Ilmainen toimitus (1)
Alennukset (2)
Puhelinfix alennuskoodi

Puhelinfix alennuskoodi | Joulukuu 2021

Puhelinfix korjaa puhelimesi

Hajosiko puhelin tai tabletti, mutta et millään ehtisi viedä mobiililaitettasi korjattavaksi? Ei hätää, sillä nyt voit hoitaa korjaustyöt helposti ja edullisesti kotona. Puhelinfixistä tilaat kaikki tarvitsemasi tarvikkeet kotiovellesi. Löydä työkalusarja tästä laadukkaasta puhelintarvikkeiden verkkokaupasta aina parhaaseen hintaan. Sitä paitsi Puhelinfixin asiakastyytyväisyys on 99% edellisten asiakkaiden Puhelinfix-kokemusten perusteella. Mahtavaa, eikö?

Näillä vinkeillä säästät vieläkin enemmän:
  • Hyödynnä ajankohtaiset Puhelinfix alennuskoodit tilatessasi työkaluja
  • Kurkkaa ajankohtaiset alennukset sivuiltamme ja säästösi on taattu
Syötä löytämäsi alennuskoodi
Auta muita säästämään kaupassa Puhelinfix lähettämällä löytämäsi alennuskoodi!
Lisää alennuskoodi
Ilmainen toimitus (1)
Alennukset (2)
Kokeile parasta tarjoustamme
10%Alennus

Puhelinfix tarjoaa kaikki tuotteet nyt 10% alennuksella!

Lue lisää
MeneLisää...
Katso alennus
0€Toimitus

Tee tilaus Puhelinfix verkkokaupassa ja käytössäsi on nyt ilmainen toimitus!

Lue lisää
MeneLisää...
Katso alennus
Vanhentuneet Puhelinfix alennuskoodit
25%Alennus

Puhelinfixilla löydät jopa 25% alennuksia Cyber Mondayn aikana

MeneLisää...
Katso alennus
24KkTakuu

Puhelinfiksistä saat varaosiin ja tarvikkeisiin 24kk takuun

MeneLisää...
Katso alennus
10€Paras hinta

Puhelinfix verkkokaupasta tilaat älykellon suojat alkaen vain 10€

MeneLisää...
Katso alennus
8,90€Paras hinta

Suojakuoret iPhone älypuhelimille Puhelinfixiltä alkaen vain 8,90€!

MeneLisää...
Katso alennus
Jos pidit Puhelinfix kampanjakoodeista, rakastat myös näitä!
Akkukauppa alennuskoodi

18,95€ Paras hinta

Tilaa akut erilaisiin tablettimalleihin Akkukaupasta alkaen vain 18,95€
Katso alennus

Turvaa tuotteet takuulla

Puhelinfix on turvallinen paikka tehdä puhelintarvikeostokset, sillä saat kaikille tuotteille kokonaisen vuoden takuun. Tsekkaa siis huippuedulliset varaosien hinnat, joihin sisältyy AINA myös 100% takuu. Huomaathan, että takuu koskee sekä postitse tilattuja varaosia että huoltopalvelussa käytettyjä varaosia. Nappaathan mukaasi ajankohtaiset Puhelinfix alekoodit ja säästät vieläkin enemmän!

Puhelinfix kokemuksia

Puhelinfixin verkkosivuilta sekä Facebook-sivuilta voit lukea asiakkaiden Puhelinfix-kokemuksia sekä -arvosteluja. Jos etsit lisätietoa jostakin tuotteesta tai vain ostokokemuksesta, siirry heti Puhelinfixin verkkosivuille. Säästät siis sekä aikaa että rahaa sillä säästyt virheostoksilta. Voit myös itse jakaa omat kokemuksesi. Kaikki tämä on tietysti täysin ilmaista!

Hanki apua nopeasti

Eivätkö korjaustyöt tunnu sujuvan selkeistä ohjeista huolimatta? Lähetä siinä tapauksessa mobiililaitteesi korjattavaksi huoltotiimillemme. Se ottaa elektroniikkatuotteet työn alle vain alle tunnissa. Varaa siis huoltotyö helposti ja edullisesti verkossa. Tutustu huippuedulliseen huoltohinnastoon vaikka heti!

Säästövinkit

Maksutavat
Voit maksaa ostoksesi lukuisalla eri tapaa, kuten pankki- tai luottokortilla. Lisäksi voit valita maksutavaksi suorapankkiveloituksen tai laskun.
Erämaksu
Maksa ostoksesi haluamissasi osissa valitsemalla maksutavaksi erämaksu. Näin voit maksaa pieniä summia kerralla ja sinulle sopivassa tahdissa.
Toimitusaika
Puhelinfixin toimitusaika on aina vain vaivaiset 1-3 päivää. Tilauksesi toimitetaan yleensä pehmustetussa kuoressa suoraan kotiovellesi! Kätevää, eikö?
Asiakaspalvelu
Ota rohkeasti yhteyttä Puhelinfixin asiakaspalveluun. Näin teet joko sähköpostitse tai verkkosivuilta löytyvän kätevän chatin kautta, josta saat vastauksen heti!
Vaihto- ja palautusoikeus
Puhelinfix tarjoaa kaikille tuotteille ilmaisen, kahden viikon palautusoikeuden. Mikäli tuotteesi ei miellytä, ei hätää! Voit palauttaa sen ja saada rahat takaisin.
Lähetä oma vinkkisi kaupalle Puhelinfix
Tietoa meistä
Cuponation.fi on Imbull B.V. omistuksessa oleva sivusto. Copyright © 2021 Imbull B.V. Kaikki oikeudet pidätetään. Tarvittaessa ota yhteyttä: contact.us@cuponation.fi. Alennuskoodeja, jotka on merkitty eksklusiivisiksi tai yksinoikeudella-merkillä, ei saa missään nimessä julkaista missään kanavassa ilman CUPONATIONin kirjallista suostumusta. Kaikki eksklusiivisiksi merkityt koodit ovat CupoNationin työntekijöiden yhteistyökumppanien kanssa neuvottelemia, 100% testattuja ja oikeita julkaisuhetkellä.