellä. Excelin perustuntemus.
 
powered by Typeform