Elisa alennuskoodi | Toukokuu 2024

Varmistetut Elisa alekoodit netissä

Alennus
0€ toimitus

Elisa toimittaa tilauksesi nyt ilmaiseksi eli siis 0€ hintaan!

Nappaa alennus
0€Toimitus
Alennus

Nappaa älypuhelimet jopa 15% muita edullisemmin nyt Elisalta!

Nappaa alennus
15%Alennus
Alennus

ATX-virtalähteet nyt Jimm's PC Storesta jopa 18% alennuksin!

Nappaa alennus
Jimm's PC Store
Alennus

Ikkunalliset miditornikotelot tietokoneelle Jimm's PC Storesta jopa 20% alennuksin!

Nappaa alennus
Jimm's PC Store

Katso juuri vanhentuneet alennuskoodit, sillä ne saattavat toimia vielä

Alennus

Tilaa Playstation 5 nyt Elisalta vain 469€:lla!

Nappaa alennus
469€Alkaen
Alennus

Nappaa nopea Elisa Rajaton 5G puhelinliittymä jopa 6% alella!

Nappaa alennus
6%Alennus

Parhaat palveluvinkit

Uutiskirjeen edut

Uutiskirjeen edut

Uutiskirje pitää ajan tasalla sinua kiinnostavien palveluiden alehinnoista ja Elisa alennuskoodeista. Nappaat kirjeestä myös vinkkejä palveluiden optimaaliseen käyttöön.
Kerää S-Bonusta

Kerää S-Bonusta

Elisalta saat myös S-ryhmän bonusta matkapuhelin- ja laajakaistaliittymistä. Kerää kaikista sopimuksistasi helposti rahan arvoista bonusta ja säästä aivan huomaamatta!
Chat-asiakaspalvelu

Chat-asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu auttaa yksityishenkilöitä ja yrityksiä kaikessa tarvittavassa. Ole yhteydessä Elisaan Chatin kautta ja välty puhelinmaksuilta.
Kätevä OmaElisa

Kätevä OmaElisa

Hoida liittymäasiat näppärästi OmaElisassa! Palvelun käyttäminen on maksutonta ja helppoa. Palvelussa hoidat esimerkiksi kaikki laskutusasiasi nopeasti.
Sometiimi

Sometiimi

Seuraa Elisaa sosiaalisessa mediassa ja ole kuulolla parhaista tuoteuutuuksista ja ajankohtaisista alehinnoista! Aloita seuraaminen jo tänään Facebookissa ja Twitterissä.

Suosittu Elisa alennuskoodi

Parhaan koodimme avulla asiakkaat katselivat suosikkisarjojaan ja -elokuviaan maksutta kokonaisen kuukauden ajan huikean Elisa etukoodin avulla. Myöhemmin intohimoiset sohvaperunat pystyivät jatkamaan televisiosarjojen parissa vain 11,90€:lla/kk!
TILAA UUTISKIRJEEMME
Katso halvat puhelinliittymät

Katso halvat puhelinliittymät

Unohda puhelinliittymien datapakettien ja hintojen vertailut - Elisan huippusuosittu Saunalahti Huoleton 150M nimittäin sisältää kaiken tarvitsemasi yhdellä kuukausimaksulla! Uskomattomalla 29,90€ kuukausihinnalla saat mielettömän määrän dataa,nopean netin sekä rajattomat puhelut ja tekstiviestit käyttöösi.

Älypuhelin vain muutaman euron kuukausimaksulla

Älypuhelin vain muutaman euron kuukausimaksulla

Elisalta löydät lukuisten tunnettujen merkkien mobiililaitteet kilpailukykyiseen hintaan! Tilaa uusin iPhone tai Lenovon suosittu älypuhelin nyt parhaimmillaan vain alle 4€ kuukausimaksulla Elisalta. Enää sinun ei tarvitse stressata kalliita puhelinostoksia, sillä Elisalla saat laitteen sipsipussin kuukausihinnalla.
Shoppaile edulliset verkkolaitteet

Shoppaile edulliset verkkolaitteet

Etsitkö laadukasta, mutta edullista kodin viihdeboksia? Elisalta löydät uusinta langatonta verkkoteknologiaa huippuedullisilla hinnoilla. Maksa kerralla jo halvat boksit pois alta tai tee se osissa, jolloin saat boksin jopa 2,5€ kuukausihinnalla.
  • Kaikki (2)
  • Alennukset (2)
  • Ilmainen toimitus (1)

Alea liittymäkustannuksiin

Elisalta löydät laadukkaat kännykät ja tabletit aina parhaaseen hintaan. Elektroniikkatuotteiden lisäksi Elisa tarjoaa palveluita kuten puhelinliittymiä, mobiililaajakaistoja sekä turvapaketteja huippuedulliseen hintaan. Muista lisäksi, että

  • Elisa alennuskoodit tuovat lisäsäästön tuotteiden ja palveluiden hintoihin
  • Valitsemalla osamaksun voit saada jopa 36kk maksuaikaa
  • Puhelin- ja nettiliittymien sekä laitetarjousten lisäksi voit saada alea myös Viihde ja Kirja -palveluista - katso leffoja ja sarjoja Elisa Viihde Viaplay palvelussa alehintaan tai hanki kuukauden kirjat edullisesti Elisa Kirjasta vaihtuvalla etukoodilla!

Katso samankaltaiset verkkokaupat: