Parhaat kaupat
Valikko
Yrityksemme
Yrityksemme
Me CUPONATIONilla olemme rohkeita, kyltymättömiä ja mahtavia työkavereita. Uteliaina ja intohimoisina työntekijöinä tavoitteenamme on tuoda käyttäjiemme saataville uusia tapoja shoppailla netissä ja samalla auttaa heitä säästämään rahaa.

>Työskentelemme ahkerasti löytääksemme parhaat säästömahdollisuudet ja tehokkaimmat keinot helpottaa nettishoppailua.
>Hankimme aktiivisesti markkinoiden parhaita diilejä, jotka löydät yksinoikeudella meiltä.
Uskomme, että kaikkien pitäisi saada elämästään enemmän irti, mikä onnistuu näppärästi säästämällä. Maksamalla välttämättömistä ostoksista vähemmän käteen jää enemmän niitä mukavia ostoksia varten.

Tämän vuoksi työskentelemme väsymättä löytääksemme uusia tapoja ja mahdollisuuksia säästää, kaikille ja kaikkialla maailmassa, ja tuomme ne ulottuvillesi parhaalla mahdollisella tavalla.

UTELIAS.
Opettelemme jatkuvasti uusia tekniikoita ja etsimme uusia mahdollisuuksia säästää.
FIKSU.
Työskentelemme ahkerasti, jotta kaikki voisivat tehdä fiksuja ostopäätöksiä ja saada enemmän vastinetta rahoilleen shoppaillessaan verkossa.
INNOSTUNUT.
Olemme innokkaita auttamaan sinua saamaan elämästäsi irti enemmän.
KANSAINVÄLINEN.
Uskomme, että muuttaaksemme verkko-ostamista, meidän tulee toimia kansainvälisesti. Tästä syystä työskentelemme tiimeissä, joiden jäsenet tulevat eri taustoista ympäri maailmaa. Jaamme jatkuvasti näkemyksiämme ja kokemuksiamme säästämisestä tiimeissämme ja sivustoillamme.
MUKAUTUVA.
Uskomme, että verkko- ja mobiiliostaminen ovat hyvin henkilökohtaisia kokemuksia. Tämän vuoksi rakennamme helposti personoitavia alustoja, jotta saamme säästämisen monipuolisen maailman asiakkaidemme tarpeisiin ja haluihin soveltuvaksi.
AMSTERDAMIN TOIMISTO
TIIMIN JÄSENTÄ
TOIMINNASSA VUODESTA 2013


 
 
Olemme... intohimoisia, ahkeria ja huumorintajuisia!
Me CUPONATIONinSuomen tiimissä olemme joukko uteliaita ja päämäärätietoisia diilihaukkoja, joilla on yksi selkeä tavoite: ymmärtää, miten ihmiset shoppailevat netissä ja auttaa heitä säästämään ostoksistaan parhaalla mahdollisella tavalla.