Lenson alennuskoodi

Lenson alennuskoodi | Toukokuu 2018

Edulliset lasit Lensonilta

Etsitkö uusia silmälaseja tyylikkäillä kehyksiltä? Lenson auttaa sinua tekemään trendikkäät silmälasiostokset aina parhaaseen hintaan. Tutustu valikoimaan ja hyödynnä huikeita etuja, joilla säästät jopa satojen lasien hinnasta. Katso lisäksi tämän hetken tyylikkäimmät naisten ja miesten aurinkolasit sekä niihin liittyvät ajankohtaiset kampanjahinnat Lensonilta. Muista myös oheiset vinkit tilatessasi tuotteita Lensonilta:

  • Lensonin alennuskoodit, joilla teet silmälasi-, aurinkolasi- ja piilolinssiostokset normaalia edullisemmin.
  • Uuden asiakkaan etu, jolla saat käyttöösi 10€ alennuksen.
  • Tuotteiden ilmainen toimitus ja palautus.
Auta muita säästämään kaupassa Lenson lähettämällä löytämäsi alennuskoodi!
Lisää alennuskoodi
Kyllä, haluan vastaanottaa säännöllisesti säästömahdollisuuksiaGlobal Savings Groupilta sähköpostitse.. Olen lukenut Yksityisyydensuojan.
Tarkasta sähköpostiosoitteesi.
Huomioitavaa yksityisyydestä: voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen milloin tahansa..

Vanhentuu huomenna Käyttäjän lähettämä

Säästä 10€ kaikesta Lensonin alennuskoodilla

Tilaa uudet silmä- tai aurinkolasit, tai vaikka kasapäin piilolinssejä! Tällä alennuskoodilla saat 10€ säästöä ostoksiisi.
Vanhentuu huomenna Käyttäjän lähettämä
Katso alennuskoodi *******
Vanhentuu 3 päivän kuluttua

Uskomatonta! Lensonilla saat 48 tunnin ajan 48% alennusta KOKO piilarivalikoimasta

Tilaa piilarit Lensonilta huippuedulliseen hintaan! Tsekkaa tästä 48% alennukset koko piilarivalikoimasta vain 48 tunnin ajan.
Vanhentuu 3 päivän kuluttua
Katso alennus

10% alennusta kaikista piilolinsseistä NYT Lensonilla

Tankkaa linssejä oikein ahkerasti, sillä nyt saat 10% alennuksen koko Lensonin piilarivalikoimasta!
Käyttäjän lähettämä 41 on hyödyntänyt alennuksen
Katso alennuskoodi *******

Lensonilta saat nyt kaikki tuotteet ilman toimituskuluja

Hyödynnä Lensonin mahtavat hinnat ja ilmainen toimitus tilauksille, joiden loppusumma ylittää yli 50 euroa. Toimi heti ja laita piilari- tai silmälasitilaus aluille!
44 on hyödyntänyt alennuksen
Katso alennus

Lensonilta löydät nyt DAILIES -piilolinssejä mahtavalla 10% alennuksella - Osta heti!

Tsekkaa Lensonin huikeat piilolinssien alennukset ja säästä 10% huippusuosittujen Dailies piilareiden hinnoista.
Katso alennus

Tilaa linssinesteet Lensonilta ja säästä uskomattomat 10% hinnoista

Lensonilta löydät laajan valikoiman linssinesteitä niin koviin kuin pehmeisiinkin piilolinsseihin. Tilaa omasi ja säästä 10% hinnasta!
Katso alennus
Vanhentuu huomenna

Lensonilla KAIKKI aurinkolasit nyt 10% edullisemmin + 0€ toimitusmaksulla

Kevät on jo täällä, minkä vuoksi Lenson tarjoaa koko aurinkolasivalikoimansa huikealla 10% alennuksella! Lisäksi saat ilmaisen toimituksen tilaukseesi.
Vanhentuu huomenna
Katso alennus

Laaja valikoima naisten merkkiaurinkolaseja alkaen vain 49€ Lensonilta

Tutustu Lensonin aurinkolasivalikoimaan ja löydä omasi suosikkimerkiltäsi alkaen vain 49 euroa!
Katso alennus

Tilaa uudet aurinkolasit Lensonilta huippuedulliseen hintaan alkaen vain 44€

Tee edulliset aurinkolasiostokset Lensonilla! Saat nyt laajan valikoiman aurinkolaseja hintaan, joista halvimmat ovat vain 44 euroa.
Katso alennus
Koita näitä vanhentuneita alennuskoodeja – ne voivat vielä toimia
Vanhentuu tänään

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin Lensonilla tällä alennuskoodilla

Tämä ihana alennuskoodi tiputtaa toimituskulut kaikista, jopa niistä pienen pienistä, tilauksista pois!
Katso alennuskoodi *******
Vanhentuu tänään

Ilmainen linssineste Lensonin alennuskoodilla

Nappaa tämä koodimme, ja saat tilaukseesi ilmaisen linssinesteen mukaan!
Katso alennuskoodi *******
Vanhentuu tänään

Lensonin mahtava alennuskoodi: Ilmainen toimitus KAIKKIIN tilauksiin nyt

Nappaa mukaasi Lensonin huikea alennuskoodi, jonka avulla saat ilmaisen toimituksen kaikkiin tilauksiin. Ei minimirajaa!
Katso alennuskoodi *******
Vanhentuu tänään Yksinoikeudella

Tällä alennuskoodilla ilmainen piilolinssineste tilaukseesi Lensonilla

Shoppaile linssit ja muut lasit Lensonilta - saat tällä koodilla ilmaisen linssinesteen tilaukseesi kaupan päälle
Yksinoikeudella
Katso alennuskoodi *******
Vanhentuu tänään

Lensonilla juuri nyt: Tsekkaa jopa 40% alennukset piilareista ja aurinkolaseista

Klikkaa alennus auki ja tutustu huikeisiin alennuksiin, joiden avulla säästät 40% piilareista ja lukuisista muista tuotteista Lensonilla.
Katso alennus
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!
Nappaa aina uusimmat ekslusiiviset koodit ja alennukset kaupalta Lenson ja monelta muulta verkkokaupalta
Kyllä, haluan vastaanottaa säännöllisesti säästömahdollisuuksiaGlobal Savings Groupilta sähköpostitse.. Olen lukenut Yksityisyydensuojan.
Tarkasta sähköpostiosoitteesi.
Huomioitavaa yksityisyydestä: voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen milloin tahansa..

Laskettelulaseja vain muutamalla kympillä

Laskettelukausi lähestyy, joten tilaa uudet ja laadukkaat laskettelulasit suosikkimerkeiltäsi, kuten Bolle tai Oakley aina parhaaseen hintaan Lensonilta. Tutustu lukuisiin tuotemerkkeihin ja tilaa lasit jopa vain muutamalla kympillä! Halpaa, eikö vain? Älä jää odottamaan, vaan tartu tilaisuuteen tilata lasit heti!

Unohda kuivat silmät

Kärsitkö kuivista silmistä, joihin piilolinssit eivät meinaa istua? Lensonin valikoimasta löydät tunnettujen valmistajien piilolinssejä, joiden kosteusjärjestelmä takaa mukavuudentunteen silmillesi edulliseen hintaan. Laadukkaita piilolinssejä löytyy koko ajan jopa 15% alennuksilla, joten tilaa omasi heti!
-15%ALENNUS Alennuskoodi
-15% kaikista piilolinssitilauksista

Huippukoodi linssiludeille

Lensonin eksklusiivisilla koodeilla on mahdollista säästää huikeita summia piilolinssiostoksista! Katso oheinen koodi, jolla oli mahdollista tilata piilolinssejä erinomaisella 15% alennuksella. Muista aina ottaa ylös paras ja ajankohtaisin alekoodi!
152Käyttäjät
97,03%Tyytyväisyys
15,03€Säästetty keskimäärin

Löydä edullisimmat tuotteet

Uusien aurinko- ja silmälasien osto saattaa toisinaan hirvittää: tuotteiden hinnat eivät aina ole edullisimmasta päästä. Lensonilla shoppaillessa saat kuitenkin edullisimmät lasit helposti suodatettua hakutuloksista näin:
  • siirry haluamaasi kategoriaan
  • klikkaa ylhäältä oikealta "Lajitteluperuste" painiketta
  • valitse "edullisin hinta"

Säästä näillä neuvoilla

Ilmainen toimitus
Toimitus maksaa pyöreät 0€, jos tilaat vähintään 50€ edestä. Lisäksi usein Lensonin alennuskoodeilla saat pienemmätkin tilaukset täysin kuluitta.
Optiikkaopas
Apua piilolinssiostoksiisi: Uutena käyttäjänä löydät monia hyviä niksejä, ja vanhana konkarina saat neuvoja piilareiden päivittämiseen. Ilmaiset neuvot ovat aina tarpeen!
Silmälasikoko
Optiikkaopas auttaa sinua oikean kokoisten silmälasien löytämisessä. Tutustu laseihin ja oppaaseen sekä välty turhilta palautuksilta.
Uusi asiakas
Kaikki uudet asiakkaat palkitaan 10€ Lensonin alennuskoodilla. Älä siis aja onnesi ohi, vaan tilaa uudet piilarit, silmälasit tai aurinkolasit jo tänään.
Vaihto- ja palautus
Sinulla on 90 päivän ilmainen palautusoikeus piilolinsseille ja aurinkolaseille. Silmälasit voit palauttaa maksutta 365 päivän ajan.
Maksutavat
Voit valita maksutavan kortti- ja suoramaksun väliltä. Vaihtoehtoisesti voit maksaa tilauksesi myöhemmin Klarnan laskupalvelun kautta.
Lähetä oma vinkkisi kaupalle Lenson

Valitse Lenson, koska...

Käytitkö viimeisen piilolinssiparin aamulla ilman, että olet tilannut seuraavia? Ei hätää, sillä Lenson toimittaa sinulle piilolinssit jopa saman päivän aikana. Tee tilaus ennen kello 16, jolloin tuotteet lähetetään sinulle vain muutaman tunnin päästä. Vai tilasitko vahingossa väärät lasit? Sekään ei enää ole ongelma, sillä sinulla on kokonainen vuosi aikaa palauttaa silmälasit takaisin ilman, että maksat palautuksesta mitään. Lenson on jokaisen silmä- tai aurinkolaseja sekä piilolinssejä käyttävän edullisen shoppailijan suosikkipaikka tehdä lasiostokset!

Tie edullisiin silmälasi- ja piilariostoksiin

Lensonilta löydät aina haluamasi silmälasit ja piilolinssit sinulle sopivalla hinnalla. Eikä siinä vielä kaikki, sillä jo edullisten tuotteiden hinnoista on mahdollista säästää lisää paljon puhutuilla alennuskoodeilla. Koodit tuovat nimittäin lisäalennusta normaalihintaisiin ja jo alennettuihin tuotteisiin, alennuskoodin tarkoituksesta riippuen. Katso aina alennuskoodin kuvauksesta, kävisikö koodi esimerkiksi normaalihintaisiin piilareihin tai jo alennettuihin silmälaseihin.

Ferratum kampanjakoodi

Lasit jokaiseen keliin! Tutustu aurinkolasivalikoimaan

Eikä siinä vielä kaikki, sillä Lensonin loistavilla alennuskoodeilla säästät myös kesän suosituimpien aurinkolasien ja talven viileimpien laskettelulasien hinnoista. Alennuskoodeja on laidasta laitaan, kuten Lensonin tuotteitakin! Tämän vuoksi suosittelemme sinulle sivustomme aktiivista seuraamista, jotta ehdit bongata ajankohtaisimmat alennuskoodit ennen kuin ne päättyvät. Äläkä murehdi tuotteiden shoppailuajankohdasta, sillä saat sekä kesällä että talvella esimerkiksi aurinkolasit aina parhaaseen hintaan. Sama pätee muun muassa laskettelulaseihin. Yleensä alennukset ovat jopa parempia ajankohtina, jolloin tuotteita ei kuvittelisi ostavan! Eli saatat löytää laskettelulasit huippuedullisesti kesällä ja aurinkolasit loistavalla alennuksella keskellä marraskuuta. Aikainen lintu madon nappaa, joten varaudu tuleviin keleihin tilaamalla tuotteet ajoissa edullisesti!

Ferratum kampanjakoodi

Oikeiden tietojen syöttäminen

Yksi monesti esitetyistä kysymyksistä liittyy piilolinssien arvoihin, jotka tulee syöttää lomakkeeseen linssejä ostaessa. Voit katsoa oikean arvon edellisestä tilauksestasi, joka näkyy asiakastiedoissasi, kun kirjaudut sisään. Vaihtoehtoisesti voit katsoa arvot piilolinssipaketista, jonka olet viimeksi ostanut. Samat arvot on helppo syöttää tietokoneella tai mobiililaitteella piilolinssiostoksia tehdessä. Sama pätee silmälaseihin. Voit katsoa oikeat arvot silmälasiesi linsseihin vanhojen lasiesi tiedoista, jotka olet säästänyt. Vaihtoehtoisesti voit tarkastella silmälasimääräystäsi, jonka olet vastikään hankkinut. Määräyksestä löydät kaikki tarvittavat tiedot, jotka tarvitset uusien lasien shoppailemiseen oikeilla voimakkuuksilla. Helppoa ja edullista, sillä tallessasi olevia tietoja tarkastellessa säästyt turhilta näöntarkastuskuluilta.

Shoppailu on helppoa, sillä Lenson on nyt uudistunut!

Lenson kehittää tuotevalikoimaansa ja palveluitaan jatkuvaksi, jotta asiakkaat saisimat mahdollisen laadukkaan ostokokemuksen ilman lisäkuluja. Sivuston ulkoasuun on muun muassa keskitytty huomattavasti viime aikoina, mikä on puolestaan mahdollistanut helpomman ja nopeamman tuotteiden tilaamisen. Ostoksia on nyt lisäksi mahdollista tehdä lukuisilta eri laitteilta, kuten tietokone ja mobiililaitteet. Tee tilaus läppäriltä tai tabletilta, minkä lisäksi uusi muotoilu tekee myös älypuhelimella shoppaamisesta helpompaa kuin koskaan!

Ferratum kampanjakoodi

Kuinka toimin viallisten tuotteiden kanssa?

Sisältyikö tilaukseesi viallisia tuotteita, kuten vahingoittuneita piilolinssejä tai silmälasit väärillä voimakkuuksilla? Lensonin asiakkaana voit reklamoida viallisesta tilauksestasi maksutta, minkä lisäksi vahingoittunut tuote korvataan mahdollisimman nopeasti uudella vastaavanlaisella. Reklamaatiotapauksissa toimi seuraavasti eri tuotteiden kanssa:

  1. Jos tilauksesi sisältää vahingoittuneita piilolinssejä, ota viallinen piilolinssi talteen piilolinssikoteloon ja ole yhteydessä asiakaspalveluun, jotta voit reklamoida tuottesta. Asiakaspalvelu auttaa sinua ehjien tuotteiden toimittamisessa mahdollisimman nopeasti.
  2. Jos olet saanut aurinkolasit tai silmälasit väärillä voimakkuuksilla: lähetä tuotteet takaisin Lensoniin maksutta tai palauta lasit myymälään, jossa väärä voimakkuus korvataan uudella. Asiakaspalvelu auttaa sinua myös viallisten aurinko- ja silmälasien tapauksessa.

Takaisinmaksun tapauksissa toimi seuraavasti

Jos haluat peruuttaa kaupan ja saada rahat takaisin tekemistäsi ostoksissa, ole tässäkin tapauksessa yhteydessä asiakaspalveluun. Takaisinmaksu suoritetaan sinulla Klarnan kautta. Takaisinmaksun tapauksessa sinulle lähetetään sähköposti osoitteeseen, jonka olet ilmoittanut tilauksen yhteydessä. Sähköpostissa sinulle annetaan ohjeet takaisinmaksulomakkeen täyttöä varten, minkä lisäksi saat lisätietoja rahojen palautusta varten.

Etua ystäviltäsi

Muistatko vielä Lensonin huippusuositun ystäväkampanjan, jonka avulla oli mahdollista säästää suosittelemalla tuotteita ystävälle? Kampanjaa kutsuttiin nimellä REKO ja sillä oli mahdollista saada itselleen 5 euron Lensonin alennuskoodi käyttöön sekä ystäville ilmainen toimitus tuotteille. Koska REKO-edun käyttäminen ehti jo päättyä, voit kuitenkin hyödyntää jo keräämäsi etusummat ennen helmikuun loppua. Tarkista etusummasi saldo asiakastililtäsi.

Miksi Lenson?
5 ihmistäon käynyt sivuillamme tänään
23,25 €Säästetty keskimäärin