DNA alennuskoodi

DNA alennuskoodi | Syyskuu 2017

7 alennusta saatavilla 8.47 € keskimääräinen säästö

DNA, räätälöi ja säästä

DNAn käytännölliset palvelut ja laitteet ovat käyttäjänsä mukaan räätälöitävissä, jolloin et maksa mistään ylimääräisestä vaan voit nauttia viihteestä ja surffailusta oman makusi mukaan. Lisäksi DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman maksuajan laitteillesi. Käytä ostoksiisi mahdollinen DNA alekoodi, tai hyödynnä muita erinomaisia kampanjoita ja säästä selvästi! Asiakkaamme säästävät keskimäärin 8.47€ käyttämällä DNA kampanjakoodeja!
Lisää alennuskoodi
Tarkasta sähköpostiosoitteesi.

DNA:lta lisälaitteet ja tarvikkeet 35% edullisemmin

Nyt voit löytää latureita, varavirtalähteitä ja monia muita tuotteita loistavin hinnoin DNA:lta! Katso tästä tuotteet ja tee löytöjä!
33 on käyttänyt alennusta tällä viikolla
Katso alennus

DNA puhelinliittymät alkaen 4,90€

DNA:lta löydät puhelinliittymät jokaiseen eri käyttötarkoitukseen. Halvimmillaan peruskäyttäjä selviää tällä hetkellä jopa alle vitosella kuukaudessa. Räätälöi siis liittymä juuri sinulle ja katso hinnat.
Uusi alennuskoodi
Katso alennus

DNA Superälypaketti -puhelinliittymä 17,90€ kuukausimaksulla

Hanki DNA:n liittymä halpaan 17,90€ hintaan. Tsekkaa yksityiskohdat tästä ja surffaa edullisesti missä tahansa oletkin!
Katso alennus

DNA puhelinliittymät joka makuun, huippuedullisesti!

Maksat joko käytön mukaan, tai kiinteän kuukausimaksun – DNA puhelinliittymän saat juuri sellaisena kuin sinulle sopii parhaiten. Tsekkaa parhaat hinnat ja alennukset täältä ja säästä!
50 on hyödyntänyt alennuksen
Katso alennus

DNA Rajaton 4G Super uskomattomaan alehintaan 29,90€/kk

Puhu, chattaile, tekstaa ja surffaa niin paljon kuin ikinä jaksat: tällä DNA alennuksella saat liittymäpaketin ilman rajoja, kiinteällä kuukausimaksulla.
Katso alennus

DNA:lta tabletit alk. 179€

Tutustu DNA:n tablettivalikoimaan ja löydä loistavia tabletteja alk. 179€. Klikkaa tästä tuotteisiin!
Katso alennus

DNA löytöpisteeltä tuotteita alkaen vain 5€!

Pengo DNA:n löytölaaria, ja tee parhaat ostokset superedullisesti. Tarjolla puhelimia, tabletteja ja lisätarvikkeita erikoishintaan, ja tietysti vain erikoisnopeille!
Katso alennus
Koita näitä vanhentuneita alennuskoodeja – ne voivat vielä toimia
Vanhentuu tänään

Surffaa huolettomasti & edullisesti Euroopassakin DNA Nopea 4G Jämptillä, vain 24,90€/kk

Kyllähän elämä on helpompaa ulkomaillakin kun on netti käytössä, eikä tarvitse huolehtia järjettömistä roaming-maksuista. DNAn Nopea 4G Jämptillä saat kotimaan surffailun lisäksi suuren EU datapaketin käyttöösi. Nappaa liittymä mukaan tästä!
Katso alennus
Vanhentuu tänään

Hanki DNA TV kolmeksi kuukaudeksi ilmaiseksi tästä

Kokeile nyt DNA TV:tä ilmaiseksi! Saat kolme kuukautta katseluaikaa ilmaiseksi, jonka jälkeen voit jatkaa katselua edulliseen 6,90€ hintaan. Lunasta etu tästä!
Katso alennus
Vanhentuu tänään

Älä maksa liikaa, vaan testaa mikä liittymä sinulle sopii! DNAn liittymävalitsin auttaa

Surffaatko paljon, vai kenties soittelet? Tai lähetätkö tekstareitta? DNAn testillä selvität mikä liittymä sinulle sopii kaikkein parhaiten, ja vältyt maksamasta turhasta. Siirry testiin tästä!
Katso alennus
Vanhentuu tänään

Vaihda elektroniikkalaitteesi uusiin edullisesti DNA:n vaihtopäivillä

Vanha kapulasi, laturisi, vaihtovirtalähteesi tai jopa digiboksisi on käypää valuuttaa DNA:n vaihtopäivillä- saat mojovan hyvityksen kun tuot vanhat laitteesi ja vaihdat ne uuteen. Kipin kapin vaihtamaan!
Katso alennus
Vanhentuu tänään

DNA tarjoaa: Deezer Premium+ kuukauden ilmainen kokeilujakso

Oletko jo kokeillut Deezeriä, maailman monipuolisinta musiikkikirjastoa joka kulkee aina mukanasi? Nyt saat ilmaisen 30 päivän kokeilujakson DNA:lta, jonka jälkeenkin Deezer maksaa vain 4,99€/kk!
Katso alennus

Miksi kannattaa seurata DNA:n puhelintarjouksia?

Puhelin ja netti ovat aina mukanasi – miksi siis et varmistaisi että et maksa niistä liikaa! DNA tarjoaa kattavan ja nopean verkon, juuri sinulle sopivan puhelinliittymän, sekä laajan puhelinvalikoiman. Aina tietysti parhaaseen hintaan!
10€Alennus Tarjous
DNA Rajaton 4G Super uskomattomaan alehintaan 29,90€/kk

Suosituin DNA diili

DNA hemmotteli uusia asiakkaita mahtavalla diilillä, jolla DNA Rajaton 4G Super -liittymästä sai 10€ alennusta joka kuukausi 12kk ajan. Tämä kerrytti huiman 120€ säästösaaliin! Seuraa sivujamme ja pysyt kärryillä DNAn alekoodeista ja kampanjoista!
230Käyttäjät
91,70%Tyytyväisyys
120€Säästetty keskimäärin

Säästövinkit - DNA

Ilmainen kokeilu
Onko DNA TV sinulle tuttu? Tutustu tähän mahtavaan sarja- ja leffapakettiin nyt kolmen kuukauden ajan täysin ilmaiseksi!
Ilmainen toimitus ja palautus
DNA tarjoaa aina ilmaisen toimituksen ostamillesi tuotteille. Lisäksi, jos et ole tyytyväinen ostoksiisi, sinulla on 14 päivän täysin kuluton vaihto- ja palautusoikeus!
Vaihtohyvitys
Tuo vanha toimiva laitteesi DNA:lle, ja saat siitä hyvityksen kun ostat tilalle uuden. Testaa DNAn sivuilla minkä arvoinen laitteesi on ja näet miten paljon voit säästää!
Koroton ja kuluton maksuaika
Kun ostat mobiililaitteesi ja tablettisi DNAlta, saat pidennetyn 3 vuoden takuun lisäksi jopa 36 kuukautta täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Säästäjän unelma!
Lähetä oma vinkkisi kaupalle DNA

Miksi DNA?
9 ihmistäkäyttäjää on käynyt sivuillamme tänään
Tilaa uutiskirje ja saat parhaat alennuskoodit suoraan sähköpostiisi
Tarkasta sähköpostiosoitteesi.