Lehtikuningas alennuskoodi

Lehtikuningas alennuskoodi | Huhtikuu 2017

Lehtikuningas supertajouksia

Kotivinkki, Kauneus ja terveys, Soundi vai Villivarsa? Mikä on sinun suosikkilehtesi? Hoida oma lehtitilauksesi kätevästi netissä ja säästä! Lehtikuningas alennuskoodeja käyttämällä asiakkaamme säästävät keskimäärin 22.71 euroa lehtitilauksistaan! Käytä sinäkin paras Lehtikuningas alekoodi 5% Alennuskoodi ja valitse mieluinen lehti itsellesi tai vaikkapa lahjaksi!
Lisää alennuskoodi

Vanhentuu huomenna

Lehtikuninkaan koodilla 5% alennus ensimmäisestä tilauksestasi!

Tee ensitilauksesi Lehtikuninkaalla ja saat heti kättelyssä 5% alennuksen valitsemastasi julkaisusta oheisella alennuskoodilla!
Vanhentuu huomenna
Katso alennuskoodi*******
Varmennettu Yksinoikeudella

10% Lehtikuningas alennuskoodi sinulle - VAIN meiltä!

Tilaa viihdykettä itsellesi tai lahjaksi 10% edullisemmin Lehtikuninkaan alekoodilla! Tsekkaa ajankohtaisimmat julkaisut täältä ja inspiroidu lukemaan!
Yksinoikeudella Varmennettu
Katso alennuskoodi*******
Varmennettu

Lehtikuninkaan alennuskoodilla ilmainen Viaplay kahdeksi kuukaudeksi!

Tilaa nyt lehtiä 39 euron edestä Lehtikuninkaalta, nappaa tämä Lehtikuninkaan alekoodi ja saat ilmaisen Viaplayn kahdeksi kuukaudeksi. Toimi heti ja säästä!
Varmennettu
Katso alennuskoodi*******

Lehtikuningas alennus: Huipputason lehtiä 50% edullisemmin!

Tilaa Anna, Seura, Alibi tai vaikkapa Suomen Kuvalehti nyt puoleen hintaan! Tsekkaa alennustuotteet täältä!
Katso alennus
Vanhentuu tänään

Lehtikuninkaan alennuksesta kaikki lehdet alle 10 €!

Kaipaatko vaihtoehtoista lukemista? Tsekkaa täältä Lehtikuninkaan alennukset ja tee alle 10 euron lehtilöytöjä - aiheet vaihtelevat historiasta sudokuun!
Katso alennus
Vanheneetunnin päästä

Lehtikuninkaalta naistenlehdet edullisesti

VAU! Lehtikuninkaalla on kenties Suomen laajin naistenlehtivalikoima, josta löytyy lehtiä lapsille, nuorille, teini-ikäisille ja vanhemmille naisille, kullekin ikäryhmälle mielenkiintoista lukemista eri elämän osa-alueilta! Valitse 145 lehden joukosta juuri sinulle mieluisin aina edulliseen hintaan!

Mieluinen lahja miehelle koko vuodeksi!

Yllättikö puolison, isän tai veljen synttärit tänäkin vuonna? Lehtikuningaan mittavasta valikoimasta löydät ratkaisun ikuiseen lahjaongelmaan näppärästi ja kukkaroa liikaa rasittamatta! Tilaa siis kalastuksesta, metsästyksestä, urheilusta, tekniikasta tai ruuanlaitosta kiinnostuneelle upea lahja. Koko vuodeksi!
Jos pidit Lehtikuningas kampanjakoodeista, rakastat myös näitä!

Säästövinkit - Lehtikuningas

Hyvä tietää
Tiesitkö, että Lehtikuningas tarjoaa satoja lehtiä miehile, naisille ja lapsille - aina tarjoushintaan! Tsekkaa kampanjahinnat netistä.
Hyvä tietää
Tiesitkö, että näet tilauksesi kokonaishinnan jo heti lehtiä selatessasi? Näin vältyt epämiellyttäviltä yllätyksiltä nettikaupan kassalla!
Hyvä tietää
Tilaatko lehden lahjaksi? Luo ilmaiseksi oma kortti ja tulosta se kotona! HSe on hauska ja konkreettinen tapa kertoa tulevasta lahjasta.
Asiakaspalvelu
Onko sinulla tilauksesta tai lehdistä jotain kysyttvää? Katso löydätkö vastauksen kysymykseesi näppärästi ja nopeasti sivulta.
Uutiskirje
Kaikki uutiskirjeen tarjoukset löytyvät myös verkosta osoitteesta: http://www.lehtikuningas.fi/-uutiskirjeen-tarjoukset
Lähetä oma vinkkisi kaupalle Lehtikuningas

Koita näitä vanhentuneita alennuskoodeja – ne voivat vielä toimia
Vanhentuu tänään

Naistenpäivän kunniaksi Lehtikuningas kampanjassa lehtitilaukset jopa puoleen hintaan!

Täydellinen lahja elämäsi naiselle (tai toki tämän diilinn voi käyttää itsekin). Suosituimmat lehdet nyt jopa 50% alennuksella. Mukana mm. Kauneus&Terveys, Fit, Menaiset ja monia muita!
Katso alennus
Vanhentuu tänään

Lehtikuninkaalta jokaiselle tilaajalle jopa 30,20€ arvoinen lehtitilaus kaupan päälle!

Tilaa nyt vapaavalintainen lehti Lehtikuninkaalta ja saat jopa 30,20 euron arvoisen Lehtikortin kaupan päälle, joka oikeuttaa ilmaisen lehden tilaukseen. Toimi heti ja hyödynnä mahtava etu tästä!
Katso alennuskoodi*******
Vanhentuu tänään

Aku Ankka nyt puoleen hintaan Lehtikuningas kampanjasta!

Nyt on Akkarin tilaaminen helppoa ja halpaa! Lehtikuningas juhlistaa kansainvälitä äidinkielenpäivää tarjoamalla Aku Ankka -tilaukset uskomattomat 50% edullisemmin!
Katso alennus
Vanhentuu tänään

Lehtikuningas kampanja: edullisimmat lehtitilaukset vielä parin päivän ajan!

Lehtikuningas shokkihinnat ovat täällä! Nyt voit tilata lempilehtesi edullisesti, jopa 59% alennettuun hintaan! Tarjolla kaikille tuttuja suosikkilehtiä kuten Kauneus & Terveys, Suomen Kuvalehti ja Aku Ankka!
Katso alennus
Vanhentuu tänään

Uudistunut V8 -Magazine nyt erikoishintaan 30€/5 nroa Lehtikuningas kampanjan ajan!

Uudistunut V8 on täällä! Jokaisen amerikanrautojen ystävän ykköslehti on saanut kasvojenkohotuksen ja sen kunniaksi Lehtikuningas tarjoaa sen nyt erityishintaan 30€/5 nroa. Säästät jopa 43%!
Katso alennus
Miksi Lehtikuningas?
22,71 €Säästetty keskimäärin
2 Alennuskoodit varmennettua alennusta
Tilaa uutiskirje ja saat parhaat alennuskoodit suoraan sähköpostiisi