DNA alennuskoodi

DNA alennuskoodi | Lokakuu 2021

DNA, räätälöi ja säästä

DNAn asiakkaana pääset nauttimaan mahtavista eduista, jotka säästävät sinulta selvää rahaa. Mikäli mielit klikata kotiin edullisen liittymän, kannattaa napata mukaasi DNA alennuskoodit, jotka löydät juurikin tältä sivulta. Lisäksi voit hyötyä upeista eduista, kuten:
  • Vaihtaa vanhan puhelimesi uuteen hyvitystä vastaan
  • Pidennetystä takuusta elektroniikkalaitteillesi
  • Korottomasta ja kuluttomasta maksuajasta
Syötä löytämäsi alennuskoodi
Auta muita säästämään kaupassa DNA lähettämällä löytämäsi alennuskoodi!
Lisää alennuskoodi
Kokeile parasta tarjoustamme
10%Alennus

Klikkaa DNAn Rajaton 4G-liittymä 10% alella kevyempään surffailuun!

Lue lisää
MeneLisää...
Katso alennus
12.90€Paras hinta

Nappaa DNA Jämpti vaikka ensiliittymäksi lapselle vain hintaan 12,90€/kk

Lue lisää
MeneLisää...
Katso alennus
Vanhentuneet DNA alennuskoodit
20%Alennus

DNAlta saat asiakasetuna V premiumin -20 % alennuksella

MeneLisää...
Katso alennus
50%Alennus

DNA Etudiili- asiakkaana saat asennusmestarin palveluita puoleen hintaan!

MeneLisää...
Katso alennus
20%Alennus

DNAn netti- tai puhelinliittymä-asiakkaille C More -suoratoistopalvelu -20%

MeneLisää...
Katso alennus
7,90€Paras hinta

Nappaa DNA Jämpti Puhe hintaan 7,90€

MeneLisää...
Katso alennus
20GtKk

DNAn 4G-puhelinliittymällä jopa 20Gt EU-dataa käyttöösi kuukaudessa

MeneLisää...
Katso alennus
15%Alennus

Nappaa nyt 15% alennus huippunopean DNA 5G liittymän kk-hinnasta!

MeneLisää...
Katso alennus

Miksi kannattaa seurata DNA:n puhelintarjouksia?

Puhelin ja netti ovat aina mukanasi – miksi siis et varmistaisi että et maksa niistä liikaa! DNA tarjoaa kattavan ja nopean verkon, juuri sinulle sopivan puhelinliittymän rajattomalla 4G-netillä, sekä laajan puhelinvalikoiman aina iPhoneista Samsungeihin ja OnePlus-uutuuksiin. Aina tietysti parhaaseen hintaan!

Innovatiiviset 5G-liittymät

DNAn valikoimaan kuuluu nyt innovatiiviset 5G-liittymät. Tarjolla on 5G-liittymiä erilaisiin tarpeisiin, joten löydät takuulla juuri sinulle sopivan liittymän. Niihin toki tarvitsen yhteensopivan 5G-älypuhelimen, jonka senkin löydät kätevästi DNAn verkkokaupasta. Muista vielä napata DNA alennuskoodit mukaasi ja takaat edulliset liittymäostokset.
10€AlennusTarjous

Suosituin DNA diili

DNA Rajaton 4G Super uskomattomaan alehintaan 29,90€/kk
DNA hemmotteli uusia asiakkaita mahtavalla diilillä, jolla DNA Rajaton 4G Super -liittymästä sai 10€ alennusta joka kuukausi 12kk ajan. Seuraa sivujamme ja klikkaa kotiin DNA alennuskoodit sekä alennukset ensimmäisten joukossa.
Tilaa uutiskirjeemme

Uskomattomia kampanjoita

Vaikka aina ei olisikaan DNA alennuskoodia tarjolla, kampanjasivustolta löytyy takuuvarmasti edulliseen hintaan herkkuja elektroniikannälkäisille. Pidä silmällä myös suurempia alekampanjoita, kuten suosittuja vaihtoviikkoja ja Pinkit Päivät -kampanjoita, sekä jatkuvasti päivittyviä alennustuotteita, DNA asiakasetuja ja löytöpisteen tuotteita.

Säästövinkit - DNA

Ilmainen kokeilu
Onko DNA TV sinulle tuttu? Tutustu tähän mahtavaan sarja- ja leffapakettiin nyt kolmen kuukauden ajan täysin ilmaiseksi!
Ilmainen toimitus ja palautus
DNA tarjoaa aina ilmaisen toimituksen ostamillesi tuotteille. Lisäksi, jos et ole tyytyväinen ostoksiisi, sinulla on 14 päivän täysin kuluton vaihto- ja palautusoikeus!
Vaihtohyvitys
Tuo vanha toimiva laitteesi DNA:lle, ja saat siitä hyvityksen kun ostat tilalle uuden. Testaa DNAn sivuilla minkä arvoinen laitteesi on ja näet miten paljon voit säästää!
Koroton ja kuluton maksuaika
Kun ostat mobiililaitteesi ja tablettisi DNAlta, saat pidennetyn 3 vuoden takuun lisäksi jopa 36 kuukautta täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Säästäjän unelma!
DNA etuasiakkuus
Liittymäasiakkaana saat käyttöösi mahtavia DNA asiakasetuja, joilla tilaat esimerkiksi puhelimet asiakasetuhintaan tai saat palveluita kaupanpäällisiksi alennuksella.
Maksutavat
DNA kauppa hyväksyy maksutapoina VISA ja Mastercard -luottokorttimaksut, verkkopankkimaksun sekä kätevän laskun, jonka voit maksaa joko kerralla tai erissä.
Maksa käytön mukaan
Tutustu DNA Prepaid-liittymien valikoimaan ja vaihda puhelinliittymään, jolla maksat vain todellisesti käytöstäsi! Prepaid-liittymiin kuuluu myös DNAn nopea 4G-netti.
Lähetä oma vinkkisi kaupalle DNA
Tietoa meistä
Cuponation.fi on Imbull B.V. omistuksessa oleva sivusto. Copyright © 2021 Imbull B.V. Kaikki oikeudet pidätetään. Tarvittaessa ota yhteyttä: contact.us@cuponation.fi. Alennuskoodeja, jotka on merkitty eksklusiivisiksi tai yksinoikeudella-merkillä, ei saa missään nimessä julkaista missään kanavassa ilman CUPONATIONin kirjallista suostumusta. Kaikki eksklusiivisiksi merkityt koodit ovat CupoNationin työntekijöiden yhteistyökumppanien kanssa neuvottelemia, 100% testattuja ja oikeita julkaisuhetkellä.