Lenson alennuskoodi

Lenson alennuskoodi | Tammikuu 2018

Edulliset lasit Lensonilta

Etsitkö uusia silmälaseja tyylikkäillä kehyksiltä? Lenson auttaa sinua tekemään trendikkäät silmälasiostokset aina parhaaseen hintaan. Tutustu valikoimaan ja hyödynnä huikeita etuja, joilla säästät jopa satojen lasien hinnasta. Katso lisäksi tämän hetken tyylikkäimmät naisten ja miesten aurinkolasit sekä niihin liittyvät ajankohtaiset kampanjahinnat Lensonilta. Muista myös oheiset vinkit tilatessasi tuotteita Lensonilta:

  • Lensonin alennuskoodit, joilla teet silmälasi-, aurinkolasi- ja piilolinssiostokset normaalia edullisemmin.
  • Uuden asiakkaan etu, jolla saat käyttöösi 10€ alennuksen.
  • Tuotteiden ilmainen toimitus ja palautus.
Auta muita säästämään kaupassa Lenson lähettämällä löytämäsi alennuskoodi!
Lisää alennuskoodi
Tarkasta sähköpostiosoitteesi.

Lensonin alennuskoodilla säästät 10€ lasien ja piilolinssien hinnasta

Tilaa uudet silmä- tai aurinkolasit Lensonilta ja käytä alennuskoodi, jolla saat 10€ säästöä ostoksiisi.
Käyttäjän lähettämä 72 käytetty tällä viikolla
Katso alennuskoodi *******

Lensonilta löydät nyt KAIKKI silmälasit uskomattomalla 50% alennuksella

Toimi heti ja hyödynnä silmälasien mahtavat hinnat Lensonilla, jolta saat nyt kaikki lasit uskomattomalla 50% alennuksella.
Katso alennus

Ilmainen toimitus Lensonin piilolinssitilaukseen

Lensonilta saat ilmaisen toimituksen yli 50 euron piilolinssitilauksiin, Hyödynnä etu ja tilaa pilolinssit edullisesti kotiin.
29 on hyödyntänyt alennuksen
Katso alennus

Tutustu Lensonin Clickand Reaload -toimintoon: Kokeile ilmaiseksi

Kokeile Lensonin huikeaa toimintoa, jolla voit taskasttella edellisen tilauksesi sisältöä nopeasti ja maksutta.
Katso alennus

Lensonin hintatakuun avulla varmistat parhaat hinnat silmälaseista ja piilolinsseistä

TIlaa silmälasit, aurinkolasit ja piilolinssit Lensonilta, josta löydät lukuisien merkkien tuotteet aina edulliseen hintaan.
Katso alennus

Tilaa piilolinssit Lensonilta! Saat ilmaisen muistutusviestin aina kun piilarit ovat loppumassa

Kätevää, eikö vain? Lenson muistuttaa sinua aina automaattisella viestillä, kun piilarisi ovat loppumassa. Kokeile palvelua, joka ei maksa mitään!
Katso alennus

Air Optix Aqua-merkkiset linssit nyt 10% edullisemmin Lensonilta

Säästä piilolinssien hinnoista Lensonilla. Saat nyt huippusuositut Air Optix Aqua-linssit 10% edullisemmin.
Katso alennus

Tuliko shoppailtua tarkoitettua enemmän? Lensonilta saat maksuttoman palautuksen ostoksillesi

Tee ostokset Lensonilla rauhallisin mielin, sillä sinulla on vielä 90 päivää aikaa miettiä, pidätkö tuotteet vai et,
Katso alennus

Lensonilta löydät nyt KAIKKI laskettelulasit huikealla 25% alennuksella

Laskettelukausi lähestyy, joten varustaudu siihen kunnolla Lensonin laskettelulaseilla, jotka löydät nyt 25% alennuksella.
Katso alennus
Koita näitä vanhentuneita alennuskoodeja – ne voivat vielä toimia
Vanhentuu tänään Yksinoikeudella

Koodi VAIN meiltä: Piilolinssit, piilaritarvikkeet ja aurinkolasit 20% alennuksella Lensonilta

Tilaa piilolinssit ja piilarinesteet sekä suosikkiaurinkolasisi Lensonilta huikealla 20% alennuksella. Käytä alennuskoodi heti!
Yksinoikeudella
Katso alennuskoodi *******
Vanhentuu tänään

Ilmainen toimitus kaikkiin Lenson tilauksiisi tämän alennuskoodin avulla

Nappaa tästä koodimme ja saat ilmaisen toimituksen niin pienille kuin suurillekkin tilauksille Lensonilta.
Katso alennuskoodi *******
Vanhentuu tänään

Säästä 15% aurinkolaseista ja suojalaseista Lensonin koodilla + ilmainen toimitus

Osta uudet trendikkäät aurinkolasit Lensonilta! Koodin avulla saat 15% alennusta
Katso alennuskoodi *******
Vanhentuu tänään

Kaikki aurinkolasit ja suojalasit 15% edullisemmin Lensonilta

Tilaa heti tai itke myöhemmin: Lenson tarjoaa nyt koko aurinkolasi ja suojalasivalikoimansa 15% edullisemmin.
Katso alennus
Vanhentuu tänään

Aurinko- ja suojalasit nyt 20% edullisemmin Lensonilta

Talviaurinkokin häikäisee! Tee tilaus Lensonille ja säästä 20% lukuisten tuotteiden hinnasta.
Katso alennus

Laskettelulaseja vain muutamalla kympillä

Laskettelukausi lähestyy, joten tilaa uudet ja laadukkaat laskettelulasit suosikkimerkeiltäsi, kuten Bolle tai Oakley aina parhaaseen hintaan Lensonilta. Tutustu lukuisiin tuotemerkkeihin ja tilaa lasit jopa vain muutamalla kympillä! Halpaa, eikö vain? Älä jää odottamaan, vaan tartu tilaisuuteen tilata lasit heti!

Unohda kuivat silmät

Kärsitkö kuivista silmistä, joihin piilolinssit eivät meinaa istua? Lensonin valikoimasta löydät tunnettujen valmistajien piilolinssejä, joiden kosteusjärjestelmä takaa mukavuudentunteen silmillesi edulliseen hintaan. Laadukkaita piilolinssejä löytyy koko ajan jopa 15% alennuksilla, joten tilaa omasi heti!
-15%ALENNUS Alennuskoodi
-15% kaikista piilolinssitilauksista

Huippukoodi linssiludeille

Lensonin eksklusiivisilla koodeilla on mahdollista säästää huikeita summia piilolinssiostoksista! Katso oheinen koodi, jolla oli mahdollista tilata piilolinssejä erinomaisella 15% alennuksella. Muista aina ottaa ylös paras ja ajankohtaisin alekoodi!
152Käyttäjät
97,03%Tyytyväisyys
15,03€Säästetty keskimäärin

Marraskuun retro lookki

Retro on tämän syksyn ja marraskuun ykköslookki! Koska tyyliin ei voi koskaan panostaa liikaa, hanki nyt trendikkäät ja retrot silmälasit Lensonilta aina huippuedulliseen hintaan London Retro merkiltä. Hanki mustat, valkoiset tai ruskeat silmälasikehykset helposti ja edullisesti tältä huippusuositulta merkiltä ajankohtaisilla kampanjahinnoilla!

Säästä näillä neuvoilla

Ilmainen toimitus
Toimitus maksaa pyöreät 0€, jos tilaat vähintään 50€ edestä. Lisäksi usein Lensonin alennuskoodeilla saat pienemmätkin tilaukset täysin kuluitta.
Optiikkaopas
Apua piilolinssiostoksiisi: Uutena käyttäjänä löydät monia hyviä niksejä, ja vanhana konkarina saat neuvoja piilareiden päivittämiseen. Ilmaiset neuvot ovat aina tarpeen!
Silmälasikoko
Optiikkaopas auttaa sinua oikean kokoisten silmälasien löytämisessä. Tutustu laseihin ja oppaaseen sekä välty turhilta palautuksilta.
Uusi asiakas
Kaikki uudet asiakkaat palkitaan 10€ Lensonin alennuskoodilla. Älä siis aja onnesi ohi, vaan tilaa uudet piilarit, silmälasit tai aurinkolasit jo tänään.
Vaihto- ja palautus
Sinulla on 90 päivän ilmainen palautusoikeus piilolinsseille ja aurinkolaseille. Silmälasit voit palauttaa maksutta 365 päivän ajan.
Maksutavat
Voit valita maksutavan kortti- ja suoramaksun väliltä. Vaihtoehtoisesti voit maksaa tilauksesi myöhemmin Klarnan laskupalvelun kautta.
Lähetä oma vinkkisi kaupalle Lenson

Valitse Lenson, koska...

Käytitkö viimeisen piilolinssiparin aamulla ilman, että olet tilannut seuraavia? Ei hätää, sillä Lenson toimittaa sinulle piilolinssit jopa saman päivän aikana. Tee tilaus ennen kello 16, jolloin tuotteet lähetetään sinulle vain muutaman tunnin päästä. Vai tilasitko vahingossa väärät lasit? Sekään ei enää ole ongelma, sillä sinulla on kokonainen vuosi aikaa palauttaa silmälasit takaisin ilman, että maksat palautuksesta mitään. Lenson on jokaisen silmä- tai aurinkolaseja sekä piilolinssejä käyttävän edullisen shoppailijan suosikkipaikka tehdä lasiostokset!

Tie edullisiin silmälasi- ja piilariostoksiin

Lensonilta löydät aina haluamasi silmälasit ja piilolinssit sinulle sopivalla hinnalla. Eikä siinä vielä kaikki, sillä jo edullisten tuotteiden hinnoista on mahdollista säästää lisää paljon puhutuilla alennuskoodeilla. Koodit tuovat nimittäin lisäalennusta normaalihintaisiin ja jo alennettuihin tuotteisiin, alennuskoodin tarkoituksesta riippuen. Katso aina alennuskoodin kuvauksesta, kävisikö koodi esimerkiksi normaalihintaisiin piilareihin tai jo alennettuihin silmälaseihin.

Ferratum kampanjakoodi

Lasit jokaiseen keliin! Tutustu aurinkolasivalikoimaan

Eikä siinä vielä kaikki, sillä Lensonin loistavilla alennuskoodeilla säästät myös kesän suosituimpien aurinkolasien ja talven viileimpien laskettelulasien hinnoista. Alennuskoodeja on laidasta laitaan, kuten Lensonin tuotteitakin! Tämän vuoksi suosittelemme sinulle sivustomme aktiivista seuraamista, jotta ehdit bongata ajankohtaisimmat alennuskoodit ennen kuin ne päättyvät. Äläkä murehdi tuotteiden shoppailuajankohdasta, sillä saat sekä kesällä että talvella esimerkiksi aurinkolasit aina parhaaseen hintaan. Sama pätee muun muassa laskettelulaseihin. Yleensä alennukset ovat jopa parempia ajankohtina, jolloin tuotteita ei kuvittelisi ostavan! Eli saatat löytää laskettelulasit huippuedullisesti kesällä ja aurinkolasit loistavalla alennuksella keskellä marraskuuta. Aikainen lintu madon nappaa, joten varaudu tuleviin keleihin tilaamalla tuotteet ajoissa edullisesti!

Tuotteita ja palveluita

Haluaisitko kuulla ammattilaisen mielipiteen silmälasiostoksistasi? Henkilökohtaista ja laadukasta asiakaspalvelua on nyt saatavilla myös verkossa. Enää sinun ei tarvitse haaskata aikaa tai rahaa myymälään lähteäksesi, sillä voit keskustella ammattioptikoiden kanssa Lensonin huikeassa verkkojuttelupalvelussa. Laillistetut optikot auttavat sinua muun muassa oikeanlaisten kehysten ja vahvuuksien valitsemisessa. Vaihtoehtoisesti voit testailla laseja itse Lensonin huikeiden oppaiden avulla, joiden käyttö ei maksa sinulle mitään.

Ferratum kampanjakoodi

Oikeiden tietojen syöttäminen

Yksi monesti esitetyistä kysymyksistä liittyy piilolinssien arvoihin, jotka tulee syöttää lomakkeeseen linssejä ostaessa. Voit katsoa oikean arvon edellisestä tilauksestasi, joka näkyy asiakastiedoissasi, kun kirjaudut sisään. Vaihtoehtoisesti voit katsoa arvot piilolinssipaketista, jonka olet viimeksi ostanut. Samat arvot on helppo syöttää tietokoneella tai mobiililaitteella piilolinssiostoksia tehdessä. Sama pätee silmälaseihin. Voit katsoa oikeat arvot silmälasiesi linsseihin vanhojen lasiesi tiedoista, jotka olet säästänyt. Vaihtoehtoisesti voit tarkastella silmälasimääräystäsi, jonka olet vastikään hankkinut. Määräyksestä löydät kaikki tarvittavat tiedot, jotka tarvitset uusien lasien shoppailemiseen oikeilla voimakkuuksilla. Helppoa ja edullista, sillä tallessasi olevia tietoja tarkastellessa säästyt turhilta näöntarkastuskuluilta.

Shoppailu on helppoa, sillä Lenson on nyt uudistunut!

Lenson kehittää tuotevalikoimaansa ja palveluitaan jatkuvaksi, jotta asiakkaat saisimat mahdollisen laadukkaan ostokokemuksen ilman lisäkuluja. Sivuston ulkoasuun on muun muassa keskitytty huomattavasti viime aikoina, mikä on puolestaan mahdollistanut helpomman ja nopeamman tuotteiden tilaamisen. Ostoksia on nyt lisäksi mahdollista tehdä lukuisilta eri laitteilta, kuten tietokone ja mobiililaitteet. Tee tilaus läppäriltä tai tabletilta, minkä lisäksi uusi muotoilu tekee myös älypuhelimella shoppaamisesta helpompaa kuin koskaan!

Ferratum kampanjakoodi

Kuinka toimin viallisten tuotteiden kanssa?

Sisältyikö tilaukseesi viallisia tuotteita, kuten vahingoittuneita piilolinssejä tai silmälasit väärillä voimakkuuksilla? Lensonin asiakkaana voit reklamoida viallisesta tilauksestasi maksutta, minkä lisäksi vahingoittunut tuote korvataan mahdollisimman nopeasti uudella vastaavanlaisella. Reklamaatiotapauksissa toimi seuraavasti eri tuotteiden kanssa:

  1. Jos tilauksesi sisältää vahingoittuneita piilolinssejä, ota viallinen piilolinssi talteen piilolinssikoteloon ja ole yhteydessä asiakaspalveluun, jotta voit reklamoida tuottesta. Asiakaspalvelu auttaa sinua ehjien tuotteiden toimittamisessa mahdollisimman nopeasti.
  2. Jos olet saanut aurinkolasit tai silmälasit väärillä voimakkuuksilla: lähetä tuotteet takaisin Lensoniin maksutta tai palauta lasit myymälään, jossa väärä voimakkuus korvataan uudella. Asiakaspalvelu auttaa sinua myös viallisten aurinko- ja silmälasien tapauksessa.

Takaisinmaksun tapauksissa toimi seuraavasti

Jos haluat peruuttaa kaupan ja saada rahat takaisin tekemistäsi ostoksissa, ole tässäkin tapauksessa yhteydessä asiakaspalveluun. Takaisinmaksu suoritetaan sinulla Klarnan kautta. Takaisinmaksun tapauksessa sinulle lähetetään sähköposti osoitteeseen, jonka olet ilmoittanut tilauksen yhteydessä. Sähköpostissa sinulle annetaan ohjeet takaisinmaksulomakkeen täyttöä varten, minkä lisäksi saat lisätietoja rahojen palautusta varten.

Etua ystäviltäsi

Muistatko vielä Lensonin huippusuositun ystäväkampanjan, jonka avulla oli mahdollista säästää suosittelemalla tuotteita ystävälle? Kampanjaa kutsuttiin nimellä REKO ja sillä oli mahdollista saada itselleen 5 euron alennus käyttöön sekä ystäville ilmainen toimitus tuotteille. Koska REKO-edun käyttäminen ehti jo päättyä, voit kuitenkin hyödyntää jo keräämäsi etusummat ennen helmikuun loppua. Tarkista etusummasi saldo asiakastililtäsi.

Miksi Lenson?
5 ihmistäon käynyt sivuillamme tänään
23,25 €Säästetty keskimäärin
Tilaa uutiskirje ja saat parhaat alennuskoodit suoraan sähköpostiisi
Tarkasta sähköpostiosoitteesi.