Nextory koodi

Nextory koodi | Syyskuu 2019

Herkkua lukutoukille

Kolottaako tarinahammasta? Olipa suosikkigenresi sitten hyytävät jännärit, romanttiset harlekiinit tai suositut elämäntapakirjat, Nextory on täällä tarjotakseen sinulle lukuelämyksiä huippuhintaan! Lataa Nextory sovellus omalle mobiililaitteellesi ja aloita suosikkitarinoidesi etsiminen jättimäisestä ääni- ja e-kirja -valikoimasta. Napataksesi luettavaa ja kuunneltavaa parhaaseen hintaan, hyödynnä seuraavat niksimme:
  • ilmainen 14 päivän kokeilujakso uusille asiakkaille
  • malta uutuuskirjojen lukemista ja säästä 3€ kuukausimaksusta
  • edullinen perhetili jopa 4 käyttäjälle
  • ajoittain ilmainen kuukausi Nextory kampanjakoodilla
Syötä löytämäsi alennuskoodi
Auta muita säästämään kaupassa Nextory lähettämällä löytämäsi alennuskoodi!
Lisää alennuskoodi
0€14 pvä

14 päivän kokeilujakso Nextorylla nyt veloituksetta

Lue lisää
MeneLisää...
Katso alennus
13,99€Paras hinta

Nextoryn tarinat laitteellesi alkaen vain 13,99€/kk

Lue lisää
MeneLisää...
Katso alennus
16,99€Kk

Nextoryn Kulta-paketilla uutuuskirjat heti käsissäsi - tilaa nyt kuukausihintaan 16,99€

Lue lisää
MeneLisää...
Katso alennus
Kokeile parasta tarjoustamme
Elisa Kirja alennuskoodi

4,90€ Paras hinta

Elisa Kirjasta nyt valikoima huippudekkareita alkaen vain 4,90€/kpl
Lue lisää
MeneLisää...
Katso alennus
Vanhentuneet Nextory alennuskoodit
0€30 pvä

30 päivän Nextory-kokeilu nyt hintaan 0€

MeneLisää...
Katso alennus

Mikä ihmeen e-kirja?

Ihastu nyt lukemisen uuteen aikakauteen e-kirjojen parissa! E-kirja on nimensä mukaisesti kirja digitaalisessa muodossa, jota voit lukea puhelimella tai tabletilla ilman nettiyhteyttä, sillä kirjat tallentuvat offline-tilaan Nextory-sovellukseesi. E-kirjoja voit siis pitää mukanasi tuhansia ilman painavaa reppua tai jättimäistä kirjahyllyä, sillä kaikki tarinat on tallennettu pilveen, josta voit valita suosikkisi niin kesämökin laiturilta kuin Espanjan auringossa.

Perheen pienimmille

Nextoryn kirjavalikoima pitää sisällään myös valtavan määrän lasten suosikkikirjasarjoja ja rakastetuimpia kirjailijoita, joten nauttikaa palvelusta koko perheen voimin ja viettäkää yhteistä aikaa iltasadun parissa. Löydä Nextorysta esimerkiksi
  • Neropatin Päiväkirjat
  • Harry Potterit
  • Risto Räppääjät
  • Muumit
  • Uppo-Nallet
Hanki siis kätevä Nextory perhetili ja pidä lukeminen jokaisen perheenjäsenen harrastuksena samalla tilauksella! Pidä silmät auki myös Nextory koodin varalta ja tilaa palvelu hyvällä tuurilla etuhintaan!
0€30 pväTarjous

Kuukauden lukuhetket 0€

Nextory 30 päivää ilmaiseksi - nappaa huippuetu nyt käyttöösi!
Nextoryn parhaalla kampanjakoodilla uudet asiakkaat pääsivät kuuntelemaan ja lukemaan rajattomasti kokonaisen 30 päivän ajan! Tilaa uutiskirjeemme ja voit olla varma, että seuraavan vastaavanlaisen jymytarjouksen ilmestyessä saat sen omaan käyttöösi!
Tilaa Cuponation-uutiskirje

Enemmän irti Nextorysta

Mitä lukisit seuraavaksi?
Hanki lukuideoita ilmaiseksi Nextoryn top-listalta ja kirjavinkeistä. Älä tuhlaa aikaa kirjojen etsimiseen vaan aloita tarinasta nauttiminen käden käänteessä!
Näppärä suoraveloitus
Nextory-tilauksen tehdessäsi syötät maksukorttisi tiedot palveluun, ja tilauksen hinta suoraveloitetaan tililtäsi. Ei enää unohtuneita laskuja ja keskeytynyttä palvelua!
Lue ilman nettiä
Aktivoi haluamasi kirjat sovelluksessa offline-tilaan ja lue jatkossa suosikkiteoksiasi ilman nettiyhteyttä missä ja miloin haluat!
Lue usealla laitteella
Perhetilauksen tekemällä jopa 4 käyttäjäprofiilia voi kuunnella tai lukea eri laitteilla samaan aikaan. Tutustu perhetilaukseen ja jaa kulut vaikka kaveriporukan kanssa!
Lähetä oma vinkkisi kaupalle Nextory
Tietoa meistä
Cuponation.fi on Imbull B.V. omistuksessa oleva sivusto. Copyright © 2019 Imbull B.V. Kaikki oikeudet pidätetään. Tarvittaessa ota yhteyttä: contact.us@cuponation.fi. Alennuskoodeja, jotka on merkitty eksklusiivisiksi tai yksinoikeudella-merkillä, ei saa missään nimessä julkaista missään kanavassa ilman CUPONATIONin kirjallista suostumusta. Kaikki eksklusiivisiksi merkityt koodit ovat CupoNationin työntekijöiden yhteistyökumppanien kanssa neuvottelemia, 100% testattuja ja oikeita julkaisuhetkellä.