Timma alennuskoodi | Toukokuu 2024

Varmistetut Timma alekoodit netissä

Alennus

Klikkaa Timmasta ripsi- ja kulmahoidot nyt vain 10€:lla!

Nappaa alennus
10€Paras hinta
Alennus

Kynsi- ja käsihoidot nyt Timmasta jopa 15% alennuksin!

Nappaa alennus
15%Alennus
Alennus

Timma tarjoaa klassiset ripsihuollot jopa 20% normaalia edullisemmin!

Nappaa alennus
20%Alennus
Koodi

Hyödynnä Apteekkituotteet alennuskoodi ja saat tilauksesi 15% edullisemmin!

Käytä koodi
Vanhenee 20.06.2024
Apteekkituotteet
Koodi

Estrid alennuskoodi lisää matkakotelon ja hoitavan voiteen kaupan päälle tilaukseesi!

Käytä koodi
Vanhenee 29.05.2024
Estrid

Katso juuri vanhentuneet alennuskoodit, sillä ne saattavat toimia vielä

Alennus

Varaa parturileikkaus Timmasta edullisesti alkaen vain 20€!

Nappaa alennus
20€Alkaen
Alennus

Anna lahjaksi elämys - nappaa Timma lahjakortit alkaen vain 25€!

Nappaa alennus
25€Alkaen

Timma käyttäjät pohtivat:

Suosituimmat Timma alennuskoodit

AlennusTarjousVanhentuu
10€ Paras hintaKlikkaa Timmasta ripsi- ja kulmahoidot nyt vain 10€:lla!
15% AlennusKynsi- ja käsihoidot nyt Timmasta jopa 15% alennuksin!
20% AlennusTimma tarjoaa klassiset ripsihuollot jopa 20% normaalia edullisemmin!

Näin säästät varauksestasi

Klikkaa alennuskoodit

Klikkaa alennuskoodit

Timma tarjoaa usein alennuskoodeja, joita voit käyttää varaustesi yhteydessä. Syötä alennuskoodi varaustasi tehdessäsi ja hyödynnä säästö haluttuun palveluun!
Hyödynnä kaverikoodit

Hyödynnä kaverikoodit

Timma tarjoaa kaverikoodin, jonka suosittelet ystävällesi ja he rekisteröityvät ja tekevät varauksen. Muista hyödyntää kaverisuosittelukoodia säästääksesi varauksessasi!
Varaa ajoissa

Varaa ajoissa

Monet Timman palveluntarjoajat tarjoavat aikaisemmille tai kiireisten aikojen ulkopuolelle varaajille erikoisetuja ja alennuksia. Ole siis nopea ja varaa palvelusi hyvissä ajoin hyödyntääksesi mahdollisia alennuksia!
Ota some haltuun

Ota some haltuun

Palveluntarjoajat saattavat jakaa erikoistarjouksia, alennuskoodeja ja kampanjoita sosiaalisen median kanavissaan. Muista ottaa Timman ja suosikkisalonkien somet seurantaan saadaksesi tiedon viimeisimmistä tarjouksista!

Rentoudu ja säästä!

Rentoudu ja säästä!

Unelmoitko rentouttavasta hetkestä? Nappaa seuraava hierontasi Timmasta ja säästä samalla. Miksi maksaisit enemmän hieronnasta, kun voit nauttia rentouttavasta kokemuksesta säästäen samalla rahaa? Timma tarjoaa loistavan tavan saada laadukas hieronta ilman, että lompakkosi kärsii. Timma tarjoaa saattaa tarjota houkuttelevia tarjouksia ja alennuksia hierontapalveluista. Anna itsellesi lupa nauttia hemmottelusta ilman, että budjettisi joutuu koville. Mikä parasta, Timma tekee hintavertailusta vaivatonta. Näet selkeästi selatessasi eri hierontavaihtoehdot ja niiden hinnat. Tämä auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Lisäksi voit katsoa Timmasta uusimmat arvostelut haluamastasi palvelusta. Lue muiden käyttäjien kokemuksia eri hierontapaikoista ja valitse luottavaisin mielin urheiluhieronta tai vaikka kuumakivihieronta. Älä jää paitsi rentouttavasta hetkestäsi. Varaa aika Timmasta ja kokeile parasta, mitä palveluntarjoajilla on antaa samalla kun säästät pitkän pennin. Tervetuloa hemmottelun maailmaan!
Säästöä krediiteillä

Säästöä krediiteillä

Tutustu Timma krediittiin ja varaa palvelut entistä edullisemmin! Timma krediitti on Timman oma virtuaalivaluutta ja kätevä maksutapa, jota voit hyödyntää palvelun maksamisen yhteydessä. Jokainen Timma krediitti vastaa yhtä euroa. Voit käyttää näitä krediittejä osittain tai kokonaan varaamasi palvelun maksamisessa, oli kyseessä kynsiaika tai hiusten leikkuu. Maksun suorittaminen on vaivatonta niin verkossa kuin paikan päällä salongissa. Käytetyt krediitit vähennetään palvelun hinnasta jo varausvaiheessa. Timma haluaa tuoda iloa arkeen krediittien ja houkuttelevien Timma alennuskoodien avulla, jotta voit vetää säästää entistä enemmän kauneuspalveluita varatessa. Miten voit kerätä Timma krediittejä? Helposti tietenkin. Nappaat arvokkaita krediittejä lunastamalla kampanjakoodin esimerkiksi markkinointikampanjasta tai hankkimalla ja käyttämällä Timma lahjakorttia. Hyödynnä Timma krediittejä ja säästä samalla suuret summat seuraavasta hemmotteluhetkestäsi.

Paras varauspalvelu

Timma on suomalainen varauspalvelu, josta löydät kauneus-, hius- ja hierontapalvelut normaalihintoja edullisemmin. Timma tarjoaa helpon tavan löytää ja varata aikoja eri palveluihin, kuten parturiin, hierontaan, kampaamoon, personal trainingiin ja muihin vastaaviin palveluihin. Lisäksi sovelluksessa on helppo vertailla eri palveluntarjoajien hinnastoja jotta saat aina parhaan mahdollisen hinnan. Vertaile eri vaihtoehtoja ja valitse hinta-laatusuhteeltaan paras vaihtoehto. Nappaa muukasi Timma alennuskoodi ja hyödynnät parhaan säästön. Kaikki seuraavat palvelut löytyvät Timmasta:

  • Kasvohoito
  • Hieronta
  • Kosmetologi
  • Kampaamot

Katso samankaltaiset verkkokaupat: