Paras hiihtolomakohde 2016-äänestyksen tulokset

CUPONATION toteutti kaupunkien, bloggaajien ja matkakeskusten avulla listauksen Suomen hiihtolomakohteista aina Pohjois-Lapista Etelä-Suomeen. Mukaan pääsi yhteensä 39 kohdetta. Listauksen kohteet on valittu erityisesti kotimaassa pienellä budjetilla hiihtolomaa viettäviä lapsiperheitä silmällä pitäen. Listaus ja kohteista löytyvät aktiviteetit ovat nähtävissä täällä.

Ääniä kertyi yli 800 kappaletta. Parhaaksi kohteeksi nousi Itä-Suomesta löytyvä Koli. Lisäksi nimesimme eniten ääniä saaneen hiihtokeskuksen, eniten ääniä saaneen kylpyläkohteen ja eniten ääniä saaneen sisäleikkipaikan. Kaikki listalla 10 parhaan joukkoon sijoittuneet kohteet löytyvät alta.

Etelä- ja Väli-Suomen kohteet ovat sijoittuneet äänestyksessä hyvin. Moni perheistä viettää hiihtolomaa kotikunnan lähiseuduilla, ja Lapin matkan järjestämisessä kustannukset voivat nousta kynnyskysymykseksi. Tämä saattaa osaltaan selittää eteläisempien kohteiden hyvää menestystä.

CUPONATION on säästämiseen keskittynyt verkkosivusto, joka tarjoaa alennuskoodeja ja tarjouksia eri verkkokauppoihin, ja kokoaa hyviä säästövinkkejä sivustolleen. Lapsiperheille suunnattu listaus hiihtolomakohteista ja niiden edullisista aktiviteeteista toteutettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Kesällä 2015 CUPONATION järjesti niinikään edullisen kotimaanmatkailun hengessä äänestyksen Suomen parhaasta kesäkunnasta. Tuolloin parhaan kesäkunnan tittelin vei Turku.

Suomen paras hiihtolomakohde 2016: Koli

hiihtolomakohde
   • Suomen kaikkein parhaaksi hiihtolomakohteeksi äänestettiin Koli kauniine maisemineen, kylpylöineen, hiihtokeskuksineen ja hotelleineen. Koli sai äänestyksessä 11% kokonaisäänistä. Kolille kulkee Joensuusta edullinen kimppataksipalvelu ja Kolin ja Vuonislahden välinen, Euroopan pisin jäätie, lyhentää Lieksan ja Kolin välistä matkaa jopa 50 kilometriä.

Kopioi tämä koodi lisätäksesi kunniamerkki nettisivuille

<a href="http://www.cuponation.fi/hiihtoloma-aanestys" target="_blank" alt="cuponation"><img src="http://d2t7nnrowgawiw.cloudfront.net/images/media/24/k/koli.png"></a>

Suomen paras hiihtokeskus 2016: Tahko

hiihtokeskus
  • Parhaaksi hiihtokeskukseksi äänestettiin Kuopion Tahko. Tahkolta löytyy paljon ilmaisia aktiviteetteja, kuten hiihtolatuja ja nuotiopaikkoja. Alueella kulkee myös Ski-bussi, jolla pääsee helposti paikasta toiseen ilmaiseksi.

Kopioi tämä koodi lisätäksesi kunniamerkki nettisivuille

<a href="http://www.cuponation.fi/hiihtoloma-aanestys" target="_blank" alt="cuponation"><img src="http://d2t7nnrowgawiw.cloudfront.net/images/media/24/b/Badge250x250_Finland7_22-03-16_BD.png"></a>

Suomen paras kylpyläkohde 2016: Ikaalisten kylpylä

kylpyläkohde
   • Parhaaksi kylpyläkohteeksi äänestettiin Ikaalisten kylpylä. Kohde on tunnettu viihdetarjonnastaan ja kylpylään on saatavilla edullisia perhelippuja. Kohde on erityisesti lapsiperheiden suosiossa, ja Tampereelta matkaa tähän hiihtolomakohteeseen on vain 30 minuuttia.

Kopioi tämä koodi lisätäksesi kunniamerkki nettisivuille

<a href="http://www.cuponation.fi/hiihtoloma-aanestys" target="_blank" alt="cuponation"><img src="http://d2t7nnrowgawiw.cloudfront.net/images/media/24/i/Ikaaliset.png"></a>

Suomen paras sisäleikkipaikka 2016: Villen Viidakko

sisäleikkipaikka
   • Parhaaksi sisäleikkipaikaksi äänestettiin Villen Viidakko. Villen Viidakko on kodikas sisäleikkipuisto perheen pienimmille Hyvinkään ytimessä. Aikuiset ja alle 1 vuotiaat lapset pääsevät puistoon ilmaiseksi. Hiihtoloman aikana Villen Viidakossa järjestettiin lisäksi letunpaistoa.

Kopioi tämä koodi lisätäksesi kunniamerkki nettisivuille

<a href="https://www.cuponation.fi/hiihtoloma-aanestys" target="_blank" alt="cuponation"><img src="http://d2t7nnrowgawiw.cloudfront.net/images/media/24/%5E/5Epimgpsh_fullsize_distr.png"></a>

Lisätiedot ja tiedustelut: virpi.vakevainen@cuponation.fi

Äänestyksen tulokset

Tulokset