E-kontakti koodi

E-kontakti koodi | Syyskuu 2020

Aloita edullinen e-deittailu

Deittailua suomalaisessa palvelussa luotettavasti, turvallisesti ja takuulla hauskasti? Deittisivusto E-kontaktilta löydät oman kullan kainaloon vaikka heti! Nettideittailu on tuloksien puolesta tehokasta, mutta tästä huvista joutuu joskus pulittamaan pennin jos toisenkin. Ei hätää – me tarjoamme uusimmat alennuskoodit, jotta deittailu yhdessä Suomen suosituimmista treffipalveluista olisi hauskan lisäksi edullista! Hyödynnä ainakin nämä edut:
  • Luo oma profiilisi maksutta vaikka tänään
  • E-kontakti alennuskoodit, joilla saat ajoittain palveluun ilmaisen kokeilun
  • Kausittaiset alekampanjat, joilla säästät jopa 50% jäsenhinnoista
Syötä löytämäsi alennuskoodi
Auta muita säästämään kaupassa E-kontakti.fi lähettämällä löytämäsi alennuskoodi!
Lisää alennuskoodi
Kokeile parasta tarjoustamme
30%Alennus

Liity E-kontaktille kolmeksi kuukaudeksi ja säästä deittailun hinnasta yli 30%

Lue lisää
MeneLisää...
Katso alennus
59,90€3 kk

E-kontakti.fissä deittailet 3 kuukautta hintaan 59,90€

Lue lisää
MeneLisää...
Katso alennus
TuhansiaProfiileja

E-kontaktin treffipalvelu on houkutellut jo yli 350 000 sinkkua luomaan profiilin - liity joukkoon!

Lue lisää
MeneLisää...
Katso alennus
89,90€6kk

Puoleksi vuodeksi kipinää arkeen - aloita deittailu E-kontaktilla ja maksa 89,90€/6kk

Lue lisää
MeneLisää...
Katso alennus
7€Kk

E-kontaktin kätevä pluspaketti alkaen 7€/kk

Lue lisää
MeneLisää...
Katso alennus
AidotProfiilit

E-kontaktissa et juttele bottien kanssa, vaan profiilit ovat aitoja

Lue lisää
MeneLisää...
Katso alennus
75%Onnistuminen

E-kontaktissa sopivan kumppanin löytämisprosentti on huikeat 75% - mitä enää odotat?

Lue lisää
MeneLisää...
Katso alennus
56€Paras Hinta

Nappaa E-kontaktin pluspaketti koko tilauskaudelle vain 56€ hintaan

Lue lisää
MeneLisää...
Katso alennus
Vanhentuneet E-kontakti.fi alennuskoodit
0€Tili

Rekisteröidy E-kontaktille ilmaiseksi ja aloita nettideittailu!

MeneLisää...
Katso alennus

E-kontakti kokemuksia

Tutustu E-kontaktin blogiin ja voit lukea muiden käyttäjien kokemuksia sekä tositarinoita siitä, miten he ovat rakastuneet E-kontakti.fi-palvelussa. Voit siis virittäytyä nettideittailun tunnelmaan jo ennen kuin aloitat E-kontaktin käytön. Eikö kuulostakin upealta? Blogin lukeminen on tämän lisäksi täysin ilmaista. Voit myös jakaa omat E-kontakti kokemuksesi täysin veloituksetta.

Maksaako E-kontaktin palvelut?

No ei välttämättä! Nappaa nyt E-kontakti koodi mukaasi ja kokeile deittailupalvelua muutaman päivän ajan täysin ilmaiseksi. Ilmaista kokeilua varten sinun on vain luotava profiili palveluun, mikä tapahtuu myöskin täysin maksutta. Ilmainen kokeilu ei kuitenkaan sido sinua mihinkään. E-kontakti-palvelun irtisanominen onnistuu nimittäin milloin vain, joten mikset liittyisi supersuosittuun treffipalveluun jo tänään?
0€KuukausiTarjous

Ihana E-kontakti alennuskoodi

Ystävänpäivän kunniaksi E-kontaktin ilmainen kokeilu jopa kuukaudeksi tästä!
61Käyttäjät95,90%Tyytyväisyys15€Säästetty keskimäärin
Taannoinen E-kontakti koodi oli jokaisen sinkun unelma: sen turvin rakkaudennälkäiset pääsivät kokeilemaan E-kontaktin deittipalveluja täysin veloituksetta kuukauden ajan. Ainutlaatuinen E-kontakti koodi toden totta toi rakkautta elämään!
Tilaa uutiskirjeemme!

Turvallista nettideittailua

Turvallisuus ja luotettavuus ovat E-kontaktille erittäin tärkeitä. E-kontakti tarkistaa jokaisen nettideittailijan profiilin varmistaakseen turvallisuutesi. Asiakaspalvelu palvelee sinua suomeksi joka päivä, kello 10-13 ja 18-23. Nettideittaile siis E-kontaktilla huoletta!

Säästövinkit

Peruutusoikeus
Kuten monen muidenkin palveluiden kohdalla, sinulla on 14 päivää aikaa perua kauppasi E-kontaktiin. Tämä edellyttää, ettet ole vielä käyttänyt palvelua.
Sinulle Sopiva
Jäsenenä saat käyttöösi Sinulle Sopiva -koneen, jonka avulla löydät tuhansien käyttäjien joukosta sinun kanssasi yhteen sopivat kumppanit. Kone on maksuton jäsenille!
Maksutavat
Maksa seuranhakupalvelu maksukortilla tai verkkopankin kautta suoraveloituksena. Lisäksi voit valita maksutavaksi laskun, jolloin saat 14 päivää maksuaikaa tilaukselle.
Sähköpostilasku
Huomaathan, että paperiversiona toimitetusta laskusta sinulta veloitetaan 1 euron lisämaksu. Tilaa lasku suoraan sähköpostiin, jolloin vältyt lisäkuluilta!
E-kontakti-mobiili
E-kontakti-mobiili on mobiilioptimuoitu sivusto, jota voit käyttää kätevästi älypuhelimellasi. E-kontakti-mobiilin käyttö on tietysti täysin ilmaista. Kokeile jo tänään!
Ei sitoutumista
E-kontaktilla et koskaan sitoudu mihinkään. Kaikki tilaukset ovat määräaikaisia ja joka kuukausi voit päättää, jatkatko palvelun käyttöä. Kätevää, eikö?
Lähetä oma vinkkisi kaupalle E-kontakti.fi
Tietoa meistä
Cuponation.fi on Imbull B.V. omistuksessa oleva sivusto. Copyright © 2020 Imbull B.V. Kaikki oikeudet pidätetään. Tarvittaessa ota yhteyttä: contact.us@cuponation.fi. Alennuskoodeja, jotka on merkitty eksklusiivisiksi tai yksinoikeudella-merkillä, ei saa missään nimessä julkaista missään kanavassa ilman CUPONATIONin kirjallista suostumusta. Kaikki eksklusiivisiksi merkityt koodit ovat CupoNationin työntekijöiden yhteistyökumppanien kanssa neuvottelemia, 100% testattuja ja oikeita julkaisuhetkellä.