Maailman päämiehet sosiaalisessa mediassa

Näin suosittuja ovat valtionpäämiehet sosiaalisessa mediassa

CupoNation tutki kaikkien maailman johtajien, sekä valtionpäämiesten että hallitusten johtajien, sosiaalisen median seuraajia. Sosiaalisen median kanavista otimme mukaan: Facebookin, Twitterin, Instagramin, LinkedInin ja YouTuben sekä venäläisen VKontakten. Otimme mukaan vain SoMe-alustan itsensä verifioimat tilit. Seuraajien lisäksi katsoimme johtajien ikiä sekä sukupuolta.

 

 

Tutkimuksen pointteja

Trump vasta toisena:Intian pääministeri Narendra Modi on vertailun selkeä voittaja noin 97 miljoonalla seuraajallaan. Donald Trump sijoittuu vasta toiselle sijalla noin 78 miljoonalla seuraajallaan. Kolmanteen sijaan on kuitenkin pitkä harppaus, ja sijalle yltää Paavi Franciscus, jolla on noin 50 miljoonaa seuraajaa.

Trump on Twitterin suosituin johtaja:Trump on ollut paljon uutisissa twiittailuistaan ja totta tosiaan, hän onkin maailman seuratuin päämies Twitterissä. Hänellä on siellä noin 47 miljoonaa seuraajaa. Facebookin suosituin maailman päämies on taas Modi noin 43 miljoonalla seuraajalla. Paavi Franciscuksella ei ole Facebookia, mutta kovan Twitter- ja Instagramsuosionsa takia päätyy listan kärkisijoille.

Ranskan Emmanuel Macron ja Intian Narendra Modi ovat ainoita johtajia, joilla on tilit kaikissa kanavissa (poisluettuna venäläinen VKontakte)

Putinilla ei yhtään verifioitua SoMe-tiliä perinteisessä sosiaalisessa mediassa eikä myöskään venäjän omassa sosiaalisessa mediassa.

Maailman päämiehillä yhteensä: 138 Facebook-tiliä, 121 Twitter-tiliä, 58 Instagram-tiliä, 18 YouTube-tiliä, 8 LinkedIn-tiliä and 3 VKontakte-tiliä.

91.22 % - 322 maailman 353:sta johtajasta - on miehiä. Vain 8.78 % on naisia.

Heidän keski-ikänsä on 61.6 vuotta. Nuorin johtaja on Itävallan liittokansleri Sebastian Kurtz, joka on 31-vuotias. Vanhin on Yhdistyneiden kuningaskuntien Kuningatar Elisabet II, joka on 91-vuotias.

Tietoa tutkimuksesta

-Data kerättiin välillä joulukuu 2017 - tammikuu 2018

-Data kerättiin sosiaalisten medioiden omilta sivuilta sekä henkilöiden tiedot Wikipediasta

Tietoa meistä
Cuponation.fi on Imbull B.V. omistuksessa oleva sivusto. Copyright © 2022 Imbull B.V. Kaikki oikeudet pidätetään. Tarvittaessa ota yhteyttä: contact.us@cuponation.fi. Alennuskoodeja, jotka on merkitty eksklusiivisiksi tai yksinoikeudella-merkillä, ei saa missään nimessä julkaista missään kanavassa ilman CUPONATIONin kirjallista suostumusta. Kaikki eksklusiivisiksi merkityt koodit ovat CupoNationin työntekijöiden yhteistyökumppanien kanssa neuvottelemia, 100% testattuja ja oikeita julkaisuhetkellä.