Lehtikuningas alennuskoodi

Lehtikuningas alennuskoodi | Heinäkuu 2017

Lehtikuningas supertajouksia

Kotivinkki, Kauneus ja terveys, Soundi vai Villivarsa? Mikä on sinun suosikkilehtesi? Hoida oma lehtitilauksesi kätevästi netissä ja säästä! Lehtikuningas alennuskoodeja käyttämällä asiakkaamme säästävät keskimäärin 8.75 euroa lehtitilauksistaan! Käytä sinäkin paras Lehtikuningas alekoodi 10€ Alennuskoodi ja valitse mieluinen lehti itsellesi tai vaikkapa lahjaksi!
Lisää alennuskoodi

Varmennettu Yksinoikeudella

Hanki ihanaa luettavaa joka kuukaudelle ja säästä 10€ tilauksestasi tällä Lehtikuninkaan alennuskoodilla

Lehtikuningas hemmottelee: Tilaa nyt haluamasi lehti, tai miksi ei vaikka useampi, ja säästä yli 50€ tilauksesta 10€ Lehtikuninkaan alekoodilla. Nappaa koodi tästä mukaasi!
Yksinoikeudella Varmennettu
Katso alennuskoodi*******
Varmennettu Yksinoikeudella

10% Lehtikuningas alennuskoodi sinulle - VAIN meiltä!

Tilaa viihdykettä itsellesi tai lahjaksi 10% edullisemmin Lehtikuninkaan alekoodilla! Tsekkaa ajankohtaisimmat julkaisut täältä ja inspiroidu lukemaan!
Yksinoikeudella Varmennettu
Katso alennuskoodi*******

Kesäale kiihtyy: Lehtikuninkaan alennuskoodilla saat ilmaisen lehtitilauksen kaupan päälle

Tilaa mikä tahansa lehti ja anna kassalla Lehtikuninkaan alekoodi - saat valitsemasi lehtitilauksen täysin ilmaiseksi! Kunnolla luettavaa kerralla!
Käyttäjän lähettämä Uusi alennuskoodi
Katso alennuskoodi*******

Nyt mentiin aivan hulluiksi: Lehtikuninkaan alennuskoodilla ilmainen lehtitilaus

Lehtien parissa ei ole koskaan tylsää! Tilaa nyt 40 eurolla lehtiä Lehtikuninkaalta, ja saat tällä alekoodilla kaupan päälle tilaukseesi Lehtikortin, jolla voit lunastaa ilmasen lehtitilauksen. Siirry valikoimaan tästä!
Tilauksen vähimmäismäärä:40€
Käyttäjän lähettämä
Katso alennuskoodi*******

10% lisäalennus jo alennetuista lehdistä Lehtikuninkaan alennuskoodin hyödyntämällä

Nyt kannattaa tilata lukemista kesäpäiville ja syksyn pimeille illoille: saat Lehtikuninkaan alekoodilla 10% alennusta jopa alelehdistä, kun tilaat vähintään 30€ edestä. Toimi heti, sillä tämä kampanja kestää vain hetken!
Käyttäjän lähettämä
Katso alennuskoodi*******

Lehtikuninkaan alennuskoodilla 5% lisäale jo alennetuista lehdistä

Nappaa tästä mahtava kesäkoodi matkaasi ja säästät 5% kaikista vähintään 20€ lehtitilauksista. Koodi toimii jopa alennettuihin lehtiin, joten nyt kannattaa olla nopea ja napata parhaat lehdet päältä!
Käyttäjän lähettämä
Katso alennuskoodi*******

Lehtikuninkaan alennuskoodilla saat ilmaisen kuukauden Bookbeatiin

Luettavaa ja kuunneltavaa oikein olan takaa - tilaa mikä tahansa lehti, ja saat käyttöösi ilmaisen kuukauden kuuntelu- ja lukuoikeutta ihanaan Bookbeatiin. Nappaa tästä alekoodi mukaasi ja siirry lehtiostoksille!
Käyttäjän lähettämä
Katso alennuskoodi*******

Lehtikuninkaalta uusi OMjooga -joogalehti kaksi numeroa vain 9,90€

Oletko joogan pitkäaikainen harrastaja, juuri siihen ihastunut tai vasta suunnittelemassa kokeilua? Hanki nyt uusi OMjooga lehti erikoishintaan 2 numeroa 9,90€, ja saat paljon mielenkiintoista luettavaa aiheesta. Klikkaa itsesi kampanjaan tästä!
Katso alennus

Lehtikuningas alennus: Huipputason lehtiä 50% edullisemmin!

Tilaa Anna, Seura, Alibi tai vaikkapa Suomen Kuvalehti nyt puoleen hintaan! Tsekkaa alennustuotteet täältä!
Katso alennus

Lehtikuninkaan alennuksesta kaikki lehdet alle 10 €!

Kaipaatko vaihtoehtoista lukemista? Tsekkaa täältä Lehtikuninkaan alennukset ja tee alle 10 euron lehtilöytöjä - aiheet vaihtelevat historiasta sudokuun!
Katso alennus
Koita näitä vanhentuneita alennuskoodeja – ne voivat vielä toimia
Vanhentuu tänään

Lehtikuninkaan alennuskoodilla 10% alennus lehtitilauksestasi

Hanki nyt luettavaa mökkilaiturille: jo valmiiksi edullisista A-lehtien hinnoista saat nyt extra 10% alennuksen hyödyntämällä tämän Lehtikuninkaan alekoodin. Älä enää epäröi vaan toimi heti!
Katso alennuskoodi*******
Vanhentuu tänään

Lehtikuninkaan alennuskoodilla ylimääräiset 10% pois valmiiksi alennetuista lehdistä

Tilaa itsellesi nyt entistä edullisempia lehtiä: säästät 10% lisää alennetuista lehdistä tällä koodilla. Siirry Lehtikuninkaan valikoimaan tästä!
Katso alennuskoodi*******
Vanhentuu tänään

Lehtikuningas kampanja: edullisimmat lehtitilaukset vielä parin päivän ajan!

Lehtikuningas shokkihinnat ovat täällä! Nyt voit tilata lempilehtesi edullisesti, jopa 59% alennettuun hintaan! Tarjolla kaikille tuttuja suosikkilehtiä kuten Kauneus & Terveys, Suomen Kuvalehti ja Aku Ankka!
Katso alennus
Vanhentuu tänään

Naistenpäivän kunniaksi Lehtikuningas kampanjassa lehtitilaukset jopa puoleen hintaan!

Täydellinen lahja elämäsi naiselle (tai toki tämän diilinn voi käyttää itsekin). Suosituimmat lehdet nyt jopa 50% alennuksella. Mukana mm. Kauneus&Terveys, Fit, Menaiset ja monia muita!
Katso alennus
Vanhentuu tänään

Uudistunut V8 -Magazine nyt erikoishintaan 30€/5 nroa Lehtikuningas kampanjan ajan!

Uudistunut V8 on täällä! Jokaisen amerikanrautojen ystävän ykköslehti on saanut kasvojenkohotuksen ja sen kunniaksi Lehtikuningas tarjoaa sen nyt erityishintaan 30€/5 nroa. Säästät jopa 43%!
Katso alennus

Lehtikuninkaalta naistenlehdet edullisesti

VAU! Lehtikuninkaalla on kenties Suomen laajin naistenlehtivalikoima, josta löytyy lehtiä lapsille, nuorille, teini-ikäisille ja vanhemmille naisille, kullekin ikäryhmälle mielenkiintoista lukemista eri elämän osa-alueilta! Valitse 145 lehden joukosta juuri sinulle mieluisin aina edulliseen hintaan!

Mieluinen lahja miehelle koko vuodeksi!

Yllättikö puolison, isän tai veljen synttärit tänäkin vuonna? Lehtikuningaan mittavasta valikoimasta löydät ratkaisun ikuiseen lahjaongelmaan näppärästi ja kukkaroa liikaa rasittamatta! Tilaa siis kalastuksesta, metsästyksestä, urheilusta, tekniikasta tai ruuanlaitosta kiinnostuneelle upea lahja. Koko vuodeksi!
Jos pidit Lehtikuningas kampanjakoodeista, rakastat myös näitä!

Säästövinkit - Lehtikuningas

Hyvä tietää
Tiesitkö, että Lehtikuningas tarjoaa satoja lehtiä miehile, naisille ja lapsille - aina tarjoushintaan! Tsekkaa kampanjahinnat netistä.
Hyvä tietää
Tiesitkö, että näet tilauksesi kokonaishinnan jo heti lehtiä selatessasi? Näin vältyt epämiellyttäviltä yllätyksiltä nettikaupan kassalla!
Hyvä tietää
Tilaatko lehden lahjaksi? Luo ilmaiseksi oma kortti ja tulosta se kotona! HSe on hauska ja konkreettinen tapa kertoa tulevasta lahjasta.
Asiakaspalvelu
Onko sinulla tilauksesta tai lehdistä jotain kysyttvää? Katso löydätkö vastauksen kysymykseesi näppärästi ja nopeasti sivulta.
Uutiskirje
Kaikki uutiskirjeen tarjoukset löytyvät myös verkosta osoitteesta: http://www.lehtikuningas.fi/-uutiskirjeen-tarjoukset
Lähetä oma vinkkisi kaupalle Lehtikuningas

Miksi Lehtikuningas?
8,75 €Säästetty keskimäärin
2 Koodit varmennettua alennusta
6tarjousta lisätty tässä kuussa
Tilaa uutiskirje ja saat parhaat alennuskoodit suoraan sähköpostiisi