Interhome kampanjakoodi

Interhome kampanjakoodi | Heinäkuu 2017

2 alennusta saatavilla 18.19 € keskimääräinen säästö

Interhome, koti kaukana kotoa

Miltä kuulostaa oma huvila Ranskan Rivieralla, Italian Toscanassa tai Adrianmeren rannalla? Ihanalta, ylelliseltä ja kalliilta? Vertaa valmislomamatkojen hintoja ja Interhomen tarjoamia ratkaisuja omatoimilomalle ja huomaat, että paratiisiloma oman kodin mukavuuksilla on sittenkin mahdollista! Klikkaa itsesi Interhomen verkkosivulle ja käytä varaustasi tehdessäsi Interhome kampanjakoodi 33% Alennus! Keskimääräinen säästösi Interhome alennuskoodeilla on 18.19 euroa!
Lisää alennuskoodi

Vanhentuu 3 päivän kuluttua

Interhomen alennuksesta loma-asunnot 33% alennettuun hintaan

Loma on täällä, mutta majoitus varaamatta? Ei hätää, Interhomen äkkilähtötarjouksilla säästät jopa 33% unelmiesi loma-asuntojen hinnoista. Toimi heti ja varaa asumuksesi tästä!
Vanhentuu 3 päivän kuluttua
Katso alennus
Varmennettu

Majoitukset kesälomaksi Italiassa alkaen 127€/vk

Tekeekö mielesi lomalle mutta hotellien kalliit hinnat arvelluttavat? Interhomen kautta löydät Italiaan ja muihin lomakohtesiin huomattavasti edullisemmat majoitukset!
Varmennettu
Katso alennus
Koita näitä vanhentuneita alennuskoodeja – ne voivat vielä toimia
Vanhentuu tänään

Varaa viime hetkellä ja säästä jopa 33% lomasi hinnasta Interhomen alennuksella!

Suunnitteletko äkkilähtöä lomalle? Jopa 33% alennus 3-8 päivää ennen lomaa vuokratuista loma-asunnoista.
Katso alennuskoodi*******
Vanhentuu tänään

10% alennusta early bird -varauksista

Suunnitteletko lomaasi hyvissä ajoin? Saat 10% Early Bird -alennuksen kun vuokraat loma-asunnon 9kk ennen lomaasi. Kannattaa siis toimia heti!
Katso alennus
Vanhentuu tänään

Interhomelta löydät Alppien parhaat hiihtolomat!

Interhomella voit valita sadoista eri lomakohteista laskettelulomallesi! Halusitpa asunnon, chaletin, alppimajan taikka hotellihuoneen, Interhomen kautta löydät hurmaavimmat vaihtoehdot niin Italiasta, Sveitsistä, Ranskasta kuin Itävallastakin! Laskettelusukset jalkaan ja suunta kohti ihastuttavaa alppikylää!
Katso alennus
Vanhentuu tänään

Interhomen early bird -alennuksella säästät jopa 10% loma-asunnosta

Varaa loma-asuntosi 9 kuukautte ennen matkaa, niin säästät 10% asunnon hinnasta Interhomen early bird -alennuksella. Nappaa alennus tästä!
Katso alennus

Interhomen äkkilähdöillä unelmaloma edullisesti!

Jos sinulla on mahdollisuus lähteä matkalle 3-8 päivän varoitusajalla? Tsekkaa Interhomen äkkilähdöt, sillä sinulla on nyt mahdollisuus säästää jopa 33% loma-asuntosi vuokrasta! Hyödynnä uskomaton last minute -alennus ja pakkaa laukkusi! Mahtava loma Italiassa, Espanjassa, Kroatiassa tai jossain muualla odottaa sinua!
Jos pidit Interhome kampanjakoodeista, rakastat myös näitä!

Säästövinkit - Interhome

Asiakaspalvelu
Onko sinulla jotain kysyttävää varauksestasi? Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@interhome.fi ja säästä puhelinkulut!
Hyvä tietää
Suunnitteletko lomamatkaa? Säästä aikaa ja vaivaa ja tsekkaa Interhomen loma-ideat! Interhome-loma on aina valmismatkoja edullisempi.
Hyvä tietää
Interhomen kautta varaamasi loma-asunnon vuokraan sisältyy peruutusturvavakuutus. Voit lisämaksusta lisätä varaukseen myös matkavakuutuksen.
Lähetä oma vinkkisi kaupalle Interhome

Miksi Interhome?
2alennusta saatavilla
Tilaa uutiskirje ja saat parhaat alennuskoodit suoraan sähköpostiisi