Lookbook 2018

Stockmann logo
Tutustu valikoimaan ja säästä hinnoista
20% alekoodit
Avaa koodi
Syitä luonnonkosmetiikan hankkimiseen Jolielta
Kosmetiikkatuotteita
Tehokkuus ja luonnollinen hehku

Luonnonkosmetiikka sisältää vain luonnollisia, luonnollista alkuperää olevia ja luontaisen kaltaisia raaka-aineita. Iho tunnistaa ja pystyy hyvin hyödyntämään luonnolliset ainesosat. Kylmäpuristetut kasviöljyt, kukkaisvedet, kasviuutteet ja muut tehoraaka-aineet ovat ihon herkkua, jotka ravitsevat ihoa ja saavat sen hehkumaan. Aito hehku syntyy vain aidoista raaka-aineista! Tämän vuoksi luonnollisuus kulkee käsi kädessä tehokkuuden kanssa, mikä tekee puolestaan Jolien kosmetiikkatuotteista ainutlaatuisia markkinoillaan. Jolien tuotteissa korostuvat lisäksi ympäristöystävälliset ja ekologiset arvot.

Anti-age -sarjan mestarit

Luonnonkosmetiikka päihittää anti-age -kategoriassa kaikki perinteiset kilpailijansa. Synteettiset kohottajat ja silottajat luovat usein hetkellisen optisen harhan, kun taas luonnollisten raaka-aineiden vaikutus on todellinen ja pitkäkestoinen. Luonnonkosmetiikan ainesosat parantavat ihon mikroverenkiertoa, rakennetta ja soluaineenvaihduntaa, jotka auttavat ihoa pysymään nuorekkaana, elastisena ja kauniin värisenä.

Rahoille vastinetta

Jos olet tarkan markan kuluttaja, on luonnonkosmetiikka sitä suuremmalla syyllä ostoslistallasi. Et nimittäin maksa mielikuvista, brändiarvosta tai tyhjistä lupauksista. Luonnonkosmetiikassa vaikuttavia aineita on tuotteen koostumuksesta usein jopa 80%. Luonnonkosmetiikan jokainen pisara on laadukasta ja puhdasta ihosi mieliravintoa, jolloin saat rahoillesi aina 100% vastinetta. Tuotteiden takana on usein pieniä yrityksiä ja kallisarvoisia raaka-aineita, jolloin tuotteiden hinnat koostuvat faktisista tuotantokustannuksista.

Puhdasta myös ympäristölle

Meillä on voima ja vastuu valita tuotteemme niin, että ne kuluttavat ympäristöä mahdollisimman vähän. Ympäristö kiittää kun vaihdat kosmetiikkasi luonnollisempaan: pakkausten ekologisuus on tarkemmin valvottua kuin tavallisen kosmetiikan, ja tuotteiden joutuminen vesistöihin on vähemmän kuormittavaa ekosysteemille. Luonnonkosmetiikka ei sisällä esimerkiksi muoveja. Pienistä yksittäisistä teoista syntyy suuri vaikutus - kanna oma kortesi kekoon!

lookfantastic logo
Kauneutta ja kosmetiikkaa edullisesti
5% alennuskoodi hiustuotteisiin
Avaa koodi
Jolien kattava meikkivalikoima
Nainen
Meikkipussin uudistus

Jos et halua vaihtaa kaikkea kosmetiikkaasi kerralla, aloita pienistä askelista. Näin opit tunnistamaan sinulle parhaiten sopivat tuotteet ja pystyt kokoamaan kosmetiikkalaukkuusi juuri sinun ihosi suosikit. Joskus iho saattaa reagoida muutokseen synteettisestä kosmetiikasta luonnonkosmetiikkaan. Nämä reaktiot häviävät ajan myötä.

Huolehdi ihostasi

Muista pitää huolta ihostasi ihonhoitotuotteilla. Etenkin kasvojen kosteusvoide on hyvä vaihtaa. Kosteusvoide on parhaimmillaan kasvoillamme 24h vuorokaudessa. Panosta siis luonnonmukaiseen tuotteeseen, ja minimoi vierasainevaikutukset.

Pakkaa deodorantti meikkilaukkuun

Käytämme dödöä joka päivä kainaloihimme – yhdelle ihomme herkimmistä ja ohuimmista alueista. Useimmat deodorantit sisältävät kuitenkin epämieluisaa alumiinia ja muita vieras- ja haitta-aineita. Vaihtamalla deodorantin luonnollisempaan vähennät kehon vierasainekuormaa.

Hiustenhoitotuotteet

Lisää meikkipussiisi hiustenhoitotuotteet, kuten shampoo ja hiustenhoitoaine. Shampoo on hyvä vaihtaa luonnolliseen, sillä käytämme sitä usein. Luonnonkosmetiikan shampoo ei rehevöitä ja kuormita vesistöjä kuten perinteiset, synteettiset shampoot. Synteettiset hiustenhoitotuotteet sisältävät usein mm. muoveja. Mikromuovit kuormittavat kestämättömästi maailman meriä.

Aloita tilaamalla laatikko täynnä hehkua

Olitpa sitten suuri fani, tai vasta aloittamassa selektiivisen luonnonkosmetiikan käyttöä, kannattaa tutustua hurmaavaan Jolie boxiin. Boxin tilaajana saat joka kuukausi huolella valittuja laadukkaita luonnonkosmetiikkatuotteita - aina vähintään tuplasti arvonsa edestä. Pakkaus sisältää useita näytteitä, ja aina vähintään kaksi normaalikokoista tuotetta. Etenkin sesongin vaihtuessa on hyvä hetki tarkistaa omat kauneusrutiinit: Jolie boxin avulla saat helposti kauneustuotteesi päivitettyä ja terveellistä uudistusta ihonhoitoosi.

LensWay logo
Lukuisia alennuksia ja alekoodeja piilaritarvikkeisiin
Tutustu ja hyödynnä
Klikkaa
Katso lisää alennuskoodeja
KOODI

Eksklusiivinen alennuskoodimme tarjoaa kuukauden kokeilun Bookbetillä hintaan 0€

Yksinoikeudella
KOODI

elevenille yksinoikeudella meiltä: 11% alennuskoodi KOKO tilaukseen

Yksinoikeudella
KOODI

Katso Crocsin 25% alennuskoodi yksinoikeudella meiltä ja tilaa kengät edullisesti

Yksinoikeudella
KOODI

Ihana alennuskoodi Jolielle: säästä 10€ tilauksestasi!

KOODI

Yksinoikeudella meiltä: Yves Rocherin 15% alennuskoodi KOKO tilaukseesi

KOODI

Tilaa tuotteet adidakselta 20% edullisemmin tällä alennuskoodilla

Yksinoikeudella
KOODI

STYLEPITin mahtavalla alennuskoodilla teet ostokset 15% edullisemmin - yksinoikeudella!

Yksinoikeudella
KOODI

Teetä kesän parhaat kuvat Smartphotolla ja säästä 30% hinnoista

KOODI

Tee edulliset ostokset Timarcolla! Nappaa 5% alennuskoodi lukuisiin tuotteisiin