SAS alennuskoodi

SAS alennuskoodi | Tammikuu 2017

SAS, lennot edullisesti

Me CUPONATIONilla emme koskaan kyllästy matkustamiseen. Mutta miten voimme säästää matkakuluissa? Yksi tapa on käyttää SAS alennuskoodi: Ilmaiset yritysedut! Onko määränpääsi jo tiedossa? Klikkaa itsesi SASin sivulle ja valitse mieleisesi matkakohde! Jos teet varauksesi nyt, säästät SAS:n kampanjakoodeilla keskimäärin 16.24 euroa! Tiesitkö muuten, että jos lennät pienten lasten kanssa, saat lentolipuista tuntuvia alennuksia? Alle 2-vuotiaat matkustavat pääsääntöisesti ilmaiseksi!
Lisää alennuskoodi

SAS:n Credits-ohjelmalla ilmaisia lentoja yrityksille!

Hyödynnä nyt SAS:n yritysedut ja rekisteröidy ilmaiseksi SAS Credits -ohjelmaan, jolla kerrytät yrityksellesi creditsien avulla ilmaisia lentomatkoja. Katso edut tästä ja rekisteröidy!
Katso alennuskoodi*******

SAS Plussalla matkustat entistä mukavammin

SAS Plus -asiakkaana saat joustavan lipun, pääsyn SASin Loungeen ja monia muita etuja. Loppulista eri eduista näet täältä.
Katso alennus

SAS alennus: Meno-paluu New Yorkiin alk. 479€

Lähde tänä syksynä New Yorkiin nauttimaan kulttuurista, shoppailemaan ja muuten vain ihmettelemään suurkaupungin menoa - nyt meno-paluu jopa alle viidellä sadalla!
Katso alennus

SAS lennot Eurooppaan alk. 55€ - varaa heti!

Suunnitteletko lomamatkaa tai pitkää viikonloppua? SAS:ilta löydät huippuedulliset hinnat Euroopan kohteisiin - parhaimmillaan vain 55€ yhteen suuntaan!
Katso alennus

Mistä edullisimmat lennot Tukholmaan?

Haluatko lähteä Tukholmaan, mutta et halua tuhlata aikaa laivamatkaan? Varaa lennot Tukholmaan Helsingistä, Turusta, Vaasasta, Tampereelta tai Oulusta! SAS tarjoaa sinulle koneessa ilmaisen aamukahvin sekä päivän lehden. Lentolipun hintaan sisältyy myös vapaa paikan valinta sekä 24 tunnin lipun palautusoikeus!
Jos pidit SAS kampanjakoodeista, rakastat myös näitä!

Säästövinkit - SAS

Bonusjärjestelmä
SAS bonus on hyvä syy matkustaa enemmän - mitä enemmän lennät, sen enemmän kerrytät bonuksia, jotka voit käyttää uuteen matkaan.
Hyvä tietää
Säästä aikaa ja tee lähtöselvitys ilmaiseksi kännykällä, netissä tai lentoasemalla käyttämällä SAS check-in itsepalvleuautomaattia.
Erikoistarjoukset
Voisiko edullisen matkan löytäminen olla helpompaa? Tsekkaa SAS tarjoukset ja löydä halvimmat lennot kätevästi hintakalenterin avulla!

Vanhentuneet alennuskoodit
BLACKFRIDAY
Black Friday-viikkona USAn lennot alkaen vain 429€!
Et tarvitse koodia tähän tarjoukseen
60€Paras Hinta
Edullisimmat lennot SAS:ilta - hinnat alk. 60€
Et tarvitse koodia tähän tarjoukseen
30%ALENNUSKOODI
Oletko alle 26-vuotias? Lennä edullisemmin useisiin Euroopan kohteisiin!
Seuraa linkkiä
58 €Paras Hinta
Alkaen 58€ lennot Lontooseen!
Et tarvitse koodia tähän tarjoukseen
ParhaatHinnat
SAS alennuksessa nyt jopa miljoona edullista matkaa!
Et tarvitse koodia tähän tarjoukseen
Miksi SAS?
16,24 €Säästetty keskimäärin
1tarjousta lisätty tässä kuussa
Tilaa uutiskirje! Saat parhaat alennuskoodit suoraan sähköpostiisi!