Elixia alennuskoodi

Elixia alennuskoodi | Elokuu 2017

3 alennusta saatavilla 16.91 € keskimääräinen säästö

Elixia liikuntapalvelut

Sats Elixia on yksi Suomen parhasta kuntosaliketjuista, jonka valikoimista löytyy niin freesejä ryhmäliikuntatunteja kuin kovaan treeniin sopivia lajejakin. CUPONATIONin kautta saat ensimmäisenä tietää upeista alennuksista - esimerkiksi juuri nyt paras Elixian alennuskoodi on 29€ Alennus! Älä jää sohvalle makaamaan vaan liity joukkoomme ja hanki Elixia jäsenyys jo tänään. Tiesitkö, että asiakkaamme säästävät Elixian alekoodella keskimäärin jopa 16.91 euroa?
Lisää alennuskoodi
Tarkasta sähköpostiosoitteesi.

Liity jäseneksi netissä ja säästä 29 euroa

Kun tilaat jäsenyytesi netistä saat liittymismaksun ilmaiseksi eli säästät 29 euroa! Käytä säästämäsi summa vaikka uusiin urheiluvaatteisiin.
58 on käyttänyt alennusta tällä viikolla
Katso alennus

Elixia Together jäsenyydestä 50% alennus!

Aloita yhteinen saliharrastus 11-14 -vuotiaan lapsesi kanssa ja säästä 50% Elixia Together jäsenyyden hinnasta! Katso tarkemmat ohjeet täältä ja liity heti!
81 on hyödyntänyt alennuksen
Katso alennus

Elixialta 10% opiskelija-alennus!

Lliity Elixian opiskelijajäseneksi ja säästä 10% normaalihinnasta! Liiku opiskelun vastapainoksi ja suoriudu tenteistä entistä paremmin!
Katso alennus
Koita näitä vanhentuneita alennuskoodeja – ne voivat vielä toimia
Vanhentuu tänään

Elixian alennuskoodilla 5% alennusta jäsenyydestä!

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa treenaamista! Nappaa tästä Elixian alekoodi ja hankit kuntosalijäsenyyden edullisemmin.
Katso alennuskoodi *******
Vanhentuu tänään

Uusille jäsenille personal trainer

Liity nyt Sats Elixian jäseneksi jo tänään, sillä saat uutena asiakkaana 2 x 45min personal trainerin avuksesi harjoittelemaan ja pääsemään alkuun.
Katso alennuskoodi *******
Vanhentuu tänään

Elixia alennus: Kuukausimaksu alimiillaan 39€

Tsekkaa täältä Elixian jäsenyys-vaihtoehdot ja valitse juuri sinulle sopiva! Edullisimmasta Club-jäsenydestä maksat vain 39€ kuussa!
Katso alennus
Vanhentuu tänään

Huikea valikoima ryhmäliikuntaa Sats Elixialla!

Joogasta combattiin! Sats Elixia tarjoaa vaihtoehtoja kaikille liikkujille himotreenaajista satunnaisesti treenaaville.
Katso alennus
Vanhentuu tänään

Kesäkuntoon -treeni alkaa nyt! Sats Elixian monipuoliset jäsenyydet tutuiksi täältä!

Valitse Sats Elixian 3 edullisen eri jäsenyyspaketin joukosta itsellesi sopivin! Lue lisää ja tutustu!
Katso alennus

Elixiassa treenataan myös verkossa

Onko aikataulusi liian kiireinen lähteäksesi treenaamaan salille? Vai sataako ulkona koiria ja kissoja ja uloslähteminen tuntuu raskaammalta tehtävältä kuin vuorien siirtäminen? Meillä on sinulle ratkaisu! Säästä aikaa ja vaivaa ja treenaa kotona Elixian ohjatuilla verkkotunneilla!

Aloita treenaaminen ja liity jäseneksi Elixiaan

Oletko ajatellut aloittaa treenaamisen, mutta et vielä oikein tiedä, millainen paketti olisi sopiva juuri sinun tarpeisiisi? Jätä Elixialle yhteydenottopyyntö ja saat tarjouksen juuri sinulle sopivimmasta treenipaketista ja aloita treenaaminen jo huomenna!

Säästövinkit - Elixia

Hyvä tietää
Käytätkö yhtä ja samaa treenikeskusta? Elixian Club-jäsenyys maksaa silloin ainoastaan 59/kk ja siihen sisältyy Online Training -palvelu!
Maksutavat
Tiesitkö, että Elixiassa kuukausimaksusi on edullisin kun sitoudut vuoden tai kahden jäsenyyteen? Säästä ja pysy samalla hyvässä kunnossa!
Hyvä tietää
Lataa ilmainen Elixia-sovellus puhelimeesi! Näet, kuinka usein käyt treenaamassa ja saat intoa treenata koko rahan edestä!
Hyvä tietää
Lähde treenaamaan lasten kanssa! Elixian ilmaisessa lastenparkissa pienokaiset pitävät hauskaa kun sinä treenaat! Huippua!
Lähetä oma vinkkisi kaupalle Elixia

Jos pidit Elixia kampanjakoodeista, rakastat myös näitä!
Tilaa uutiskirje ja saat parhaat alennuskoodit suoraan sähköpostiisi
Tarkasta sähköpostiosoitteesi.