Alennuskoodit (3)
Alennukset (3)
Omenahotelli etukoodi

Omenahotelli etukoodi | Lokakuu 2019

Omenahotellin säästöneuvot

Edullinen, helppo, kätevä – sitä on Omenahotellit! Aina kaupungin keskustassa sijaitsevat, siistit ja viihtyisät hotellit sopivat niin pienelle yritysmatkaajalle kuin suuremmille ryhmillekkin. Jos kuulut seuraaviin kategorioihin, saat aina tuntuvan alennuksen yöpymisestäsi:
  • Olet opiskelija
  • Tarvitset 7 huonetta tai enemmän
  • Olet pienyrittäjä

Lisäksi tarjolla on usein Omenahotelsin alennuskoodi, jolla säästät aimo siivun: 10% tai jopa 15%. Matkustaminen avartaa, etenkin silloin kun sinulle jää rahaa elämyksiin.
Syötä löytämäsi alennuskoodi
Auta muita säästämään kaupassa Omenahotelli lähettämällä löytämäsi alennuskoodi!
Lisää alennuskoodi
Alennuskoodit (3)
Alennukset (3)
15%Alennuskoodi
Käyttäjän lähettämä

Nappaa 15% pois majoituksen hinnasta Omenahotelli alennuskoodilla

Lue lisää
Loading...
Kopio
Katso alennuskoodi
15%Alennuskoodi
Käyttäjän lähettämä

Opiskelija! Nappaa 15% alennusta hotellivarauksestasi Omenahotellissa

Lue lisää
Loading...
Kopio
Katso alennuskoodi
0€2 yötä

Tee ryhmävaraus Omenahotelliin - saat etukoodilla kaksi ilmaista yötä

Lue lisää
Loading...
Kopio
Katso alennuskoodi
53€

Jos olet onnekas, voit varata yön Omenahotellissa vain 53 euron hintaan

Lue lisää
MeneLisää...
Katso alennus
15€/hlö

Omenahotellin ryhmätarjouksella majoitut isommassa porukassa alkaen vain 15€/hlö/yö

Lue lisää
MeneLisää...
Katso alennus
59€

Omenahotellissa majoitut alkaen vain 59€:lla per yö

Lue lisää
MeneLisää...
Katso alennus
Vanhentuneet Omenahotelli alennuskoodit
20%Alennuskoodi

Omenahotellin alennuskoodilla 20% säästö hotelliyöpymisestä

Loading...
Kopio
Katso alennuskoodi
59€Alennuskoodi

Omenahotellin alennuskoodilla yövyt vain 59€/hintaan

Loading...
Kopio
Katso alennuskoodi
59€Alennuskoodi

Omenahotellin alennuskoodilla varaat juhannusmajoituksen hintaan 59€

Loading...
Kopio
Katso alennuskoodi
20%Alennuskoodi

20% alennuskoodi heinäkuun hotelliöihisi Omenahotellissa

Loading...
Kopio
Katso alennuskoodi

Lähde kotimaanseikkailulle alehinnoin

Omenahotellit Turussa ja Oulussa ovat jokaisen kotimaanmatkailijan ikisuosikit: toinen tarjoaa Lounais-Suomen saaristokauneutta ja toinen pohjosen uljaita maisemia. Lähde nyt reissuun yksin tai yhdessä ja varaa hotellihuoneesi 15% alennuksella Omenahotellilta!

Yövy ja syö hyvin

Varaa majoituksen yhteydessä edullinen aamiainen Omenahotellisi läheisyydessä! Varaamalla aamiaisen huonevarauksen yhteydessä, takaat itsellesi halvan aamupalan tunnelmallisessa kahvilassa hotellisi lähellä. Monipuolinen ja herkullinen aamiainen on lunastettavissa vain 6,50€ hintaan!
17€Paras hintaTarjous

Juhlistajan alennuskoodi

Omenahotellilla yövyt itsenäisyyspäivänä huikeaan 17 euron hintaan!
67Käyttäjät91,10%Tyytyväisyys33€Säästetty keskimäärin
Kun itsenäinen Suomi täytti 99 vuotta, Omenahotelli juhlisti kyseistä tapahtumaa koodilla, jonka avulla sai hotellimajoituksen kyseisenä päivänä hyperedullisesti vain 17 eurolla. Omenahotellin alennuskoodit löydät parhaiten tilaamalla uutiskirjeemme!
Tilaa uutiskirjeemme!

Hyödynnä juhlien alet

Etenkin silloin kun suuri kansantapahtuma on tuloillaan, kannattaa katsastaa Omenahotellin etukoodit. He usein hemmottelevat suomalaisia ja helpottavat juhlasuunnitelmien tekemistä tarjoamalla alennuskoodin esimerkiksi juhannuksen aikoihin. Jussin voi, ja joskus kannattaakin, viettää kaupungissa. Varsinkin kun saat yöpymisen hyvään alehintaan!

Säästövinkit - Omenahotelli

Vielä enemmän säästöä?
Seuraa Omenahotellin alennussivua ja olet aina tietoinen mikä on päivän kuumin hinta ja onko varaukseesi mahdollisesti alennuskoodia saatavilla.
Hyvä tietää
Sisään- ja uloskirjautuminen Omenahotellista käy kätevästi - sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi erillisiin tulo- tai lähtöselvityksiin!
Asiakaspalvelu
Omenahotellin asiakaspalvelu on saatavillasi 24/7. Tarkasta vain yhteystiedot nettisivuilta ja saat heti vastaukset kysymyksiisi!
Muutokset
Muuttuivatko matkasuunnitelmat? Ei hätää, sillä voit muuttaa tai peruuttaa varauksen viimeistään 24 tuntia ennen hotellille saapumista. Hallinnoi varaustasi verkossa!
Oma tili
Luo oma tili maksutta Omenahotellin verkkosivustolla. Omalla tilillä saat käyttöösi lukuisia etuja, kuten edesmenneiden ja tulevien varausten tarkastamisen nopeasti.
Rahanpalautus
Peruuntuiko matka, ja odotat rahojasi takaisin? Rahojenpalautus kestää keskimäärin kahdesta kymmeneen päivään riippuen siitä, miten ja mitä kautta maksoit varauksen.
Maksutavat
Voit maksaa hotellivarauksesi monella eri tapaa, kuten pankki- tai luottokortilla! Lisäksi voit varata hotellihuoneen Omena -laskulla, jolloin saat 2 viikkoa maksuaikaa.
Lähetä oma vinkkisi kaupalle Omenahotelli
Tietoa meistä
Cuponation.fi on Imbull B.V. omistuksessa oleva sivusto. Copyright © 2019 Imbull B.V. Kaikki oikeudet pidätetään. Tarvittaessa ota yhteyttä: contact.us@cuponation.fi. Alennuskoodeja, jotka on merkitty eksklusiivisiksi tai yksinoikeudella-merkillä, ei saa missään nimessä julkaista missään kanavassa ilman CUPONATIONin kirjallista suostumusta. Kaikki eksklusiivisiksi merkityt koodit ovat CupoNationin työntekijöiden yhteistyökumppanien kanssa neuvottelemia, 100% testattuja ja oikeita julkaisuhetkellä.