TÖIHIN STARTUP YRITYKSEEN - ILMAINEN WEBINAARI

CupoNation järjestää ilmaisen webinaarin kaikille, jotka haluavat saada neuvoja CV:n parantamiseen tai työhaastatteluihin
 

Diana Doege

Talent Acquisition Specialist at GSG

CupoNation, joka on osa Global Savings Groupia, on säästämissivusto joka tarjoaa alennuskoodeja ja on tällä hetkellä aktiivinen 19 maassa. Kansainvälisen yrityksen rekrytointitiimi antaa nyt työnhakuun liittyviä vinkkejä.

Kuka ei ole joskus ollut tyytymätön työhaastattelun jälkeen? Tai epäröinyt työhakemuksen sisältöä ennen sen lähettämistä? Nyt CupoNation valoittaa startup-yrityksen rekrytoinnin valintaprosessia Dianan, Global Savings Groupin henkilöstöosaston jäsenen, kanssa. Vinkit tällä kurssilla opastavat sinua valmistautumaan haastattelua varten sekä antamaan parhaan mahdollisen kuvan itsestäsi haastattelun aikana. Saat tietää minkälaisia hakijoita halutaan startup-yrityksiin, miten kirjoittaa mielenkiintoisen CV:n, kuvaava saatekirje, sekä paljon muuta. 

Dianalla, kokeneella HR-johtajalla, on paljon kansainvälistä kokemusta. Hän on kasvanut Italiassa ja muutti Saksaan opiskelemaan ja töihin. Hän puhuu neljää kieltä sujuvasti ja hänellä on vuosien kokemus startup yrityksistä. Ennen Global Savings Groupia hän työskenteli muissa startupeissa jotka toimivat Fashion & Lifestyle alalla, kuten Westwingissä ja Stylightissa. Näissä yrityksissä hän on ollut mukana palkkaamassa ihmisiä kaikkialta maailmalta. Hänen ensimmäisenä vuotena Global Savings Groupissa hän palkkasi yli 100 uutta työntekijää yritykseen. Kuka voisi olla parempi henkilö antamaan neuvoja rekrytointiprosessista? 

HALUATKO TEHDÄ TÖITÄ STARTUPISSA? TARVITSEEKO SINUN VALMISTAUTUA TYÖHAASTATTELUUN?

Nämä aiheet käsitellään webinaarissa:

 • CV JA REKRYTOINTIPROSESSI STARTUPISSA
  Diana neuvoo sinua askel askeleelta parhaimmat tavat valmistautua työhaastatteluun ja miten kirjoittaa erinomainen CV.
 • MITÄ SINÄ HALUAISIT OPPIA?
  Osallistu webinaarin tekemiseen! Jos sinulla on tiettyjä kysymyksiä rekrytointiin tai startup-yrityksessä työskentelyyn liittyen, voit kysyä kurssin aikana asiantuntijaltamme.

KURSSISTA

 • HINTA 
  Webinaari on ilmainen.
 • AIKA 
  19. huhtikuuta 10.00-11.00. Viimeiset 15 minuuttia on varattu kysymyksille ja keskustelulle. Kurssi pidetään suorana Youtubessa..
 • TAVOITE 
  Tavoitteemme on auttaa sinua ymmärtämään startup-yrityksessä työskentelyn merkityksen, neuvoa sinua onnistuneesta rekrytointiprosessista ja jakaa muutama pääasia CV:n ja saatekirjeen valmistamisessa. 
 • KOKO PAKETTI 
  Webinaarin osallistujat saavat tärkeimmät dokumentit läpikäytävistä aiheista ja linkin videoon jossa itse kurssi on. 
 • ILMOITTAUDU 
  Ilmoittaudu täyttämällä alla oleva lomake. Saat vielä ennen webinaaria sähköpostitse tarvittavat lisätiedot.
 • VAATIMUKSET 
  Tietokone nettiyhteydellä. Kurssi pidetään englanniksi.
 
powered by Typeform
Tietoa meistä
Cuponation.fi on Imbull B.V. omistuksessa oleva sivusto. Copyright © 2020 Imbull B.V. Kaikki oikeudet pidätetään. Tarvittaessa ota yhteyttä: contact.us@cuponation.fi. Alennuskoodeja, jotka on merkitty eksklusiivisiksi tai yksinoikeudella-merkillä, ei saa missään nimessä julkaista missään kanavassa ilman CUPONATIONin kirjallista suostumusta. Kaikki eksklusiivisiksi merkityt koodit ovat CupoNationin työntekijöiden yhteistyökumppanien kanssa neuvottelemia, 100% testattuja ja oikeita julkaisuhetkellä.