Yrityksemme

Yrityksemme.
Yrityksemme.
ME OLEMME ... ROHKEITA, KYLTYMÄTTÖMIÄ JA MAHTAVIA TYÖKAVEREITA
Me CUPONATIONilla olemme uteliaita ja intohimoisia. Tavoitteenamme on tuoda käyttäjiemme saataville uusia tapoja shoppailla netissä ja samalla auttaa heitä säästämään rahaa. Tämän vuoksi työskentelemme väsymättömästi löytääksemme parhaat mahdollisuudet säästää ja tehokkaimmat keinot helpottaa shoppailua verkkokaupoissa.
Mads Bukholt

Managing Director for the Nordics


Johdan Pohjois-Euroopan tiimejämme ja vastaan strategisesta kehityksestä sekä ylläpidän suhteita yhteistyökumppaneihimme.
Sven Dahlin

COO Nordics


Vastaan Pohjoismaiden sivustoista ja johdan tiimiämme sekä pyrin kehittämään sivustojamme yhteistyökumppaniemme kanssa.
Oleg Rakkolainen

Global Content Manager


Olen vastuussa Cuponationin sivustoista ja niiden sisällön hallitsemisesta globaalilla tasolla.
Emilia Kauppinen

Business Development


Pidän huolta, että sivustomme palvelee käyttäjää parhaalla mahdollisella tavalla.
Maiju Pohjola

Business Development


Huolehdin sivustomme sisällöstä ja pyrin tarjoamaan asiakkaillemme optimaalisen käyttäjäkokemuksen.
Charlotta Björk

Key Account Manager


Huolehdin asiakassuhteistamme, kaupallisista yhteistöistämme sekä siitä, että sivustoiltamme löytyvät asiakkaillemme mielenkiintoisimmat verkkokaupat.
Me CUPONATIONilla uskomme, että kaikkien pitäisi yrittää saada elämästään enemmän irti. Säästäminen on hyvä tapa tehdä niin:

>Maksamalla välttämättömistä ostoksista vähemmän käteen jää enemmän niitä mukavia ostoksia varten.
>Käyttämällä sivustoamme säästät aikaa, jonka voit käyttää elämästä nauttimiseen.
Tämän vuoksi työskentelemme väsymättömästi löytääksemme uusia tapoja ja mahdollisuuksia säästää, kaikille ja kaikkialla maailmassa, ja tuomme ne ulottuvillesi parhaalla mahdollisella tavalla.

UTELIAS.
Opettelemme jatkuvasti uusia tekniikoita ja etsimme uusia mahdollisuuksia säästää.
FIKSU.
Työskentelemme ahkerasti, jotta kaikki voisivat tehdä fiksuja ostopäätöksiä ja saada enemmän vastinetta rahoilleen shoppaillessaan verkossa.
INNOSTUNUT.
Olemme innokkaita auttamaan sinua saamaan elämästäsi irti enemmän.
KANSAINVÄLINEN.
Uskomme, että muuttaaksemme verkko-ostamista, meidän tulee toimia kansainvälisesti. Tästä syystä työskentelemme tiimeissä, joiden jäsenet tulevat eri taustoista ympäri maailmaa. Jaamme jatkuvasti näkemyksiämme ja kokemuksiamme säästämisestä tiimeissämme ja sivustoillamme.
MUKAUTUVA.
Uskomme, että verkko- ja mobiiliostaminen ovat hyvin henkilökohtaisia kokemuksia. Tämän vuoksi rakennamme helposti personoitavia alustoja, jotta saamme säästämisen monipuolisen maailman asiakkaidemme tarpeisiin ja haluihin soveltuvaksi..

CUPONATION Suomessa.
CUPONATION Suomessa.
MÜNCHENIN TOIMISTO
TIIMIN JÄSENTÄ
TOIMINNASSA VUODESTA 2013
Tietoa meistä
Cuponation.fi on Imbull B.V. omistuksessa oleva sivusto. Copyright © 2019 Imbull B.V. Kaikki oikeudet pidätetään. Tarvittaessa ota yhteyttä: contact.us@cuponation.fi. Alennuskoodeja, jotka on merkitty eksklusiivisiksi tai yksinoikeudella-merkillä, ei saa missään nimessä julkaista missään kanavassa ilman CUPONATIONin kirjallista suostumusta. Kaikki eksklusiivisiksi merkityt koodit ovat CupoNationin työntekijöiden yhteistyökumppanien kanssa neuvottelemia, 100% testattuja ja oikeita julkaisuhetkellä.