Varmennettu (1)
Alennuskoodit (1)
Alennukset (4)
Freska alennuskoodi

Freska alennuskoodi | Heinäkuu 2020

Koti siistiksi edullisesti

Vaikeuttavatko töissä käyminen, lasten harrastukset ja omat menot kodin siivoamista? Freska auttaa sinua tekemään kodistasi viihtyisän sillä välin, kun rentoudut perheen kanssa pitkän työpäivän jälkeen. Palvelun avulla teet kotisi pysyy siistinä ilman, että maksat maltaita tai jätät menosi väliin. Freska tarjoaa sinulle luotettavaa palvelua siivousalan ammattilaisilta, joilla on jo monen vuoden työkokemus. Ota ilo irti arjesta ja rentoudu sillä välin, kun Freska laittaa kotisi nurkat kuntoon. Muista lisäksi:

  • Freskan alennuskoodit, joilla säästät siivouksen hinnasta
  • Freskalla saat halutessasi aina saman siivoojan ilman sitoumuksia
Syötä löytämäsi alennuskoodi
Auta muita säästämään kaupassa Freska lähettämällä löytämäsi alennuskoodi!
Lisää alennuskoodi
Varmennettu (1)
Alennuskoodit (1)
Alennukset (4)
Kokeile parasta alennuskoodiamme
10€Alennuskoodi
Varmennettu

Nappaa 10€ alennuskoodi kotisiivoukseen Freskalta

Lue lisää
Loading...
Kopio
Katso alennuskoodi
18€/hParas hinta

Freskalta saat nyt siivouksen alkaen vain 18 euron tuntihintaan

Lue lisää
MeneLisää...
Katso alennus
55€Tunti

Freskalta voit nyt tilata myös ikkunanpesun 55€ tuntihintaan

Lue lisää
MeneLisää...
Katso alennus
100%Takuu

Freska tarjoaa palveluilleen aina 100% tyytyväisyystakuun

Lue lisää
MeneLisää...
Katso alennus
48€Tunti

Tilaa desinfioiva siivous Freskalta alkaen vain 48€/tunti

Lue lisää
MeneLisää...
Katso alennus
Jos pidit Freska kampanjakoodeista, rakastat myös näitä!
Royal Design alennuskoodi

0€ Toimitus

Royal Designilla voit napata tilaukseesi 0€ toimituskulut
Katso alennus

Toimistosiivousta alan ammattilaisilta

Freskan avulla teet toimistostasi viihtyisän paikan tehdä töitä ja vieläpä huippuedulliseen hintaan! Hyödynnä erinomaiset hinnat ja tilaa ammattitaitoista siivouspalvelua Freskalta, joka saa niin pienet kuin isotkin toimisot kiiltämään hetkessä. Freskan erinomainen palvelu tekee ihmeitä työpaikassasi.

Freska siivoaa kodin puolestasi

Etsitkö edullista ja luotettavaa siivoojaa siistimään kotisi? Tilaa siivooja Freskalta, jolta löydät edullista ja ammattitaitoista palvelua seitsemänä päivänä viikossa. Freskan perheystävällisillä hinnoilla pidät kotisi puhtaana sillä välin, kun nautit sinulle tärkeistä asioista. Bongaa myös ajoittaiset alennuskoodit, joilla säästi esimerkiksi viime syksynä huikeat 15% kotisiivouksen hinnoista.

Tilaa siivous lahjaksi

Freskan lahjakortilla yllätät ystävääsi lahjoittamalla kotisiivouksen merkkipäivän kunniaksi tai tilaamalla toimistosiivouksen puolisosi työtiloihin. Freska on edullinen ja näppärä lahjaidea henkilölle, joka arvostaa siistiä ympäristöä. Lisäksi myös sinä säästät lahjan hinnasta, sillä siivoushinnat Freskalla ovat kaikkien toteutettavissa!

Freskan säästövinkit

Asiakaspalvelu
Katso Freskan yhteystiedot siivouspalvelun sivustolla kyselyihin liittyvissä tapauksissa. Asiakaspalvelu auttaa sinua chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse.
Varaaminen
Varaa siivous Freskan sivustolla, jolta löydät ohjeet palvelun tilaamiselle. Saat siivouspalvelun kotiisi vain muutamalla hiiren klikkauksella tai puhelinsoitolla.
Hyödynnä pysyvä alennus
Säännöllisen siivouksen tilatessasi voit hyödyntää kotitalousvähennyksen, joka tiputtaa Freska-siivouksen tuntihinnan puoleen!
Lähetä oma vinkkisi kaupalle Freska
Tietoa meistä
Cuponation.fi on Imbull B.V. omistuksessa oleva sivusto. Copyright © 2020 Imbull B.V. Kaikki oikeudet pidätetään. Tarvittaessa ota yhteyttä: contact.us@cuponation.fi. Alennuskoodeja, jotka on merkitty eksklusiivisiksi tai yksinoikeudella-merkillä, ei saa missään nimessä julkaista missään kanavassa ilman CUPONATIONin kirjallista suostumusta. Kaikki eksklusiivisiksi merkityt koodit ovat CupoNationin työntekijöiden yhteistyökumppanien kanssa neuvottelemia, 100% testattuja ja oikeita julkaisuhetkellä.