Wimdu alennuskoodi

Wimdu alennuskoodi | Toukokuu 2017

Wimdu, halpaa majoittumista

Tekeekö mielesi lomalle, mutta et halua kuluttaa liikaa rahaa majoitukseen? Wimdun kautta löydät loma-asunnot ympäri maailmaa alkaen 10€/yö - ja lisäksi Wimdu alennuskoodiemme avulla säästät kesimäärin jopa 20 euroa! Kätevän verkkopalvelun kautta voit selata ja varata eri majoitusvaihtoehtoja valitsemastasi kohteesta. Jotta matkustamisestasi tulee helppouden lisäksi myös huimasti halvempaa, tarkasta Wimdun alennuskoodit ja hyödynnä vaikka tämänhetkinen 10€ Alennuskoodi!
Lisää alennuskoodi

Wimdun alennuskoodilla 10€ säästö seuraavaan varaukseesi!

Lähde reissuun pienemmällä budjetilla ja varaa majoituksesi Wimdoon alekoodilla: Saat 10€ alennuksen! Siirry sivuille ja ala suunnittelemaan!
Käyttäjän lähettämä
Katso alennuskoodi*******

Majoitu Mallorcalla alle 50€/yö Wimdu kampanjahinnoilla!

Mallorcalta löytyy sekä rauhaa, että bileitä. Kiinnostaa sinua kumpi vaihtoehto tahansa, tai miksei molemamt, niin majoituksen löydät Wimdulta. Hinnat alkaen alle 50€/yö.
Katso alennus

Wimdu kampanjassa nyt majoitus Valenciasta alkaen vain 70€!

Wimdu tarjoaa majoitusratkaisut vaativammallekin lomailijalle. Nyt kannattaa tsekata erityisesti Valencian tarjontaa, sillä sieltä irtosi majoitus halvimmillaan vaivaisella 70 eurolla!
Katso alennus

Wimdun majoitusvaihtoehdot Amsterdamissa jopa vain 58€ / yö

Huipputrendikäs ja nuorekas Amsterdam tarjoaa edullisia majoituksia Wimdun kautta reissaajille! Tsekkaa asunnot täältä ja varaa alk. 58€
Katso alennus

Asunnot Barcelonassa alimmillaan vain 32€ per yö!

Wimdu alennus: Iki-ihana Barcelona kutsuu edullisilla majoituksilla! Nyt löydät asunnon jopa vain 32 euron hintaan!
Katso alennus

Lontoon majoitukset alk. 47€ Wimdulla!

Lähden ihastuttavaan Lontooseen lomalle huolehtimatta liian tyyriistä majoituksesta! Nyt asunnot Brittein kauniissa kaupungissa alk. 47€ / yö!
Katso alennus

Wimdu alennus: Jopa 70% edullisemmat majoitukset!

Valitse hotellin sijaan huomattavasti halvempi vaihtoehto ja varaa asunto lomamatkasi majoitukseksi! Voit säästää parhaimmillaan jopa mielettömät 70% Wimdulla!
Katso alennus

Kaupunkimajoitusta budjettimatkailuun

Katso edulliset kaupunkiasunnot Wimdun verkkosivuilta ja löydä paljon erilaisia majoitusvaihtoehtoja, oli kohteesi sitten missä päin maailmaa tahansa. Wimdun sivujen kautta on varattu jopa 10 miljoonaa yötä, joten tyytyväisiä asiakkaita riittää - liity sinäkin heidän joukkoonsa!

Säästövinkit - Wimdu

Hyvä tietää
Majoitu edullisesti lomallasi ja säästä rahaa muuhun. Wimdun avulla maksat asumisestasi jopa 50% vähemmän kuin hotelliasumisesta!
Asiakaspalvelu
Askarruttaako jokin? Wimdun asiakaspalveluun saat yhteyden helposti ja nopeasti verkkosivujen livechatin kautta!
Lähetä oma vinkkisi kaupalle Wimdu

Koita näitä vanhentuneita alennuskoodeja – ne voivat vielä toimia
Vanhentuu tänään

Wimdun alennuskoodilla säästät majoituksesta 13€

Tekeekö mielesi reissuun mutta hotellien hinnat huolettavat? Varaa majoituksesi Wimdulta ja saat aina edullisista hinnoista 13€ lisäalennuksen!
Katso alennuskoodi*******
Vanhentuu tänään

35€ alennusta huonevarauksesta Wimdu alennuskoodilla

Jos matkalla tekee mieli asua kodikkaasti, kannattaa vuokrata loman ajaksi oikea asunto. Wimdulla se onnistuu kätevästi ja tällä koodilla 35€ edullisemmin. Voimassa 6.3.2016 asti
Katso alennuskoodi*******
Vanhentuu tänään

Wimdu kampanja: nyt majoitus Algarvessa alle 50€!

Ovatko matkasuunnitelmat tyssänneet kalliiseen majoitukseen? Ei enää, sillä Windu tarjoaa parhaat majoitusdiilit parhaista paikoista! Vai miltä kuulostaisi esimerkiksi alle 50€/yö Algarvessa?
Katso alennus
Miksi Wimdu?
20 €Säästetty keskimäärin
Tilaa uutiskirje ja saat parhaat alennuskoodit suoraan sähköpostiisi