Mjuk alennuskoodi | Maaliskuu 2024

Varmistetut Mjuk alekoodit netissä

Suurin alennus
Suurin alennus
10%
Alennuskoodi
Koodi

Mjuk alennuskoodi antaa 10% alennuksen kaikista tuotteista!

Koodi
Varmennettu
10%
Alennuskoodi
Käytä koodi
10%
Alennus
Koodi

Nappaa Mjuk alennuskoodi - saat 10% alennuksen tilaukseesi!

Koodi
Varmennettu
10%
Alennus
Käytä koodi
20%
Alennus
Alennus

Tilaa nyt laadukkaat sohvat jopa 20% edullisemmin Mjukilta!

Alennus
20%
Alennus
Nappaa alennus
70%
Alennus
Alennus

Tilaa pöydät nyt jopa -70% alennuksin Mjukilta!

Alennus
70%
Alennus
Nappaa alennus

Katso juuri vanhentuneet alennuskoodit, sillä ne saattavat toimia vielä

90%
Alennus
Alennus

Avaa Mjukin suurimmat säästöt tästä ja tilaat tuotteita jopa -90% alella alkuperäisestä hinnasta!

Alennus
90%
Alennus
Nappaa alennus
40%
Alennus
Alennus

Katso tästä kaikki Mjukin huonekalut jotka tilaat nyt VÄHINTÄÄN -40% alella!

Alennus
40%
Alennus
Nappaa alennus

Varmistetut alennuskoodit, joita myös Mjuk asiakkaat ovat käyttäneet.

Mjuk asiakkaat pohtivat:

Suosituimmat Mjuk alennuskoodit

AlennusTarjousVanhentuu
10% AlennuskoodiMjuk alennuskoodi antaa 10% alennuksen kaikista tuotteista!07.03.2024
10% AlennusNappaa Mjuk alennuskoodi - saat 10% alennuksen tilaukseesi!26.03.2024
20% AlennusTilaa nyt laadukkaat sohvat jopa 20% edullisemmin Mjukilta!
70% AlennusTilaa pöydät nyt jopa -70% alennuksin Mjukilta!

Näin säästät Mjukilla

Tutustu kampanjat-osioon

Tutustu kampanjat-osioon

Mjuk tarjoaa kampanjat-osion, jossa myydään verkkokaupan edullisimpia tuotteita. Tarkista säännöllisesti kampanjat-osio löytääksesi tarjouksia ja alennettuja hintoja.
Hyödynnä löydöt

Hyödynnä löydöt

Klikkaa itsesi Mjukin löytölaariin ja shoppaa kotiin laadukas second hand -huonekalu huippuhintaan. Nopeaa, kätevää ja turvallista. Shoppaile parhaaseen hintaan!
Edulliset brändiyhteistyöt

Edulliset brändiyhteistyöt

Mjuk tekee paljon yhteistyötä huippumerkkien kanssa. Valikoimasta löydät esimerkiksi Gubin ja BoConseptin huonekaluja huikein alennuksin!
Alennuksia uutiskirjeestä

Alennuksia uutiskirjeestä

Tilaamalla Mjuk uutiskirjeen hyödynnät mahdolliset lisäedut, kuten alennukset tai eksklusiiviset ennakkotarjoukset ja alennuskoodit.

Designia edullisesti

Designia edullisesti

Kaipaatko tyylikkäitä design-tuotteita markkinoiden parhaaseen hintaan? Mjuk verkkokauppa avaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden säästää samalla kun päivität kotisi huippudesignilla. Olipa toiveenasi Artekin nojatuoli tai HAYn ruokapöydän tuolit, Mjuk tarjoaa kaiken edulliseen hintaan. Mjukin valikoima heijastelee huolellisesti kuratoitua designia, joka täyttää korkeat laatuvaatimukset. Huippumerkkien ikonisista tuotteista koostuva valikoima takaa, että löydät juuri ne kalusteet, jotka tekevät kodistasi ainutlaatuisen. Mjuk tarjoaa laadukkaat design-tuotteet ja suuren valikoiman säästömahdollisuuksia. Verkkokauppa pitää hinnat ajan tasalla, jotta voit aina shoppaillessasi varmistua parhaasta laadusta ja hinnoista. Olipa tyylisi sitten moderni, skandinaavinen tai klassinen, monipuolisesta valikoimasta löytyy laaja kirjo designia persoonalliseen makuun. Lisäksi helppokäyttöinen verkkokauppa mahdollistaa vaivattoman ostoskokemuksen, joten voit keskittyä olennaiseen – uusien design-löytöjen tekemiseen.
Ekologinen ja edullinen valinta

Ekologinen ja edullinen valinta

Mjuk on käytettyjen huonekalujen markkinapaikka, joka syntyi tarpeesta helpottaa käytettyjen huonekalujen ostamista ja myymistä. Mjukin perustajat asettivat tavoitteekseen tehdä laadukkaiden huonekalujen kierrättämisestä niin helppoa, ettei ole mitään tekosyytä olla kierrättämättä. Mjuk tarjoaa laajan valikoiman käytettyjä huonekaluja, jotka ovat paitsi laadukas myös ekologinen valinta. Tee kestäviä ostoksia ja säästä samalla rahaa. Mjuk pyrkii kierrättämään laadukkaita huonekaluja, mikä vähentää uusien tuotteiden tarvetta ja pienentää hiilijalanjälkeäsi. Tilausta tehdessäsi voit harkita vaihtoehtoja, kuten hitaampaa toimitusta tai noutopisteitä. Mjuk tarjoaa valikoiman ekologisia toimitusratkaisuja, jotka vähentävät ympäristövaikutuksia. Olipa kyseessä uusi koti, toimisto tai vain pieni päivitys sisustukseen, Mjuk tekee ekologisista ja taloudellisista valinnoista helppoja ja käteviä.

Anna hyvän kiertää

Mjukilta löydät pohjoismaiden laajimman valikoiman käytettyjä huonekaluja. Mjuk on ruotsia ja tarkoittaa pehmeää, mutta myös mukavaa, joustavaa ja ystävällistä. Nämä arvot yhdistyvät Mjukin valikoimassa. Verkkokaupassa myyt kätevästi huonekaluja ja teet kestäviä löytöjä. Voit selata tuhansia huonekaluja käytettynä ja käyttämättömänä Mjukin verkkokaupassa. Mjukin palvelu on aina maksuton ja verkkokauppa varmistaa, että ostetut huonekalut ovat aina aitoja, puhtaita ja turvallisesti kotiin kuljetettuja. Nappaa meiltä asiantuntijoiden testaamata Mjuk alennuskoodi ja shoppaa edullisesti seuraavat tuotteet:

  • Sohvat
  • Valaisimet
  • Matot
  • Vuodesohvat

Katso samankaltaiset verkkokaupat: