Halti alennuskoodi

Halti alennuskoodi | Heinäkuu 2017

2 alennusta saatavilla 12.55 € keskimääräinen säästö

Halti, urheiluun ja vapaalle

Tiesitkö, että Kalle Palander on noussut alppihiihdon kirkkaimmaksi tähdeksi Haltin vaatteissa? Harrastitpa sitten alppihiihtoa, retkeilyä, sauvakävelyä tai golfia, Haltin tuotteet palvelevat sinua pulaan jättämättä seikkailusta toiseen. Suunnitteletko telttaretkeä Ahvenanmaan saaristoon tai rinkkamatkaa Euroopan sykkiviin kaupunkeihin? Ota talteen Halti alennuskoodi ja hyödynnä 30% Alennus seuraavassa tilauksessasi. Haltin alekoodeilla säästät keskimäärin 12.55 euroa!
Lisää alennuskoodi

Kesäalennusmyynnit ovat saapuneet Haltille - löydä suosikkisi 30% alennuksella

Haltilla hemmotellaan nyt kesäisen alhaisilla hinnoilla! Saat nimittäin laajasta valikoimasta jopa 30% alennuksen. Toimi heti ja nappaa suosikkisi päältä!
Katso alennus
Vanhentuu huomenna

Haltin alessa paljon tuotteita puoleen hintaan - tilaa heti!

Nyt kannattaa hamstrata kerralla vähän enemmän ja ostaa Haltin tuotteita syksyn ja talven varalle. Alennukset jopa 50% ja enemmän.
Vanhentuu huomenna
Katso alennus
Koita näitä vanhentuneita alennuskoodeja – ne voivat vielä toimia
Vanhentuu tänään

Haltin alennuskoodilla 40% säästö uuden kauden tuotteista!

Superlaadukkaat Haltin ulkoilu- ja urheiluvaattet 40% alennuksella oheista koodia hyödyntäen! Alennus koskee uuden malliston vaatteita - Tilaa itsellesi tai lahjaksi joulua varten!
Katso alennuskoodi*******
Vanhentuu tänään

Haltin koodilla poistat aletuotteet vielä edullisempaan hintaan!

Haltilla on nyt ale! Ja ihan kuin sekään riittäisi - nyt saat nimittäin tällä koodilla KOKO alennusvalikoiman vielä 20% edullisempaan hintaan.
Katso alennuskoodi*******
Vanhentuu tänään

Halti alekoodilla säästät talvivaatteista vielä enemmän!

Halti myy varastoaan loppuun! Tämän kunniaksi saat eksklusiivisella alekoodilla tuotteet vielä ylimääräiset 20% edullisemmin. Seuraava talvi tulee aina, kannattaa siis varautua ajoissa, nyt se onnistuu edullisesti!
Katso alennuskoodi*******
Vanhentuu tänään

Tilaa nyt Haltin uutiskirje ja säästät 20% seuraavalla shoppailukerrallasi!

Haltin uutiskirjeen tilaajana pysyt kärryillä retkeily- ja ulkoiluvaatteiden skenessä täydellisesti! TIlaamalla uutiskirjeen shoppailet myös ensimmäiset ostoksesi 20% edullisemmin!
Katso alennus
Vanhentuu tänään

Haltin alessa säästät nyt 20% takeissa!

Mikäli takkivarastostasi puuttuu vielä jotain, kannattaa käydä tsekkaamassa Haltin varastot! Juuri nyt saat nimittäin 20% alennusta kaikista takeista!
Katso alennus

Parhaat ulkoiluvaatteet seikkailuihin

Luota sinäkin huippu-urheilijoiden suosimaan tuotemerkkiin ja hanki parhaat ulkoiluvaatteet alennuksella Haltin innovatiivisesta, käytännöllisestä ja silmiähivelevästä mallistosta. Ole nopea, sillä tämä nämä tuotteet viedään käsistä!

Säästövinkit - Halti

Erikoistarjoukset
Tiesitkö, että Outlet-myymälästä löydät runsaasti mallikappaleita ja edellisen kauden malleja houkuttevin hinnoin?
Toimitustavat
Halti tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Osta huoletta! Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen maksutta.
Lähetä oma vinkkisi kaupalle Halti

Miksi Halti?
2alennusta saatavilla
Tilaa uutiskirje ja saat parhaat alennuskoodit suoraan sähköpostiisi