Clas Ohlson alennuskoodi

Clas Ohlson alennuskoodi | Toukokuu 2017

2 alennusta saatavilla 22.58 € keskimääräinen säästö

Clas Ohlson, kaikkea kotiin

Tiesitkö, että asiakkaamme säästävät keskimäärin 22.58 euroa hyödyntäessään Clas Ohlsonin alennuskoodit? Miksi siis maksaisit enemmän, kun hankit kotiisi pienelektroniikkaa, kodin sisustustarvikkeita, vapaa-ajan tuotteita tai vaikkapa maalaustarvikkeita? Siirry kipin kapin ostoksille ja hyödynnä paras Clas Ohlsonin koodi: 75% Alennuskoodi. Verkkokaupasta löydät suuren valikoiman mahtavia tuotteita edullisin hinnoin. Mitä sinä aiot ostaa Clas Ohlsonissa?
Lisää alennuskoodi

Clas Ohlson alennus: kampanjatuotteita jopa 75% alehintaan!

Kodinsisustusta, remonttituotteita ja elektroniikkaa parhaimmillaan 75% edullisemmin Clas Ohlsonilta! Tsekkaa alehintaiset tuotteet täältä ja tilaa jo tänään!
46 on käyttänyt alennusta tällä viikolla
Katso alennus
Vanhentuu huomenna

Clas Ohlsonin kanta-asiakkaille 15% alennusta koko valikoimasta vain tänään

Rekisteröidy nyt kanta-asiakkaaksi Clas Ohlsonin verkkokaupassa ja säästät tämän päivän ajan peräti 15% ostoksistasi. Hyödynnä etu tästä!
Vanhentuu huomenna Uusi alennuskoodi
Katso alennus

Tsekkaa ClasOhlsonin aletuotteet netistä

Olipa kyseessä kesä tai talvi, ClasOhlsenin kampanjasivulta löydät aina ajankohtaiset alennukset sadoista tuotteista! Älä hukkaa aikaasi tarjousviidakossa vaan klikkaa itsesi ClasOhlsenin nettisivulle ja hyödynnä mahtavat tarjoukset!

Clas Ohlsonilta kukkaroa helpottavat ratkaisut

Clas Ohlsonin ratkaisut-sivulta löydät arkea helpottavia ja kukkaroa säästäviä ratkaisuja pieniin ja suurempiinkin projekteihin sekä inspiraatioita niin arjen askareihin kuin loman riemuihinkin. Tutustu käytännön moniin nikseihin esimerkiksi videoiden avulla.

Säästövinkit - Clas Ohlson

Jäsenedut
Clas Ohlsonin kanta-asiakkaana saat vinkkejä, etukuponkeja ja kutsuja klubi-iltoihin. Lisäksi pääset nauttimaan edulisemmista hinnoista.
Asiakaspalvelu
Saat vastaukset kysymyksiisi nopeasti ja ilmaiseksi chattaamalla asiakaspalvelijan kanssa ma-pe 9.00-18.00 ja la 9.00-17.00.
Hyvä tietää
Tiesitkö, että voit kokeilla Braun Oral-B-tuotteita 60 päivän ajan ja palauttaa ne käytettynä, mikäli et ole tuotteeseen tyytyväinen?
Lähetä oma vinkkisi kaupalle Clas Ohlson

Koita näitä vanhentuneita alennuskoodeja – ne voivat vielä toimia
Vanhentuu tänään

20% alennus sähkötyökaluista Clas Ohlsonilla

Päivitä sähköiset työkalusi ennen kesäkiireitä, ja voit nauttia nikkaroinnista rauhassa lomien saavuttua. Nyt kaikista sähkötyökaluista 20% alennus Clas Ohlsonilla!
Katso alennus
Vanhentuu tänään

10% alennus tilauksestasi tällä Clas Ohlsonin alennuskoodilla

NYT shoppailemaan kaapit täyteen hyödyllistä ja vähemmän hyödyllistä tavaraa, nimittäin tätä Clas Ohlsonin koodia käyttämällä saat ostoksistasi 10% alennuksen!
Katso alennuskoodi*******
Vanhentuu tänään

Sähkötyökalut 20% edullisemmin Clas Ohlsonin kampanjasta

Uusi nyt porakoneet ja muut hyödylliset työvälineet. Saat rajatun ajan 20% alennusta sähkötyökaluista Clas Ohlsonilta!
Katso alennus
Vanhentuu tänään

Clas Ohlsonin alennuskoodilla 10% alennus seuraavasta tilauksestasi

Kaikkea kotiin ja vapaa aikaan! Nyt saat tilauksesi loppusummasta 10% alennuksen tällä Clas Ohlsonin alekoodilla. Käytä heti, koodi voimassa vain rajoitetun ajan!
Katso alennuskoodi*******
Vanhentuu tänään

Clas Ohlsonin kampanjan ajan saat nyt pyöräilyvalikoiman tuotteet 30% alennuksella!

Clas Ohlsoinin ihastuttava pyöräilyvalikoima lähtee nyt kotiin 30% alennuksella! Löydä täydelliset tuotteet pyöräilykauden käyntiin polkaisemiseksi!
Katso alennus
Miksi Clas Ohlson?
2alennusta saatavilla
14 ihmistäkäyttäjää on käynyt sivuillamme tänään
Tilaa uutiskirje ja saat parhaat alennuskoodit suoraan sähköpostiisi