Valikko
Syksyn sisustusviikot 2015

Syksyn sisustusviikot 2015

Syksyistä tunnelmaa kotiisi

CupoNationin sisustusviikot tuovat syksyn kotiisi

Kesä lähestyy loppuaan ja nyt onkin aika päivittää myös kotiin uutta, lämmintä ja ennen kaikkea tunnelmallisempaa ilmettä. Sitä varten ovat myös CupoNationin sisustusviikot, joilta löydät mukavan valikoiman alennuskoodeja ja tarjouksia kotiasi piristäville sisustustuotteille. Oli mielessäsi sitten uuden astiaston, nojatuolin, päiväpeiton tai kylpymaton hankkiminen, kannattaa pitää pieni tauko syyskiireiden keskellä ja kurkata, millaisia säästöjä niiden hankinnoista voit tehdä avullamme.

Syksyn ja talven lähestyessä on aika suunnitella myös, miltä kodin keskipisteenä toimiva olohuone tänä vuonna voisi näyttää. Kaipaisiko sohva uusia tyynyjä, tai pöytä kynttilänjalkoja? Lyhdyt ja koriste-esineet piristävät myös ikkunalaudalla.

Nyt kannattaakin miettiä, mitä juuri oma koti kaipaisi, sillä sisustusviikkojen aikana saatat saada vaikkapa juuri sen täydellisen sohvapöydän tai lampun yllättävän edullisesti. Älä kuitenkaan odota liian pitkään, sillä CupoNationin sisustusviikot kestävät vain syyskuun loppuun saakka!