Varmennettu (1)
Alennuskoodit (1)
Alennukset (3)
Halti alennuskoodi

Halti alennuskoodi | Syyskuu 2019

Halti, urheiluun ja vapaalle

Tiesitkö, että Kalle Palander on noussut alppihiihdon kirkkaimmaksi tähdeksi Haltin vaatteissa? Harrastitpa sitten alppihiihtoa, retkeilyä, sauvakävelyä tai golfia, Haltin tuotteet palvelevat sinua pulaan jättämättä seikkailusta toiseen. Suunnitteletko telttaretkeä Ahvenanmaan saaristoon tai rinkkamatkaa Euroopan sykkiviin kaupunkeihin? Löydät koko reissun varusteet varmasti Haltilta. Hyödynnä vielä nämä vinkit ja shoppaile edullisemmin:
  • Kannattaa ostaa kerralla enemmän sillä saat ilmaisen toimituksen yli 99€ tilauksiin
  • Tilaa uutiskirje ja saat Halti alennuskoodin käyttöösi
  • Vieraile verkkokaupassa kausialennusten aikaan ja säästä
Syötä löytämäsi alennuskoodi
Auta muita säästämään kaupassa Halti lähettämällä löytämäsi alennuskoodi!
Lisää alennuskoodi
Varmennettu (1)
Alennuskoodit (1)
Alennukset (3)
Kokeile parasta alennuskoodiamme
20€Alennuskoodi
Yksinoikeudella

Yksinoikeudella: Haltin alennuskoodillamme säästät 20€

Lue lisää
Loading...
Kopio
Katso alennuskoodi
50%Alennus

Haltin alennusmyynnistä tilaat naisten tuotteita jopa puoleen hintaan

Lue lisää
MeneLisää...
Katso alennus
49,90€Paras hinta

Valmistaudu syksyyn ja tilaa vedenpitävät Halti-ulkoiluvaatteet alkaen vain 49,90€

Lue lisää
MeneLisää...
Katso alennus
29,90€Paras hinta

Tilaa miesten Halti-uutuuksia alkaen vain 29,90€

Lue lisää
MeneLisää...
Katso alennus
Vanhentuneet Halti alennuskoodit
20€Alennuskoodi

Yksinoikeudella: Haltin alennuskoodillamme säästät 20€

Loading...
Kopio
Katso alennuskoodi

Parhaat ulkoiluvaatteet seikkailuihin

Luota sinäkin huippu-urheilijoiden suosimaan tuotemerkkiin ja hanki parhaat ulkoiluvaatteet alennuksella Haltin innovatiivisesta, käytännöllisestä ja silmiähivelevästä mallistosta. Ole nopea, sillä tämä nämä tuotteet viedään käsistä!
20€AlennuskoodiTarjous

ULKOILUVAATTEITA EDULLISESTI

Yksinoikeudella: Haltin alennuskoodillamme säästät 20€
Haltin alennuskoodillamme tuot 20€ alennuksen KAIKKIIN tuotteisiin, kun tilaat yli 100€ arvosta. Kannattaa siis keskittää Haltin ostoksesi, ja pääset nauttimaan alennuksista. Seuraa myös sivujamme aktiivisesti, jotta et nukkuisi säästösi ohitse.
Tilaa uutiskirjeemme

Kätevä korjauspalvelu

Haltin huikean korjauspalvelun avulla voit korjata Halti-vaatteesi kätevästi sekä tietenkin edullisesti. Näin säästät siis kukkaroasi mutta ennenkaikkea myös luontoa, sillä pidennät vaatteidesi käyttöikää. Voit lähettää vaatteesi korjattavaksi postitse tai tuomalla ne valitsemaasi Halti-myymälään. Kätevää, eikö?

Säästövinkit - Halti

Edullinen outlet
Tiesitkö, että Outlet-myymälästä löydät runsaasti mallikappaleita ja edellisen kauden malleja houkuttevin hinnoin? Voit siis tehdä siellä huimia säästöjä.
Joustavat maksutavat
Voit maksaa Halti-ostoksesi maksukortillasi, verkkopankissa, tai laskulla. Löydät siis varmasi juuri parhaiten sinulle sopivan maksutavan.
Hyödylliset vinkit
Haltin verkkokaupassa voit lukea hyödyllisiä vinkkejä sekä ohjeita tuotteista sekä niiden käytöstä. Haltin ohjeita ja vinkkejä luet täysin ilmaiseksi.
Vuoden takuu
Halti tarjoaa kokonaisen vuoden takuun kaikille tuotteilleen. Saat siis rahasi takaisin, mikäli tuotteesi ei miellytä tai se rikkoontuu vuoden kuluessa.
Lähetä oma vinkkisi kaupalle Halti
Tietoa meistä
Cuponation.fi on Imbull B.V. omistuksessa oleva sivusto. Copyright © 2019 Imbull B.V. Kaikki oikeudet pidätetään. Tarvittaessa ota yhteyttä: contact.us@cuponation.fi. Alennuskoodeja, jotka on merkitty eksklusiivisiksi tai yksinoikeudella-merkillä, ei saa missään nimessä julkaista missään kanavassa ilman CUPONATIONin kirjallista suostumusta. Kaikki eksklusiivisiksi merkityt koodit ovat CupoNationin työntekijöiden yhteistyökumppanien kanssa neuvottelemia, 100% testattuja ja oikeita julkaisuhetkellä.