Fit Tammisto alennuskoodi

Fit Tammisto alennuskoodi | Marraskuu 2017

4 alennusta saatavilla 11.09 € keskimääräinen säästö

Treenaa Fit Tammistolla

Etsitkö treeniisi sopivia korkealaatuisia kuntosalilaitteita, jotka tekevät salilla käymisestä mukavampaa? Kokeile Fit Tammiston loistokkaita kuntosalitiloja, joista löydät vain parasta laatua olevat kuntosalilaitteet aerobiseen ja lihaksia kasvattavaan kuntosaliharjoitteluun. Fit Tammistolla treenaaminen on mukavaa ja halpaa, sillä erilaisia kuntosalijäsenyyksiä saa nyt loistavilla hinnoilla:

  • Fit Tammiston alennuskoodit auttavat säästämään kuntosalijäsenyyden hinnasta
  • Säästä valitsemalla salikortti sinulle sopivalla hinnalla
  • Kausittaisilla alennuksilla voit treenata vain muutamalla eurolla
Auta muita säästämään kaupassa Fit Tammisto lähettämällä löytämäsi alennuskoodi!
Lisää alennuskoodi
Tarkasta sähköpostiosoitteesi.

Ryhmäliikunnan livetunnit tammikuussa vain 1 eurolla Fit Tammistossa

Joulun jälkeinen treeni tuntuu ensi vuonna paremmalta kuin koskaan: eikä vähiten siksi että maksat siitä vain 1€ verran Fit Tammistolla!
Katso alennus

Tamikuun ryhmäliikuntatunnit vain 1€ Fit Tammistolla

Eikö yksin harjoittelu meinaa sujua? Kokeile Fit Tammiston ryhmäliikuntaa! Tammikuun hinta vain 1€!
Katso alennus

Ennakkovaraajan etu: Maksa vain 1€ Fit Tammiston tammikuun kuntosaliharjoittelusta

Liity jäseneksi Fit Tammistoon ja maksa kuntosalitreenaamisesta tammikuun osalta vain 1€. Nyt jos koskaan on aika aloittaa treenaaminen!
Katso alennus

Kuntosali ja ryhmäliikuntatunnit vain 1€ hintaan tammikuun ajan

Liity jäseneksi Fit Tammistoon ilman, että maksat korkeita summia treenaamisesta. Kuntosali ja ryhmäliikuntatunnit tammikuussa vain yhden euron hinnalla!
Katso alennus
1€

Treenaa tammikuussa vain eurolla

Liity Fit Tammiston jäseneksi tänään ja hyödynnä huikea etu, jolla treenaat tammikuussa huippuedulliseen vain 1€ hintaan. Tammikuun kuntosalietuusi sisältyvät kuntosalitilojen käyttö ja huippusuositut ryhmäliikunnan live-tunnit. Toimi heti ja lunasta Fit Tammiston jäsenyytesi alkavalle vuodelle jo tänään!

Fit Tammiston edullinen kuntosalijäsenyys

Fit Tammiston avarat tilat ja korkealaatuiset kuntosalilaitteet tekevät treenistäsi nautinnollisemman ja tehokkaamman. Pidätkö vapaamuotoisesta kuntosaliharjoittelusta? Lunasta kuntosalijäsenyys edullisemmin ja hanki kortti vain kuntosalilla harjoitteluun. Ilman ryhmäliikuntatunteja säästät salikortin hinnasta.

Personal Training-palvelut

Fit Tammiston palveluihin sisältyvät myös huippusuositut Personal Training -tunnit. Ammattitaitoiset valmentajat auttavat sinua laitteiden kanssa sekä yksilöllisen urheiluohjelman suunnittelussa. Tammikuun ennakkovaraajan etuna kaiken lisäksi täysin ilmaiseksi henkilökohtaiset kartoitukset personal traineriltä ja Fustra-ohjaajalta.

Fit Tammiston säästövinkit

Asiakaspalvelu
Kuntosaliharjoitteluun liittyvissä kysymyksissä voit jättää yhteydenottopyynnön Fit Tammiston sivustolla. Voit kirjoittaa viestikenttään haluamasi kysymykset!
Sijainti
Fit Tammisto sijaitsee Vantaan Tammistossa osoitteessa Tammiston kauppatie 13. Kuntosalin tilat löytyvät SuperParkin kanssa samasta rakennuksesta.
Maksutavat
Voit maksaa kuntosaliharjoittelusi tekemällä e-laskusopimuksen, jolloin lasku saapuu verkkopankkiisi 4 viikon välein. Lisäksi voit maksaa pankki- tai luottokorteilla.
Lähetä oma vinkkisi kaupalle Fit Tammisto

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat alennuskoodit suoraan sähköpostiisi
Tarkasta sähköpostiosoitteesi.