Elixia alennuskoodi

Elixia alennuskoodi | Joulukuu 2017

4 alennusta saatavilla 22.07 € keskimääräinen säästö

Elixia liikuntapalvelut

Sats Elixia on yksi Suomen parhasta kuntosaliketjuista, jonka valikoimista löytyy niin freesejä ryhmäliikuntatunteja kuin kovaan treeniin sopivia lajejakin. CUPONATIONin kautta saat ensimmäisenä tietää upeista alennuksista - esimerkiksi juuri nyt paras Elixian alennuskoodi on 29€ Säästö! Älä jää sohvalle makaamaan vaan liity joukkoomme ja hanki Elixia jäsenyys jo tänään. Tiesitkö, että asiakkaamme säästävät Elixian alekoodella keskimäärin jopa 2,07 € euroa?
Auta muita säästämään kaupassa Elixia lähettämällä löytämäsi alennuskoodi!
Lisää alennuskoodi
Tarkasta sähköpostiosoitteesi.

Liity Elixian jäseneksi ja säästä 29€

Liittymällä Elixian jäseneksi verkossa, säästät suoraan rahaa liittymismaksun (29€) verran. Tämä tarjous koskee sitovia 12kk jäsenyyksiä.
38 on käyttänyt alennusta tällä viikolla
Katso alennus

Elixia Together jäsenyydestä 50% alennus!

Aloita yhteinen saliharrastus 11-14 -vuotiaan lapsesi kanssa ja säästä 50% Elixia Together jäsenyyden hinnasta! Katso tarkemmat ohjeet täältä ja liity heti!
48 on hyödyntänyt alennuksen
Katso alennus

Selaa tästä Elixian verkkolehteä veloituksetta - saat tietoa treeneistä, ruokavaliosta ja muusta

Elixian verkkolehdestä löydät mielenkiintoisia artikkeleita, jotka opastavat sinua kohti entistä terveellisempää elämää.
Katso alennus

Elixian jäsenenä voit treenata verkossa missä vain ja milloin vain - tutustu palveluun

Treenaaminen on mukavaa silloin, kun sen voi sopeuttaa omaan aikatauluun. Elixian jäsenenä voit treenata verkossa 24/7 ja missä vain!
Katso alennus
Koita näitä vanhentuneita alennuskoodeja – ne voivat vielä toimia
Vanhentuu tänään

Hyödynnä Elixian 25% alennuskoodi

Elixialta saat nyt 25% alennuksen kaikkiin yli 69 euron tilauksiin. Tämä koodi on voimassa vain rajoitetun ajan, joten hyödynnä alennus nyt.
Katso alennuskoodi *******
Vanhentuu tänään

Liity jäseneksi netissä ja säästä 29 euroa

Kun tilaat jäsenyytesi netistä saat liittymismaksun ilmaiseksi eli säästät 29 euroa! Käytä säästämäsi summa vaikka uusiin urheiluvaatteisiin.
Katso alennus
Vanhentuu tänään

Liity Elixian jäseneksi verkossa ja säästä 29€

Olisiko aika vetää treenitrikoot jalkaan? Hyödynnä nyt Elixian tarjous liittymällä jäseneksi verkossa, ja säästä jäsenyysmaksun verran.
Katso alennus
Vanhentuu tänään

Hyödynnä Elixian 20% opisklija- ja senior-alennus

Aloita treenaaminen ja liity Elixian jäseneksi, sillä opiskelijana tai seniorina saat 20% alennuksen jäsenyydestäsi. Toimi heti!
Katso alennus
Vanhentuu tänään

Tilaa Elixian online shopista - yhteistyössä Sportamoren kanssa

Valikoimasta voit tilata kaiken juoksun ja joogan harjoittelemiseen! Tutustu tuotteisiin tästä
Katso alennus

Elixiassa treenataan myös verkossa

Onko aikataulusi liian kiireinen lähteäksesi treenaamaan salille? Vai sataako ulkona koiria ja kissoja ja uloslähteminen tuntuu raskaammalta tehtävältä kuin vuorien siirtäminen? Meillä on sinulle ratkaisu! Säästä aikaa ja vaivaa ja treenaa kotona Elixian ohjatuilla verkkotunneilla!

Aloita treenaaminen ja liity jäseneksi Elixiaan

Oletko ajatellut aloittaa treenaamisen, mutta et vielä oikein tiedä, millainen paketti olisi sopiva juuri sinun tarpeisiisi? Jätä Elixialle yhteydenottopyyntö ja saat tarjouksen juuri sinulle sopivimmasta treenipaketista ja aloita treenaaminen jo huomenna!

Säästövinkit - Elixia

Hyvä tietää
Käytätkö yhtä ja samaa treenikeskusta? Elixian Club-jäsenyys maksaa silloin ainoastaan 59/kk ja siihen sisältyy Online Training -palvelu!
Maksutavat
Tiesitkö, että Elixiassa kuukausimaksusi on edullisin kun sitoudut vuoden tai kahden jäsenyyteen? Säästä ja pysy samalla hyvässä kunnossa!
Hyvä tietää
Lataa ilmainen Elixia-sovellus puhelimeesi! Näet, kuinka usein käyt treenaamassa ja saat intoa treenata koko rahan edestä!
Hyvä tietää
Lähde treenaamaan lasten kanssa! Elixian ilmaisessa lastenparkissa pienokaiset pitävät hauskaa kun sinä treenaat! Huippua!
Lähetä oma vinkkisi kaupalle Elixia

Jos pidit Elixia kampanjakoodeista, rakastat myös näitä!
Miksi Elixia?
16 ihmistäon käynyt sivuillamme tänään
Tilaa uutiskirje ja saat parhaat alennuskoodit suoraan sähköpostiisi
Tarkasta sähköpostiosoitteesi.