Valikko

Treffipalstat Suomessa

Miten Suomessa ja Euroopassa käytetään treffipalstoja?

 

Deittisivut ovat yleistyneet, ja monet löytävät kumppaninsa verkosta tänä päivänä. Mutta treffisivustoissa on eroja. Tässä vertailussa on katsottu Suomessa suosittujen sivujen kävijöitä ja hintoja. Esimerkiksi loppuvuosi on huomattavasti kiireisempi kuin alkuvuosi käyntien suhteen. Vaikka useimmalle sivustolle liittyminen on ilmaista, on yleistä että erilaisten toimintojen onnistuminen vaatii premium-jäsenyyden. Tällaisia toimintoja ovat esimerkiksi viestien lähettäminen muille käyttäjille. Tämän takia premium-jäsenyys on monelle kiinnostava ostos, joten vertailimme eri palveluiden premium-hintoja, ja huomasimme niissä huomattavia eroja

 

 

 

Tutkimuksesta: Hinnat ovat haettu palveluiden kotisivuilta tai muilta sivustoilta, mikäli kotisivuilla hintaa ei ollut ilmoitettu. Kävijämäärät ja muut tiedot kävijöistä on saatu ulkoisen ohjelman avulla. Ne eivät ole tietoja palveluiden jäsenistä, vaan sivujen kävijöistä.

Kysely

CupoNation teki vuonna 2017 kyselyn, jossa kysyttiin osallistujilta heidän kokemuksia treffisivuistoista. Tulokset voit katsoa alta. Suosituimpia sivustot ovat 31-40 vuotiaiden keskuudessa ja he ovat muihin ikäluokkiin verrattuna muutenkin avoimemmin mielin verkossa tapaamassa uusia ihmisiä. Kyselyyn vastasi yli 3000 ihmistä Euroopan eri maista. Noin 57 % vastaajista ovat tällä hetkellä, tai ovat jossain vaiheessa olleet treffisivujen jäsenenä. Vastaajien keski-ikä on noin 36 vuotta, ja 48 % vastaajista oli naisia. Tuloksista huomaa esimerkiksi, että ulkonäön merkitys vähenee iän myötä. Mitä vanhemmat vastaajat olivat, sitä enemmän he arvostivat henkilön profiilissa olevaa kuvausta. Selviä eroja näkyi sekä sukupuolten välisissä vastauksissa että ikäluokkien välillä. Tämä saattaa vaikuttaa paljonkin kokemukseen treffisivustoilla, ja siihen mikä sivu sopii parhaiten kenellekkin.