Ferratum kampanjakoodi

Ferratum kampanjakoodi | Maaliskuu 2018

Säästä Ferratumin asiakkaana

Etstkö nopeaa lainaa, jossa takaisinmaksuaika ulottuu kuukausien päähän ja korkokin on alhainen? Nosta edullinen luotto Ferratumilta, joka myöntää sinulle lainan jopa viiden minuutin päästä lainahakemuksen jättämisestä. Ferratum on lainapalvelu niille, jotka haluavat säästää lainannostokuluissa ja hyödyntää muutkin lainanhakijan edut, kuten:

 • Luotot, joissa on mahdollista säästää Ferratumin kampanjakoodeilla.
 • Jokaisen lainanhakijan omiin tarpeisiin räätälöidyt lainat.
 • Nopea lainahakemuksen käsittely.
Auta muita säästämään kaupassa Ferratum lähettämällä löytämäsi alennuskoodi!
Lisää alennuskoodi
Tarkasta sähköpostiosoitteesi.

Varmennettu Yksinoikeudella

Ferratumin upea kampanjakoodi antaa 50% alennuksen nostokuluista – vain meiltä!

Lainaa jopa 2000€ asti, 50% edullisimmilla nostokuluilla huikealla koodillamme Ferratumille!
Yksinoikeudella Varmennettu
Katso alennuskoodi *******

Nosta edullinen laina Ferratumilta: Katso 50% kampanjakoodi nostokuluihin

Nappaa mukaasi Ferratumin huikea alennuskoodi, jonka avulla saat lainan nostokulut 50% edullisemmin. Koodi on voimassa vain maaliskuun, joten toimi nopeasti!
Käyttäjän lähettämä 21 on hyödyntänyt alennuksen
Katso alennuskoodi *******

Ferratumilta nostat vaikka 20 000€ lainan kerralla - Takaisinmaksuaika 10 vuotta

Oletko jo kuullut Ferratumin huippusuositusta 20 000 suuruisesta luotosta, jota kutsutaan nimellä Prime? Kyllä vain, ja lainalla on vieläpä 10 vuoden takaisinmaksuaika tarvittaessa!
Katso alennus

Yllättivätkö kuukauden menot? Hae jopa 2000€ pikalainaa Ferratumilta NYT

Ferratumilta nostat jopa 2000€ pikalainaa kerralla! Toimi heti ja hanki rahat saman tien varsinkin, jos rahan tarve iski yllättäen. Ferratum ei jätä pulaan koskaan!
Katso alennus

Nosta 2000€ luotto Ferratumilta heti - Saat 30 ensimmäistä päivää korkovapaana (0€ korolla)

Feratumilta saat lainaa aina alhaisilla kustannuksilla! Nosta jopa 2000 euron luotto saman tien, sillä saat ensimmäiset 30 päivää lainastasi täysin korottomana.
Katso alennus

Hae remonttilainaa Ferratumilta! Voit saada tuhansia euroja remonttia varten

Suunnitteletko remonttia kotona tai työpaikalla? Hae siinä tapauksessa remonttilainaa Ferratumilta, joka lainaa sinulle jopa tuhansia euroja remonttia varten, rempan suuruudesta riippuen.
Katso alennus

Luoton nosto Ferratumilta on helppoa ja edullista! Klikkaa alennus auki ja hae saman tien

Klikkaamalla alennuksen auki siirryt lainanhakuportaalille saman tien. Me autamme sinua pääsemään lainanhakuprosessissa eteenpäin helposti ja vähillä kustannuksilla!
Katso alennus

Tarvitsetko lainaa kattamaan suuria menoja? Ferratumilta saat nyt jopa 5000€ Plus-lainan

Iskikö äkillinen lomarahan tarve tai hajosiko olohuoneen parketti? Ei sillä väliä, sillä Ferratumilta saat nyt jopa 5000€ lainaa ilman vakuuksia. Tutustu Plus-lainan ehtoihin saman tien!
Katso alennus

Ferratumilta voit nostaa lainaa vuorokauden minä tahansa aikana - Joustavaa luottoa saa nyt 24h

Isikikö lainantarve aikaisin aamulla tai myöhään illalla? Ferratumilla sillä ei ole väliä, sillä voit nyt nostaa luottoa ympäri vuorokauden. Luottopalvelu on käytössäsi 24h vuorokaudessa.
Katso alennus

Nosta ensimmäinen lainasi Ferratumilta: Uudet lainannostajat saavat luoton 0€ nostokuluilla

Mietitkö lainan nostamista ensimmäistä kertaa? Tee lainahakemus siinä tapaussa Ferratumille, joka antaa sinulle ensimmäisen luottosi täysin ilman nostokuluja.
Katso alennus

Ferratumilla avaat tilin täysin maksutta! Tilinavaus pyöreät 0€

Ferratumin lainannostajana vältyt turhilta kuluilta, kuten luoton avauspalkkioilta. Toimi heti ja nosta luottoa huippuedullisesti.
Katso alennus

Investoi uuteen autoon! Nosta Ferratumilta jopa 6000€ autorahoitus

Ferratum lainaa sinulle rahat jokaiseen tarpeeseen, kuten uuteen autoon. Nosta autorahoitusta jopa 6000 euroa kerralla.
Katso alennus

Lainaa pienillä kuukausilhennyksillä: Ferratumilla maksat vain 10% lainasta kuukaudessa

Nosta nopea ja edullinen laina Ferratumilta, minkä jälkeen maksat lainaa takaisin vain 10% lainatusta summasta, joka on kuitenkin 100 euroa kuussa.
Katso alennus

Tilinhoitomaksut? Ferratumin asiakkaana tilinhoitokulusi ovat aina pyöreät 0€

Ferratumin asiakkaana et maksa piilokuluja, kuten turhia tilinhoitomaksuja. Avaa luottotili, josta pidetään puolestasi huolta täysin ilmaiseksi.
Katso alennus
Koita näitä vanhentuneita alennuskoodeja – ne voivat vielä toimia
Vanhentuu tänään Yksinoikeudella

50% alennuskoodi nostokuluihin Ferratumilla - yksinoikeudella meiltä!

Nappaa tästä huikea kampanjakoodimme Ferratumille - säästät 50% kaikista Joustava-lainan nostokuluista
Yksinoikeudella
Katso alennuskoodi *******
Vanhentuu tänään

Ferratumin mahtavalla kampanjakoodilla nostat joustoluoton 50% edullisemmin

Suunnitteletko lainan nostamista? Kopioi siinä tapauksessa mukaasi Ferratumin erinomainen kampanjakoodi, jolla saat jopa 1000 euroa joustoluottoa 50% edullisemmin.
Katso alennuskoodi *******
Vanhentuu tänään

KYLLÄ! 100% alennus nostokuluista Ferratumin uskomattomalla kampanjakoodilla

Ferratum juhlistaa yhteistyökumppanuuttaan sunnuntaina alkavan X-Factorin kanssa, ja tarjoaa sen kunniaksi uskomattoman 100% alennuksen Joustava-lainan nostokuluista tällä koodilla.
Katso alennuskoodi *******
Vanhentuu tänään

Nosta lainaa ilman nostokuluja Ferratumin mahtavalla koodilla - Voimassa vain viikonlopun

Nosta lainaa jopa 2000€ Ferratumin vain viikonlopun voimassa olevalla alennuskoodilla, jolla saat lainan ilman nostokuluja.
Katso alennuskoodi *******
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!
Nappaa aina uusimmat ekslusiiviset koodit ja alennukset kaupalta Ferratum ja monelta muulta verkkokaupalta
Tarkasta sähköpostiosoitteesi.

Ferratum business yrittäjän apuna

Ferratum Businessiltä saat yrityksellesi lainaa jopa 250 000 euroon asti. Jos kaipaat käyttöpääomaa helposti ja nopeasti, on Ferratum Business hyvä vaihtoehto – lainapäätöksen saat jo minuuteissa! Tee investointeja, palkkaa työntekijöitä tai varaudu odottamattomiin kustannuksiin kätevästi Ferratumin yrityslainalla.

Joustoluottoa yli 4 vuodeksi

Miltä kuulostaa 2000 euron joustoluotto, jossa laina-aika on jopa yli 4 vuotta? Avaa joustoluottotili Ferratumille, joka tarjoaa sinulle jopa 50 kuukauden laina-ajan. Lainan minimiaika on puolestaan 3 kuukautta, mutta sinä päätät, missä tahdissa haluat maksaa lainasi takaisin. Nosta joustava luotto huoletta jo tänään!
50%Alennuskoodi Alennuskoodi
Nostokulut 50% edullisemmin Ferratumin koodilla

Lokakuun suosituin alekoodi

Lokakuussa haettiin huikeita määriä lainaa ilman suuria kustannuksia! Ferratumin lokakuun kampanjakoodilla lainanhakijat säästivät 50% lainan nostokuluista. Katso, löydätkö sivuiltamme marraskuulle vastaavaa koodia.
180Käyttäjät
98,06%Tyytyväisyys
28€Säästetty keskimäärin

Lainarahaa missä vain, milloin vain

Eräs Ferratumin parhaista puolista on helppous. Sinun ei tarvitse raivata tilaa kalenteristasi vanhanaikaista lainaneuvottelua varten, vaan voit klikata itsellesi extrarahaa missä vain, 24/7. Erityisen näppäräksi lainanhaun tekee Ferratumin mainio mobiilisovellus – lainapäätös on aina kätesi ulottuvilla, eikä rahantarve pääse koskaan yllättämään.

Vinkit Ferratumille

Nopea luottopäätös
Ferratumilla ei lainapäätöstä tarvitse odotella! Saat korotonta luottoa parhaimmillaan viidessä minuutissa.
Ei sitoumuksia
Ferratumin laina onnistuu vailla sen suurempia sopimuksia. Älä siis huolehdi pitkistä sitoumuksista – voit hyödyntää lainan vaikka vain kerran.
Maksusuunnitelma
Ferratumin maksusuunnitelma helpottaa niidenkin elämää, jotka eivät ole varsinaisia rahoituksen asiantuntijoita. Helpota siis luoton takaisinmaksua ja välty päänvaivalta!
Pienlaina
Pieniin, yllättäviin rahapulmiin Ferratum tarjoaa maksuttoman Koroton -pienlainan. Tämä on etu on käytettävissäsi jos nostat lainaa ensimmäistä kertaa Ferratumilta.
Tunnistautuminen
Kirjaudu Ferratumiin verkkopankkitunnuksillasi ja täytä lainahakemus. Tunnistautuminen onnistuu käyttäjätunnuksen, salasanan ja verkkopankkisi avainlukulistan avulla.
Verkkopalvelu
Hae lainaa Ferratumin verkkopalvelussa, jossa on selkeät ohjeet lainanhakuprosessille. Verkkopalvelussa voi lisäksi tarkastella jo nostettuja lainoja.
Lähetä oma vinkkisi kaupalle Ferratum

Hae pikavippiä täysin kuluttomana

Yllättikö parkkisakko tai luottokorttilasku? Lainaa rahat edullisesti Ferratumilta, jolta voit hakea jopa 300 euron pikavippiä täysin korottomana. Pikavippi tai pienlaina tyydyttää muutaman sadan euron rahantarpeen hetkessä ilman, että sitoudut mihinkään. Lisäksi saat lainalle jopa kuukauden takaisinmaksuajan ilman kuluja. Nyt loppuivat ennakkoluulot itsensä pussin puhuvista pikavipeistä, sillä Ferratumin lainat ovat oikeasti edullisia.

Kumpi on halvempi, kulutus- vai joustoluotto?

Ne ovat käytännössä sama asia, sillä sekä jousto- että kulutusluotto on tarkoitettu auttamaan kotitalouksia selviytymään arjen yllättävistä menoista. Älä enää pelästy autohuollon laskua tai uuden tiskikoneen ostamista rikkinäisen tilalle, sillä Ferratum auttaa sinua pitämään budjetistasi kiinni. Lainapalvelu tarjoaa nimittäin jopa 2000 euroa joustoluottoa kerralla heti lainahakemuksen jättämisen jälkeen! Lainapäätöksen saatuasi sinulle avataan 2000 euron lainatili, jolta nostat luottoa tarpeesi mukaan. Vaikka sinulle olisikin myönnetty suurempi määrä lainaa, voit kuitenkin nostaa luottoa vähemmän, jolloin maksat korkoa vain lainaamastasi summasta. Joustoluotto onkin joustava vaihtoehto lainalle, kuten nimestä voi päätellä. Kulutusluotto puolestaan on kerralla haettava ja nostettava lainasumma, joka siirretään kerralla lainanhakijan tilille. Kumpaa näistä tarvitset, kulutus- vai joustoluottoa? Kummatkin lainat ovat edullinen ja nopea vaihtoehto vaikka keittiöremontin toteuttamiseen.

Lainaa elämän suuriin tarpeisiin

Eikö vieläkään riitä? Tutustu siinä tapauksessa muihin lainavaihtoehtoihin, joiden avulla nostat jopa 20 000 euron luoton kerralla. Ferratumin huippusuosittu ja suuri Prime-laina kattaa vaikka viidesosan asuntolainasta! Kyseessä on edullinen ja nopea kertalaina, jonka takaisinmaksuaika on jopa kymmenen vuotta. Toinen monien lainanhakijoiden suosima laina on Ferratumilta paljon nostettu Plus-laina, joka on loistava vaihtoehto yli 25-vuotiaalle lainanhakijalle. Lainaa on helppo hakea ilmaan vakuuksia, minkä lisäksi saat sille jopa 3 vuoden takaisinmaksuajan sinulle sopivalla korolla.

Ferratum kampanjakoodi

Lainan hakeminen ja Ferratumin kampanjakoodin käyttö

Hae lainaa helposti nettilomakkeella – ja saat rahat käyttöösi heti. Seuraa seuraavia askeleita lainan hakemisessa ja alennuskoodin syöttämisessä:
 1. Tutustu aina ensin lainojen ehtoihin, jotka löytyvät erikseen jokaiselle lainalle Ferratumin nettisivuilta. Kun olet löytänyt itsellesi sopivimman lainan, voit aloittaa hakuprosessin.
 2. Kirjaudu sisään verkkopankkitunnuksillasi. Voit tehdä tämän tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimellasi, mihin aikaan päivästä tahansa. Jos olet vanha asiakas, voit kirjautua sivuillesi puhelinnumerosi ja PIN-tunnuksesi avulla.
 3. Täytä lainanhakulomake.
 4. Syötä Ferratumin kampanjakoodi sille osoitettuun kohtaan.

Saat lainapäätöksen muutamassa minuutissa. Uudet asiakkaat saavat rahat tililleen klo 7-23 välillä, nykyiset asiakkaat heti. Helppo, eikö!

Mitä etuja voin lainasta saada?

Sivuiltamme voit löytää erilaisia keinoja säästää kuluissa, kun nostat lainan. Näitä ovat muun muassa:
 1. Kampanjakoodi, jolla säästät 50% lainan nostokuluissa
 2. Parhaat vinkit, joilla saat nostettua lainaa järkevästi
 3. Tiedot uusien ja vanhojen asiakkaiden eduista

  Ferratum kampanjakoodi

Heti tilille saapuva laina

Lainahakemuksen jättämisen ja hyväksymisen jälkeen laina maksetaan vain muutaman minuutin kuluttua Norden, Danske Bankin, Aktian ja monen muun pankin tileille. Lue lisää tilinsiirtojen pituuksista Ferratumim omalta sivulta tai ole maksutta yhteydessä asiakaspalveluun. Muistathan, että pyhäpäivinä ja viikonloppuisin rahansiirto kestää usein seuraavaan arkipäivään saakka. Nostatko ensimmäistä kertaa lainaa Ferratumilta? Hae luottoa siinä tapauksessa kello 7-23 välisenä aikana, sillä uudet asiakkaat saavat tilinsiirron aina tähän kellonaikaan. Vaihtoehtoisesti voit avata oman Joustava-luotto-tilisi, jolta nostat lainaa oman tarpeesi mukaan ympäri vuorokauden.

Lainan takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu tapahtuu sinulle räätälöidyn takaisinmaksusuunnitelman mukaan, josta saat kuukausittain laskun. Lainatilisi kokonaissaldo päivitetään aina muutaman päivän sisällä uusimman laskun maksamisesta. Jos olet valinnut laskun toimitettavaksi sähköpostiisi, muistathan tarkistaa varmuuden vuoksi, ettei lasku ole joutunut roskapostikansioon. Näin vältyt turhilta ja maksullisilta maksumuistutuksilta. Jos laskua ei löydy edes roskapostikansiosta, asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään uuden laskun toimittamisessa. Muistathan varautua aina muutaman päivän viiveeseen, ennen kuin laskun maksaminen näkyy tililläsi.


Miksi Ferratum?
42 ihmistäon vieraillut sivuillamme tällä viikolla
23,21 €Säästetty keskimäärin