Elixia alennuskoodi

Elixia alennuskoodi | Tammikuu 2017

Elixia liikuntapalvelut

Sats Elixia on yksi Suomen parhasta kuntosaliketjuista, jonka valikoimista löytyy niin freesejä ryhmäliikuntatunteja kuin kovaan treeniin sopivia lajejakin. CUPONATIONin kautta saat ensimmäisenä tietää upeista alennuksista - esimerkiksi juuri nyt paras Elixian alennuskoodi on 5% Alennuskoodi! Älä jää sohvalle makaamaan vaan liity joukkoomme ja hanki Elixia jäsenyys jo tänään. Tiesitkö, että asiakkaamme säästävät Elixian alekoodella keskimäärin jopa 10.39 euroa?
Lisää alennuskoodi

Elixian alennuskoodilla 5% alennusta jäsenyydestä!

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa treenaamista! Nappaa tästä Elixian alekoodi ja hankit kuntosalijäsenyyden edullisemmin.
Käyttäjän lähettämä Uusi alennuskoodi
Katso alennuskoodi*******
Vanhentuu tänään

Elixia alennus: Kuukausimaksu alimiillaan 59€

Tsekkaa täältä Elixian jäsenyys-vaihtoehdot ja valitse juuri sinulle sopiva! Edullisimmasta Club-jäsenydestä maksat vain 59€ kuussa!
40 on käyttänyt alennusta tällä viikolla
Katso alennus Vanhenee

Elixia Together jäsenyydestä 50% alennus!

Aloita yhteinen saliharrastus 11-14 -vuotiaan lapsesi kanssa ja säästä 50% Elixia Together jäsenyyden hinnasta! Katso tarkemmat ohjeet täältä ja liity heti!
98 on hyödyntänyt alennuksen
Katso alennus

Elixialta 10% opiskelija-alennus!

Lliity Elixian opiskelijajäseneksi ja säästä 10% normaalihinnasta! Liiku opiskelun vastapainoksi ja suoriudu tenteistä entistä paremmin!
Katso alennus

Elixiassa treenataan myös verkossa

Onko aikataulusi liian kiireinen lähteäksesi treenaamaan salille? Vai sataako ulkona koiria ja kissoja ja uloslähteminen tuntuu raskaammalta tehtävältä kuin vuorien siirtäminen? Meillä on sinulle ratkaisu! Säästä aikaa ja vaivaa ja treenaa kotona Elixian ohjatuilla verkkotunneilla!

Aloita treenaaminen ja liity jäseneksi Elixiaan

Oletko ajatellut aloittaa treenaamisen, mutta et vielä oikein tiedä, millainen paketti olisi sopiva juuri sinun tarpeisiisi? Jätä Elixialle yhteydenottopyyntö ja saat tarjouksen juuri sinulle sopivimmasta treenipaketista ja aloita treenaaminen jo huomenna!
Jos pidit Elixia kampanjakoodeista, rakastat myös näitä!

Säästövinkit - Elixia

Hyvä tietää
Käytätkö yhtä ja samaa treenikeskusta? Elixian Club-jäsenyys maksaa silloin ainoastaan 59/kk ja siihen sisältyy Online Training -palvelu!
Maksutavat
Tiesitkö, että Elixiassa kuukausimaksusi on edullisin kun sitoudut vuoden tai kahden jäsenyyteen? Säästä ja pysy samalla hyvässä kunnossa!
Hyvä tietää
Lataa ilmainen Elixia-sovellus puhelimeesi! Näet, kuinka usein käyt treenaamassa ja saat intoa treenata koko rahan edestä!
Hyvä tietää
Lähde treenaamaan lasten kanssa! Elixian ilmaisessa lastenparkissa pienokaiset pitävät hauskaa kun sinä treenaat! Huippua!

Vanhentuneet alennuskoodit
ParhaatTarjoukset
Kesäkuntoon -treeni alkaa nyt! Sats Elixian monipuoliset jäsenyydet tutuiksi täältä!
Et tarvitse koodia tähän tarjoukseen
ParhaatTarjoukset
Huikea valikoima ryhmäliikuntaa Sats Elixialla!
Et tarvitse koodia tähän tarjoukseen
ParhaatTarjoukset
Uusille jäsenille personal trainer
Seuraa linkkiä tarjoukseen
Miksi Elixia?
74 ihmistäkäyttäjää ovat vierailleet sivuillamme tällä viikolla
10,39 €Säästetty keskimäärin
1tarjousta lisätty tässä kuussa
Tilaa uutiskirje! Saat parhaat alennuskoodit suoraan sähköpostiisi!